Hangi anne evladina boyle beddua eder? benim annem ediyor iste(resimli)

Şoktayım.Nasıl bir anne evladına bu bedduaları söyler.Vallahi hayrete düştüm şu anhemde evi temizledin diye.Arkadaşım annenizin ciddi sorunları olabilir.Tedavi edilmeli bir an önce

galiba hemen hemen bütün annelerde bu huy var ama sizinki biraz fazla olmuş.ablamın attığı 20 sene önceki kazağını hala söyler :))))))))))))))adile naşit bir filme giyiniyor HABABAM SINIFIN da galiba görünce hala söylenir ne güzel takımdı o attı kız diye :)))))
kesin bir dr götürmeniz lazım

Şok oldum doğrusu
Bence annenin psikolojik sorunları var, bunlar normal bir insanın yapacağı şeyler değil.

Abooooooovvvv
Evet anneler duygusaldir kirilgandir kizdi mi genelde sen de cocugundqn cek derler de bu cok agir olmus. Ama sanmam ciddi degildir uzulmeyin. Sonradan anneniz de uzulur o laflara.

cok ama cok terbiyesizce sozler sarfetmis.
bu dediklerini anne olmasi yani hasbelkader bu sifata erismis olmasi affettirmez.
uzulme ,en son uzulecek kisi bile degilsin bu durumda..annen uzulsun cunku yoktan yere beddua ediyor donup dolasip onu bulur boyle kotu dualar..

nasıl yani?bu mesajlar evi temizledin diye mi yuhh,annen bence normal düşünemiyor cnm çok takılma ya,sen kendi hayatına odaklan

Canım benim bence senin yapabiliceğin birşey yok artık 1-2 yıl daha dayan. Sonr üniversiteye gidersin. Hem annenle aranı bozmamış olursun hemde ondan uzak olursun. Sen hiç bir şeyi takma derslerine çalış

ya çok çirkin , yüzünün üstüne sürün sınavlardan geçeme demiş. Bence kıyameti kaldır belki anlar o zaman

Annem annesiz buyumus ve babasida hep baska koylerdeymis. Kucuklukten korkulari var sanirim bilmiyorum. Ama beddua ederdi de ilk defa boyle laflar soyledi ve benimde cok agirima gitti
O zaman annesi ve babasına bağlanamadığı için eşyalara tutunmuş. Ruhsal olarak güvenli bağlanamayan insanlar genelde bağımlı olurlar diye anlatılır psikolojide. İlişkilerinde sorunlar olur, eşyalarını devamlı biriktirir, cimri olabilir. Devamlı bir yanlış şeylere tutunma hali yani. Yalnız bu zaman icinde telafi edilebilir. Yeter ki annen doktora gidebilsin. Baban ona sevgiyle yaklaşsın. Ama durumu normal değil. Onun sorunları olduğunu o kabul etmese de sen bil.Karşında ruhen çok da sağlıklı bir insanın olmadığını ve bu tavırları senin aslında haketmediğini bilmek, seni biraz rahatlatacaktır.

Çok ilginçç ...Ama sırf çöpe eski attın diye bunları yazması da..Konu bana pek inandırıcı gelmedi...

cok ilginc :s
insallah beddualarindan pismanlik duyar

Evet bu cöp, esya vs biriktirmek hastalik dir.
Annene bunu anlatmalisin.. nette resimler video lar var bu hastaligi yasayanlar hakkinda.
Bu hastalik hakkinda bilgilen ve annene bu hastaligin olusma nedenlerini anlat sakin bir dille..
belki onun hassas noktasini üzüldügü noktayi ve bu yüzden böyle oldugu durumu yakalar bunun hakkinda sohbet edersiniz.. sana derdini acar. Onun gibi olanlarin da resimlerini gösterirsin vs..böylelikle belki tedavi olmasina ikna edebilirsin. Allah sifa versin..

bu kadar çöpe pisliğe o eve böcekler dolmalı fareler olmalı...

nasıl yaşanırki o evde hem çöp topluyor hemde beddualar bence annenizin sağlık sorunları var...dr gitmeli...

Aynen ben de öyle yapıyorum.Ama at at bitecek gibi değil. Bu eskiler hep böyle sanırım.Benim annem değilde babam böyle maalesef. Ama atınca da beddua etmez yani.

Üniversiteye girene kadar idare et , sonra kaç kurtar kendini .
Bırak dağınık kalmak istiyorsa evinde kalsın.
Anne de olsa böyle laflar etmeye hiç hakkı yok gerçekten üzüldüm.

Uuuuuuuuu, iğrenç. Allah yardımcı olsun canım

biriktirme hastalığı var annen de psikolojik bir rahatsızlık sen çözemezsin onu psikoloğa ikna edebilir misin
bir de annen küçüklüğünde fakirlik çekmiş mi yada cimri bir ebeveyni var mıydı

Allah kolaylık versin belki bir anda parlayıp sönüyordur sonra kendiside pişman oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…