- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.181
kızlar beni de beni de alın aranıza
sat 11 ocaktı hala gelen giden yok bende test yaptırdım telde laborant değer sölemeden negatif dedi. moral 0 tabi bende ama bugun spordaydım hastane aramış beni duymadım geri aradığımda santral bilemiyoruz neden arandığınızı dedi. bişi olursa ararlar tekrar dedi. ama ben hala adet olmadım.
TEŞEkkür ettim canıM......ben sana çoookkk taktik , deneyim veririm ama senin kOcişle aran bozulmasın sakın....canim benim ne olucak isteyen istedigi yere yazar muhabbet eder sende burada ol bundan sonra muhabbet edelim hazir deneyimlerinden de yararlaniriz
TEŞEkkür ettim canıM......ben sana çoookkk taktik , deneyim veririm ama senin kOcişle aran bozulmasın sakın.....
Ben sana BOl bol HAMİŞLİK naZI nasıl yapılırmış anlatayım....
2 tane teyzesi var ama masallah artik sayamayacagim kadar oldusorma ya benim papucum artik dama mi atilicak
evet canım ya sende demek şehriyeleri yaktın bende güzeliiiim tatlıyı yanmaktan kurtardım yaBugün hepimizde özel bi beceri var o zaman:)))Kocalarımızı aç bırakmazsak iyidir vallahi:)))
TEŞEkkür ettim canıM......ben sana çoookkk taktik , deneyim veririm ama senin kOcişle aran bozulmasın sakın.....
Senin yerin tabiki ayrı annesi ama elma çekirdeğimiz bizim ilk göz ağrımız olacak
kOCişine aklına gelen nazı yap tatlım....yeterince yapiyorum tatlikomm ama fazla mal goz cikarmaz dememisler bosu bosuna
kOCişine aklına gelen nazı yap tatlım....
Boş ver her şeyi bu günlar bir daha gelmez çünkü...
gecen gece aklıma geldi sana haber veriyim dedim bende aspirini bıraktım 15 gün fln oldu işin kötüsü folfiolude bıraktımbenim hematoloji doktorum hamilelikten öncede alma dedi aspiriniivala bende napacagimi bilmiyorumm acep bide diyetmi yapsak bana hic bi doktor önermedi aam bilmiyorummki faydasi olurmu cokta agir bi diyeti varr giidince burayada yaz doktor ne dedi diyee
bende 3 topikten kovuldumevet canim ya tatsiz seyler yasadik ve bitti... Cok sagol darisi sizin basiniza insallah
kızlar valla bu ne hız ya ayak uyduramıyomsize bir bakmışım sayfa gitmiş
ben geride kalıyom ama yawwww
sat 11 ocaktı hala gelen giden yok bende test yaptırdım telde laborant değer sölemeden negatif dedi. moral 0 tabi bende ama bugun spordaydım hastane aramış beni duymadım geri aradığımda santral bilemiyoruz neden arandığınızı dedi. bişi olursa ararlar tekrar dedi. ama ben hala adet olmadım.
gecen gece aklıma geldi sana haber veriyim dedim bende aspirini bıraktım 15 gün fln oldu işin kötüsü folfiolude bıraktım
diyetide duydum ama içerik ne hiç bilmiyorum canım dyetede gerek yokki kadın folik asitle 16. haftaya gelmiş biz hiç görmedik 16. haftayı geriside gelecek allahın izniyle bence denemek lazım doktor 0,2likten fazla iğne verirse kullanmıycam yada 2günde bi yapıcam
yada bu doktorda onaylarsa kullanmıycam hem normal doğumda yapabiliriz böylece(bak akıla bak sanki doğuma kadar gelebildik de normali sezeryanı kaldı) nyse gidince yazarım sana ne dediğini
bende 3 topikten kovuldum
inş bebeğim ya inş sağlıkla kucağımıza alalım yavrucukları
valla kızlar ben hiç hamile kalmadım ama tüpbebek transferlerinden sonra kocişe tüm eziyeti nazı yaptım duymasın kendileri bidaha yutmaz
gecen gece aklıma geldi sana haber veriyim dedim bende aspirini bıraktım 15 gün fln oldu işin kötüsü folfiolude bıraktım
diyetide duydum ama içerik ne hiç bilmiyorum canım dyetede gerek yokki kadın folik asitle 16. haftaya gelmiş biz hiç görmedik 16. haftayı geriside gelecek allahın izniyle bence denemek lazım doktor 0,2likten fazla iğne verirse kullanmıycam yada 2günde bi yapıcam
yada bu doktorda onaylarsa kullanmıycam hem normal doğumda yapabiliriz böylece(bak akıla bak sanki doğuma kadar gelebildik de normali sezeryanı kaldı) nyse gidince yazarım sana ne dediğini
bende 3 topikten kovuldum
inş bebeğim ya inş sağlıkla kucağımıza alalım yavrucukları
haksızlığa hiç gelemem isterse bana yapılmasın mutlaka atlarım ortaya onlarda tekrar barışıp beni kovuyo3 topikten mi kovuldun Allah seni napmasinn yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?