Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yapmam mi arada atarlaniyo gelemiyo zora ama yinede dedigimi yaptiriyorum dedigim dedik caldigim dudukk
Hımmmm yok öyle hemen atarlanmak....
Ben senin arkandayım arkadaşım.....Söyle kocana önünde koskoca 7,5 ay daha var...
valla kızlar ben hiç hamile kalmadım ama tüpbebek transferlerinden sonra kocişe tüm eziyeti nazı yaptım duymasın kendileri bidaha yutmaz
Yap canIM SEN DE naını BOLLL BOLL YAP HEM DE....yetişemesin isteklerine....... KIZZZZzzzz sakın pc yi açık bırakma kocan görmesin bu yazdıklarımı ,,,, sonra kulaĞIM çınLAR bol bol......TÖVBEee... .

Bitanemmm ya insallah en kisa zamanda olurr da bu sefer daha fazlasini yaparsinn
inş canım yapmazmıyım siz bana daha acımasız taktikler verin eğer varsa hahhaaaaaaa
yukarda anlattım ama yazıyım yinede birine haksızlık yapılıyo ben atlıyorum ortaya sonra onlar barışıyo arada ben kalıyorum
hıımmmm anladım iyi yapmışsın canım

heh soyle siz arkamda durun ben neler neler aldiririm ona

deli şey demek kk için yaktın tencereyi deseydin kocişe kk yüzünden oldu diye bende tatlıyı yakıyodum yavv az önce

valla yaktim melekimmmmdahada yeni almistimmherifime yaw mali iyi degilmis cok dikkat ettigim halde kisik ateste bu hale geldi dedim napimm...yosam hep takilir banaheriflerin agzina düsmemek lazimmsende taliyi yakacalmisin bak nolcek bu halimizzzz

Son düzenleme:
yapıcam kuşum yapıcam sen ver bana acımasız taktikler.......
ben cıkyıım daha gecmişi silicem malum meraklı bi kocam var tek tek okuyo yazılanları
abooooooowwwwww demek enişte meraklı öyle aaaaa tövbe bidaha yazmayalım bari silkeleme falan dicek enişte neyi silkelicem ki ben

hosgeldin papoooommmm biz iyiyizz hic bir problemim yok se nasilsin gectimi bulantilarin

hbb canımmm..yaa Allah a çok şükür bugun iyim yaa sadece bir kez kustummohh yaa iyidim yanıı arada oluyo da hafif hafif o kadarına razıyım ama ..canım senın başlamıcak heralde ne guzel yaa aman tadını çıkarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…