Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canim yarin gidebiliyosan gitsene oraya.. daha onccede gecikmismiydi? hee bide duzenlimi adetlerin?

canim benim ne olucak isteyen istedigi yere yazar muhabbet eder sende burada ol bundan sonra muhabbet edelim hazir deneyimlerinden de yararlaniriz
TEŞEkkür ettim canıM......ben sana çoookkk taktik , deneyim veririm ama senin kOcişle aran bozulmasın sakın.....
Ben sana BOl bol HAMİŞLİK naZI nasıl yapılırmış anlatayım....

TEŞEkkür ettim canıM......ben sana çoookkk taktik , deneyim veririm ama senin kOcişle aran bozulmasın sakın.....

yeterince yapiyorum tatlikomm ama fazla mal goz cikarmaz dememisler bosu bosuna

gecen gece aklıma geldi sana haber veriyim dedim bende aspirini bıraktım 15 gün fln oldu işin kötüsü folfiolude bıraktım
diyetide duydum ama içerik ne hiç bilmiyorum canım dyetede gerek yokki kadın folik asitle 16. haftaya gelmiş biz hiç görmedik 16. haftayı geriside gelecek allahın izniyle bence denemek lazım doktor 0,2likten fazla iğne verirse kullanmıycam yada 2günde bi yapıcam
yada bu doktorda onaylarsa kullanmıycam hem normal doğumda yapabiliriz böylece(bak akıla bak sanki doğuma kadar gelebildik de normali sezeryanı kaldı) nyse gidince yazarım sana ne dediğini
evet canim ya tatsiz seyler yasadik ve bitti... Cok sagol darisi sizin basiniza insallah
bende 3 topikten kovuldum
inş bebeğim ya inş sağlıkla kucağımıza alalım yavrucukları

valla kızlar ben hiç hamile kalmadım ama tüpbebek transferlerinden sonra kocişe tüm eziyeti nazı yaptım duymasın kendileri bidaha yutmaz

Bence o hastaneye bi git bitanem,laboratuvarla yada hangi dr yönlendirdiyse onunla konuş,olmadı yeniden kan ver ve tahlili yeniden yapsınlar,adetinin bu kadar gecikirmiydi??

3 topikten mi kovuldun Allah seni napmasinn yaa

hadi ya demek 3 topikten kovuldun nasıl becerdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…