Hamur sevdam yüzümden hamur gibi oldum :(

Kac aydir diyettesiniz? Ne kadar kilo verdiniz?

canim gecen seneye kadar ben de senin gibiydim

kendin icin 3hafta tam karatay yap. iste o zaman vucudun istemeyecek yesen bile miden almayacak .
yoksa bu boyle surer de sürer. ...

Sigara kullanmıyorum canım.

Midemde güzel yapılmış bir hamur işi için daima yer vardır :)

Damak tadı denen bi illet var, düşkün olduğunuz gıdayı en az 40 gün yemediğinizde o yiyeceğin tadı siliniyormuş.. becerebilirsem bende çikolataya savaş başlatmak istiyorum.

Ama ben o güzel tattan değil fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum

sana zahmet müsait olduğunda bana bir poğaça tarihi verir misin.
istediğim gibi hiç tutturamadım

Bir ara yazacağım inşallah unutmam :)

Beyaz şeker yerine esmer şeker kullanmanızı öneririm
hamur işini bu kadar seviyorsanız beyaz un yerine daha az kalorili yulaf unu vs vardır
onun dışında bel basen eritmek en zor şeydir :/

4 küp şekerden sonra oha dedim. Bende de alışmışım çay bardağına da 1 kupaya da 1 şeker atıyorum. Ben de kiloluyum tabi o ayrı.
Valla bu kadar şeye 69 kilo yine iyi.

4 küp şekerden sonra oha dedim. Bende de alışmışım çay bardağına da 1 kupaya da 1 şeker atıyorum. Ben de kiloluyum tabi o ayrı.
Valla bu kadar şeye 69 kilo yine iyi.

Bugün bir arkadaş da dedi bu yediğine çok zayıfsın sen bırak diye.
Kendisi yemediği halde zayıflayamıyormuş da..

Eger normal sekilde yemege donersen sana kilo verme hakkinda yardimci olabilirim tavsiyelerde bulunabilirim hem de seni zorlamicak ac birakmicak sekilde

Bugün bir arkadaş da dedi bu yediğine çok zayıfsın sen bırak diye.
Kendisi yemediği halde zayıflayamıyormuş da..

Yemediği halde zayıflayamayan efsane yurdum kadınları her yerdeler zaten. Kesin yemiyordur.

Ben de kiloluyum ama çok yediğimden değil hareketsizlikten. Şimdilerde hamileyim o ayrı.
Arkadaşa söyle hareket etsin.

allahım tam da diyetteyken şu konuya bak seninle aynı tip aynı boydayım ama 61 buçuk kiloyum ve geçen bir mağazada denediğim 42 beden pantalon bana dar geldi. demek ki benim kalçalarım brezilya kadar büyük4 gündür diyet yapıyorum ve hayatın anlamını kaybettim ben de bir pizza bir kumpir bir dilim pasta ya da herhangi bir tatlı yediğimde inanılmaz mutlu olan bir insanken şimdi hayatın bütün renkleri silinmiş gibi ama azmettim haftaya pazartesi tartılıp yoluma ona göre devam edicem ya da etmicem

Tebrik ediyorum gayet başarılısın.

Hayatımda hiç diyet yapamadım.
En fazla dikkat etcem dedim ama o da iki gün sürdü :)

al bendende o kadar. eski fotolarıma bakıp ağlamaya gidiyorum, elimde ekmek arası köfteyle.

Dışarda yesem bile tabak servis istemem ben de ekmek arası lavaş arası bilmem ne

Diğer türlü gerçekten doymuyorum çünkü yediğim lezzetli gelmiyor..

Afiyet olsun bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…