Haneye Tecavüzzz

bu cınsellık hayvan ınsan aynı herhalde vah dısılere vaaaahhhhhh
sese nedemelı :roflol::roflol:

:1shok::roflol::roflol:allahııım bende ses acık olsun deyınce vıdeoyu cekenlerın aralarında yaptıgı espırıler ıcın dedınız sandım...daha once hıc kaplumbaga sesı duymamıstım...:roflol::roflol::roflol:

:a015::tomato:erkek her yere aynı erkek görüyosunuz işte kızlar:a015::tomato:senağlama

Ayyyyyy neydi o öyle..erkek degilmi hepsi ayni işte.kötükedihüso-tatlicadiarzu-.ha insani ha hayvani...dişi korktu veya naz yapmak istedi diye nasil dövüyor.. Kudurmuş işte ne olacak..ah ahh orda ben olacaktimki.. kaydirigubbakcemileAlir kaçirirdim dişiyi...kudurmuş erkek kaplumbaği kalirdi orda görürmüş dövmek neymiş-tatlicadiarzu-...ay bide zafer sanki nasil ses çikariyor... Kaplumbağa terbiyecisi olmak lazimmiş...:roflol::roflol::sm_cool::1shok:

:jeyyar:Hayret bişii... Eninde sonunda öyle ya da böyle amacına ulaştı tebrik etmek lazım...Demekki erkek genleri hayvan insan pek değişmiyor:tomato:şakkıdı

hahaa ben bi erkekelri böyle blirdim şimdi kaplumbagalarda sesi çok çirkindi utandıum ay gündüz gündüz hehe:))

acıdım hem zavallı kablumbağaya hemde bu kaplumbağanın durumunu yaşıyan insanlara.Di şi isen ister hayvan ol ister insan acınacak durumdayız erkek istediyse güzelliklede olsa zorlada olsa istediğini elde ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…