Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yok bitanemm pilav yapıyorum yandılar napalım canımız sağolsun yenisini yaptım

yandimi pilavin hancekimmmmyaw gecende ben yeni aldigim tencereyi kk icin yaktimmm

burasi gercekten tam aliskanlik yapiyo.gecmis olsunnn zahmet olacak ama yenisi yapacan demi simdi

kız zaten kanama olunca direk aspirini kesiyolar o doktor aspirin bile gereksiz dedi bugün randevum vardı ssk günüm dolmadı muayne olamadım carsamba başka doktora gidicem bakalım ona sorcam
hem kafam cok karıştı iğneyle olmuyosa iğnesiz denemek lazım diyorum zaten pıhtılaşma beslenmeden kaynaklanıyo diye okumuştum bi yerde hem kafam karıştı hem umut oldu napsam bilemiyorum ya bana hematoloji zaten kanında hiçbi sorun yok dedi yani iğne gereksiz offf offf napıcaz ya

yandimi pilavin hancekimmmmyaw gecende ben yeni aldigim tencereyi kk icin yaktimmm

burasi gercekten tam aliskanlik yapiyo.gecmis olsunnn zahmet olacak ama yenisi yapacan demi simdi

deli şey demek kk için yaktın tencereyi deseydin kocişe kk yüzünden oldu diye bende tatlıyı yakıyodum yavv az önce

kusura bakma canimm pas verdiklerimiz bize boyle yaptiktan sonra.... Neyse salla

napiyosun nasilsin..?
iyiyimde hayırdı noldu eski topikte sorun oldu fln yazmışsın ben epey bi giremedim olanlardan haberim yok aman neyse boşver hamilesin cok sevndm canım inş sağlıkla kucağına alırsın sorunsuz bi şekilde tadını cıkarırsın bugünlerin inş

Sadece şehriyeler yandı bitanemm,yenisini yaptım hemen oooh pişti bile pilav kapattım altını demlensin şimdi:))))

benim hematoloji doktorum hamilelikten öncede alma dedi aspiriniivala bende napacagimi bilmiyorumm acep bide diyetmi yapsak bana hic bi doktor önermedi aam bilmiyorummki faydasi olurmu cokta agir bi diyeti varrgiidince burayada yaz doktor ne dedi diyee

evet canim ya tatsiz seyler yasadik ve bitti... Cok sagol darisi sizin basiniza insallah

Gerçekte teyzesi varmı bilmiyorum ama burda teyzesi çoook olacak eee tabiki bizde yiğenimizi çok şımartacağız annesi sende kıskanacaksın:))))

2 tane teyzesi var ama masallah artik sayamayacagim kadar oldu sorma ya benim papucum artik dama mi atilicak

sat 11 ocaktı hala gelen giden yok bende test yaptırdım telde laborant değer sölemeden negatif dedi. moral 0 tabi bende ama bugun spordaydım hastane aramış beni duymadım geri aradığımda santral bilemiyoruz neden arandığınızı dedi. bişi olursa ararlar tekrar dedi. ama ben hala adet olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…