Hangi anne evladina boyle beddua eder? benim annem ediyor iste(resimli)

Şaşkınlıklar içerisindeyim.
Annen ya üvey ve sen bilmiyorsun yada ciddi anlamda psikolojik sorunları var. Ama hani gerçekten ciddi anlamda. Resmen hasta. Evin durumu için değil sana ettiği beddular için söylüyorum.
Uzak dur. Konuşma ilgilenme.
Bir yeri kazan ve git yoksa senide delirtir bu kadın. Net.

Tatlım annenin psikolojik rahatsızlıkları olduğunu düşünüyorum. Benim görebildiğim kadarıyla öfke kontrol mekanizmasında ciddi sorun var ama bu herşeyi biriktirme ve evi cop eve çevirme meselesinin altından daha ciddi sorunlar çıkacağına eminim. Beddualarini kafaya takma anne bedduasi tutmazmis. Ama annenin acilen bir psikologa götür. Durumu daha da kotulemeden.. Yoksa zararı sana olur benden demesi.

Ya yuh be. Insan dusmanina edemez boyle laflar. Herkes anne olamiyor iste. Istedigi kadar baksin, buyutsun. Benim aklim basima geldigi yasta bana boyle agiza alinmayacak beddua eden kadin annem olamaz.
Trajedi resmen.

Hani haberlerde duyuyoruzya evine cop toplayip tika basa dolduran ve kamyon kamyon evinden cop cikan insanlar.iste annende psikolojik olarak yardim almak zorunda.onun beddualarina uzulme cunku saglikli dusunemiyor.acile iyi bir psikiyatriye gidip tedavi edilmeli.gecmid olsun.

Annen bir psikologa goturemeyecegin kesin, sen iyi bir doktorla görüş öncelikle ve gizlide olsa doktorun verdigi tedaviye başla.İlaç tedavisiyle duzelebiliyor bu durum.
Yoksa anne senin annen .Senin bütün hayatın mahvolur.Daha önünde uzun bir hayat var ,bu psikolojik durum ilerlememeli,tedavi olali

Annenin doktora ihtiyacı var kesin. Babanın daha güçlü durup onu götürmesi lazım. Biriktirme, eşyalardan koparmama çocukluktan kalma çözülmemiş bağlanma, güvenme sorunları sonucunda oluşur.

Ya kizlar psilojik tedavi demissiniz
Ama imkani yok
Annem psikologa gidenlere deli gozuyle bakiyor maalesef babamda duruma normal bakmaz
Yani annemi psikologa goturmem icin en azindan babamin destegi olmasi gerekir ama babamda sicak bakmaz bu duruma

Annenin doktora ihtiyacı var kesin. Babanın daha güçlü durup onu götürmesi lazım. Biriktirme, eşyalardan koparmama çocukluktan kalma çözülmemiş bağlanma, güvenme sorunları sonucunda oluşur.
Annem annesiz buyumus ve babasida hep baska koylerdeymis. Kucuklukten korkulari var sanirim bilmiyorum. Ama beddua ederdi de ilk defa boyle laflar soyledi ve benimde cok agirima gitti

Canım benim çok üzüldüm bu durumapsikolojik sıkıntıları vardır muhakkak bilmediğin bi derdi vardır o yüzden tahammülü yoktur sana üzülme... Elbet düzelecek bu durum inan pişmanda oluyordur sana belli etmiyordur evladısın sonuçta kızdığı için söylediği şeylere hakim olamıyordur zamanla düzelir inşallah .. Bide annen o şekilde yüzüne söyleyince yanında ağlarsan belki daha etkili olur bak :) biliyorum kolay değil elindede değil üzülmemek ama biraz bekle düzelir elbet sabret birazcık bakalım

tövbe estağfurullah ! sabah sabah okudum nasıl beddua onlar. alacakaranlık kuşağı gibi.
ne annenin huyu değişir, ne de bu huy kabullenilir. hepsini bir kerede atıp dikkatini çekme, azar azar at. bir de temizlik yaparken değil de normal zamanlarda at.
ayy hale bak, çöpü bile gizli at diyoruz.
çöp biriktirmenin altında genelde psikolojik sorunlar gizleniyor.

Anneniz yakında evinizi çöp ev yapar .Tvlerden izlemeyiz inşallah.Böcek de basmıştır evinizi .En kısa sürede bir önlem alın bir aile büyüğünüzden destek alın .Evi temizleyin .Beddua ederse de etsin . Pislikten kurtarın annenizi . Çöp atmamak sağlam insan davranışı değil ki .

Cok yakin tanidigim var aileden suan epey yaşlı ve hala öyle iğne icin bile dovunerek bedeua eder yani degismicek bunu bil aynen dedigin gibi alt alta üst uste durumu var. Sen toplamaya devam et annen haksız bu durumda allah büyük dua et annen icin gunaha giriyo öptüm

Canım üzgünüm ama annenin psikolojisi normal değil. Ya böyle kabulleneceksiniz yada tedavi olmaya ikna etmelisiniz..Peki öfkesi geçtikten sonra bu söylediklerine pişman olmuyormu

Yapman gereken tek sey ders calisip unv kazanmak ve mumkunse ailenden uzakta. Hatta sana tavsiye Ankara yi dusun cunku mezun olduktan sonra yasayabilecegin is bulabilecegin sehri tercih et. Izmir de olabilir. Geri donme. Ayrica bu hayat senin ve daha cok basindasin. Cok saygisizlik etme muatap olma vicdan yapacagin sozler ve hareketler yapma ki hakli olasin. sikma canini derslerine odaklan. O da oyle biri kabullen degistiremezsin. Psikolojik destek de ise yaramaz cunku yaramasi icin hasta oldugunu kabul etmeli o da edecek birine benzemiyor. Babani yanina cekmeye calis sen babalar kizlarina genel olarak kiyamaz

babanız bu duruma ne diyor? kardeşleriniz var mı? yakınlarınız annenizi eleştirmiyor mu?

kadın bir de benimle dalga geçiyorsun diyor, anne belki rahatsız ama kız da demiş bişilerbellli. şimdiki ergen kızlarımız malum, anneleri çileden çıkartan cinstenler..hele bu hasta bir anneyse daha da fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…