- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.161
hiç pas vermiyosun sanki tanımıyo bak bak
Yok bitanemm pilav yapıyorum yandılar napalım canımız sağolsun yenisini yaptım
kız zaten kanama olunca direk aspirini kesiyolar o doktor aspirin bile gereksiz dedi bugün randevum vardı ssk günüm dolmadı muayne olamadım carsamba başka doktora gidicem bakalım ona sorcamgercektenmi canimmyaw vala taam benimki farkli faktörlerde ama igneyle 3 kere hüsran yasadim acaba bende bi ignesizmi devam etsemmmm.. aspirin hep kanama yapar diyolar aslinda benim hematoloji doktorum hic icme dedi..ne hamilelikte nedde hamilelikte alam dedi o kesin kanama yapar dedii..kadin dogumcu dedigi icin yutuyodummm..acep simdi biraksammi aklim karistii
Beş dakikaya paşam gelir sonraişleri....
fırsat buldukça girerim de geçmişi okumakttan günümüze gelebilirmiyim bilmiyorummm
hancegimmm iste her zaman fark atiyosunnnn balimmmmmm
yandimi pilavin hancekimmmmyaw gecende ben yeni aldigim tencereyi kk icin yaktimmm
burasi gercekten tam aliskanlik yapiyo.gecmis olsunnn zahmet olacak ama yenisi yapacan demi simdi
iyiyimde hayırdı noldu eski topikte sorun oldu fln yazmışsın ben epey bi giremedim olanlardan haberim yok aman neyse boşver hamilesin cok sevndm canım inş sağlıkla kucağına alırsın sorunsuz bi şekilde tadını cıkarırsın bugünlerin inşkusura bakma canimm pas verdiklerimiz bize boyle yaptiktan sonra.... Neyse salla
napiyosun nasilsin..?
Balın yesin seni hemde elma çekirdeğini bitanemmmmmm
yandimi pilavin hancekimmmmyaw gecende ben yeni aldigim tencereyi kk icin yaktimmm
burasi gercekten tam aliskanlik yapiyo.gecmis olsunnn zahmet olacak ama yenisi yapacan demi simdi
kız zaten kanama olunca direk aspirini kesiyolar o doktor aspirin bile gereksiz dedi bugün randevum vardı ssk günüm dolmadı muayne olamadım carsamba başka doktora gidicem bakalım ona sorcam
hem kafam cok karıştı iğneyle olmuyosa iğnesiz denemek lazım diyorum zaten pıhtılaşma beslenmeden kaynaklanıyo diye okumuştum bi yerde hem kafam karıştı hem umut oldu napsam bilemiyorum ya bana hematoloji zaten kanında hiçbi sorun yok dedi yani iğne gereksiz offf offf napıcaz ya
bizim elma cekirdegi simdiden simarik olucakk belli
iyiyimde hayırdı noldu eski topikte sorun oldu fln yazmışsın ben epey bi giremedim olanlardan haberim yok aman neyse boşver hamilesin cok sevndm canım inş sağlıkla kucağına alırsın sorunsuz bi şekilde tadını cıkarırsın bugünlerin inş
kızlar beni de beni de alın aranıza
deli şey demek kk için yaktın tencereyi deseydin kocişe kk yüzünden oldu diye bende tatlıyı yakıyodum yavv az önce
Gerçekte teyzesi varmı bilmiyorum ama burda teyzesi çoook olacak eee tabiki bizde yiğenimizi çok şımartacağız annesi sende kıskanacaksın:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?