- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Kac aydir diyettesiniz? Ne kadar kilo verdiniz?diyetin ortasinda nerden okudum ya bu konuyuben de hamur manyaga olarak aylardir yemedihim pisi manti ekmegi ozledim ama suanki halimle eski halimi kiyaslayinca yediklerimden utandim haftafa birkereye dusurdum sende toparlan artik anim 70 e cikarsan devami cok cabuk geliyor
Süpersınnnnİşte bunlar hep gluten lobisinin oyunları!
Ayy yaa benımde ıstıyor bır yıldırO değil de canım pişi istedi kim yazdı pişi diye çok kötüsünüz
Ne hamur yerim nede yemek. Bildiğin son 5-6 yıldır somaliler gibi yaşıyorum. Nasıl özeniyorum bir bilsen iştahı açık insanlara. Mutsuz olduğumda yemeden içmeden kesilirim ki çoğunlukla da mutsuzumdur
Erkek arkadaşımla bu konu yüzünden her buluştuğumuzda tartışırız. Sağolsun sürekli ben yiyeyim diye en sevdiğim yerlere götürür lakin ben bi dıkım alınca doyarım oda sinirlenip yemeyi bırakır vs vs
O yüzden iştahınla gurur duymalısın
Merak ettim sigara kullanıyor musun ?
Damak tadı denen bi illet var, düşkün olduğunuz gıdayı en az 40 gün yemediğinizde o yiyeceğin tadı siliniyormuş.. becerebilirsem bende çikolataya savaş başlatmak istiyorum.
sana zahmet müsait olduğunda bana bir poğaça tarihi verir misin.
istediğim gibi hiç tutturamadım
Börek, poğaça, açma, ekmek hayatımın vazgeçilmezleri.
Bir gün içinde güne poğaça ile başlayıp öğlen pizza yiyip, geceyi krep ile sonlandırabilirim.
Onları yerken inanılmaz mutluyum.
Çorba, salata hiç aramam. Yemeye kalksam onlara da ekmek eşlik ediyor..
Ve nihayet 1.62 boya 69 kilo iki yıldır değişmiyor
Aslında çok yediğimi düşünmüyorum ama kötü besleniyorum işte.
Çay, kahve desen şekersiz içemem.
Bir kupaya 4 küp şeker atarım.
Kahve şekersizse koca çikolatayla götürürüm falan.
Göbek ve simitlerim oraya yerleşmiş gibi ilk kez bu kadar takmış olsam da hamur sevdamın önüne geçemedi
bu takıntı.
Herkes hiç göstermiyorsun yaa dese de çıplak halimi bilen benim
Bu hamura olan aşkım ne olacak benim?
Bende öyle olsaydım keske kilo almak istiyorumhamur işi seviyorum ama kuş kadar yediğimden dolayı etki etmiyor
4 küp şekerden sonra oha dedim. Bende de alışmışım çay bardağına da 1 kupaya da 1 şeker atıyorum. Ben de kiloluyum tabi o ayrı.
Valla bu kadar şeye 69 kilo yine iyi.
Bugün bir arkadaş da dedi bu yediğine çok zayıfsın sen bırak diye.
Kendisi yemediği halde zayıflayamıyormuş da..
Eger normal sekilde yemege donersen sana kilo verme hakkinda yardimci olabilirim tavsiyelerde bulunabilirim hem de seni zorlamicak ac birakmicak sekilde
allahım tam da diyetteyken şu konuya bakseninle aynı tip aynı boydayım ama 61 buçuk kiloyum ve geçen bir mağazada denediğim 42 beden pantalon bana dar geldi. demek ki benim kalçalarım brezilya kadar büyük 4 gündür diyet yapıyorum ve hayatın anlamını kaybettim ben de bir pizza bir kumpir bir dilim pasta ya da herhangi bir tatlı yediğimde inanılmaz mutlu olan bir insanken şimdi hayatın bütün renkleri silinmiş gibi ama azmettim haftaya pazartesi tartılıp yoluma ona göre devam edicem ya da etmicem
al bendende o kadar. eski fotolarıma bakıp ağlamaya gidiyorum, elimde ekmek arası köfteyle.
Benim mide çöp gibidir hiç rahatsız olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?