- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Boy kaç senin? Kilon çok iyi senin bir metre değilsen tabiYok zaten, vereceğim kilo miktarı en fazla 3.
51 kiloydum kışa girerken, şimdi de aldım biraz.
Ya çoğu kişiye soruyorum korkunç durmuyor muyum diye, kimseye öyle gelmiyor ama ben popomdan utanıyorum açıkçası. Kısa bir şey giyinemiyorum pantolonun üstüne
Boy 1.60 tatlım :) 1 metreye çok da bir şey yok malumBoy kaç senin? Kilon çok iyi senin bir metre değilsen tabi
Vücut tipin senin de armut o vakit, ömür boyu dikkat edeceğiz salmamaya napalım
Ben hiç saklamıyorumAnlıyorum canım.
Aslında kıyafet saklıyor mu ne bende anlamadım.
69 um dediğim kimse inanmıyor.
Ama ben kendimi biliyorum sonuçta..
benimde öle ya 10 aylık evliyim şiştikçe şişiyorum ama yemeğe devamBen hiç saklamıyorumValla fıkır fıkırım.
Midemin altında elime gelen bir armut göbek var, kalça kısmı bağımsızlığını ilan etti
benimde öle ya 10 aylık evliyim şiştikçe şişiyorum ama yemeğe devam
iyi yapmışsın umarım bende başlarım kurtulurum kilolardanBen bugün kestim. Klasik Karatay diyeti mode on.
Bugün yarın derken iyice azıtmıştım meseleyiEn güzel zaman şimdiki zaman diye boşa dememişler.
Tamamdır 1 aydan yazarım artık neticeyi :)iyi yapmışsın umarım bende başlarım kurtulurum kilolardansonuçları bildir hevese gelelim
ya canim belirli bir ay yok ama son zamanlarda dikkat etmeye basladim kendime sadece 3 guncuk yemeesem gercekten zayifliyorum kacamaklarimda cok oluyor bilincsiz yedigim zamanlar 73 falandim simdi 64 oldumKac aydir diyettesiniz? Ne kadar kilo verdiniz?
Inanmiyorum ne kadar zamanda gitti 9 kilo? Birde nasil beslendin canim?ya canim belirli bir ay yok ama son zamanlarda dikkat etmeye basladim kendime sadece 3 guncuk yemeesem gercekten zayifliyorum kacamaklarimda cok oluyor bilincsiz yedigim zamanlar 73 falandim simdi 64 oldum
Sen yine iysin.
Benim üst 40 alt 38.
Göbeğim var kocaman.
canim anlatcak cok sey var aslinda yeterki iste sen bikac ay da gitti diyebilirim bazen haftalarca yedim tabi bu bikac ay icinde ama bazi haftalarda hakiki bir diyet yaptim suan oldugu gibi ..ben tokken bile hunharca yerdim hobi edindim biseler yapip yemeyi hele makarna en buyuk bagimliligimdi
sonra sisdikce cirkinlestimi farkettim insanlara da hirs yapip basladim senin icin cok imkanisz suan ama ekmehi hayatimdab cikardim diyebilirim kahvaltida sadece haslanmis yunurta ekmek hic yok aksam 2 kasik yaptigom yemek ve bol salata vee en buyuk etken aksam yemeginden. sonra hic bise yememek bu beni en cok zorlayan oldu defalarca diyeti bozdum kalkip makarna yaptom gecenin korunde su borekleri yedim e yedimde noldu buyuk bir uzuntu ve icimde gelisen yag kutlesi....bugun hayatimda ilk diyebilirim 36 beden gomlek aldim belden bol bile eskiden 42 ye zor girerdim ...yani anlayacagij her istedigini yersen her istedigini giyemessin
Bugün bir tabak çorba yedim en azından.
Bu da bir şey..
Ama şuan canım feci ekmek arası çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?