- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.761
günaydın kızlarr herkese mutlu tatillerr
karamelll sanada günaydın tatlım ne güzel olmuş avtarın maşallahh çok beqendimama şu alttaki çekişle vurup duran karikatür sanki benim kasıklarıma vuruyor canım yanıyo yaa onu gördükçe kasıklarım aqrıyor ondanmı acaba
hee begendin mi
yok cnm aman başlamasında :18::18::18::18::18:
bu gün biraz sancım var sanırım dün temizlikte abarttım biraz
geçmezse akşama hastaneye gidicem onun dışında iyiyim cnm sen nasılsın
çok kötüyüm yaa kafayı yicem sabahtan beri orda burda dolanıyom topik topik
milletin ultrasonlarına bakıyom
yumurtama günü geçince böle oluyom rabbim bu ay olsun çok ihtiyacım var o küçücük şey bana çok güç verecek
kızlar ben iyice havalara girdim yok yerden... dün reql günümde ya.. her akıntı geldiqinde reql oldum sandım ama gelen akıntıymış...bu sabahta daha yataktayken sözde midem bulandıneyse bugün yarın reql olunca havalandıqım gibi çakılırım yere
merşahım inşallah gelecek meleğin ama eğer olurda biraz daha gecikirse vardır bir sebebi öyle düşün
üzme kendini sen zaten güçlüsün bebişin seni he-man yapmaya gelcek
kızlar ben iyice havalara girdim yok yerden... dün reql günümde ya.. her akıntı geldiqinde reql oldum sandım ama gelen akıntıymış...bu sabahta daha yataktayken sözde midem bulandıneyse bugün yarın reql olunca havalandıqım gibi çakılırım yere
canım döverim senitemizlik fln yok dinlen
mersah tatlım hepimiz bu osikolojiyi yaşıyoruz tatlım biraz daha fazla duygusal olanlar bunu daha derinden yaşıyor... bende bebek giysilerine beşiklerine falan çok bakıyorum hatta dışarı çıkınca evin yakınındaki bebiş maqazasına girip o güzel cicilere bakıp bakıp duruyorum...Rabbimiz herşeye kadir hayırlı zamanda gelicek bebişlerimiz canım üzülmeçok kötüyüm yaa kafayı yicem sabahtan beri orda burda dolanıyom topik topik
milletin ultrasonlarına bakıyom
yumurtama günü geçince böle oluyom rabbim bu ay olsun çok ihtiyacım var o küçücük şey bana çok güç verecek
günaydın cnm yok kıs korkma o sana vurmuyor benim sinirimi bozanların beynini deliyo pekmezini akıtıyo
değiştiririm onuda kuzum sorun değil
deme öyle cnm ama mide bulantısı için erken olabilir :44: çakılazsın ordan kanat takıp bize haber ver emidüşmeden yumşak bir inişler dön aramıza
inşallah beklediğin seninledir cnm
merşahım valla ne desen haklısın bende şu anda kızıyorum kendime
eğer bu yüzden bişey olursa eşim çok üzülecek inşallah olmaz ama iyi değilim yani....
selammmmm
ben geldimm
aslında kaya gibiyim ama bazı konular var bu ay gelmezse yıklılabilirim
bat geçtiyse test yapmersah tatlım hepimiz bu osikolojiyi yaşıyoruz tatlım biraz daha fazla duygusal olanlar bunu daha derinden yaşıyor... bende bebek giysilerine beşiklerine falan çok bakıyorum hatta dışarı çıkınca evin yakınındaki bebiş maqazasına girip o güzel cicilere bakıp bakıp duruyorum...Rabbimiz herşeye kadir hayırlı zamanda gelicek bebişlerimiz canım üzülme
canım senin mesajlarını güzel güzel okuyorum çekiçli resme gelince hızlıca aşadaki mesaja geçiyorum hep kasıklarıma vuruyor gibime geliyor ne alakaysa bebiş derdinden iyice hassaslaştık sanırım
canım normalde 28 günde oluyorum ama bikaç aydır 26günde olmaya başladım.. geçen ay 25. günün akşamı oldum...25 olarak hesaplarsak reql günüm dündü 26.günde bugün...noramlde adetim gecikmez gününde olurum...ama eqer bugünde olmazsam 28.günüde beklicem belki tekrar 28e dönmüştür...ama reql aqrılarım var bugün gelir diye bekliyorum...ee dün regl gününse bu gün geçti hadi bakalım inşallah
a.s cnm hoşgeldimselammmmm
ben geldimm
inşallah canım cümlemizin...kızçemm rabbim gönlüne göre versin inşallahhh
deme öyle cnm ama mide bulantısı için erken olabilir :44: çakılazsın ordan kanat takıp bize haber ver emidüşmeden yumşak bir inişler dön aramıza
inşallah beklediğin seninledir cnm
tabiki erken hayatım bunların hepsi psikolojik
merşahım valla ne desen haklısın bende şu anda kızıyorum kendime
eğer bu yüzden bişey olursa eşim çok üzülecek inşallah olmaz ama iyi değilim yani....
hoşgeldin canımmmmm
bat geçtiyse test yap
hadi hadi bekliyosssssss
canm temizlikle bişi olmaz ama allah korusun olacağı varsa olursa işte böle kendini suçlarsınben bi temizlik yaptım hala aklımda o var dr sen ne yaparsan yap senin suçun diil dedi ama
rabbim bizi daha fazla böle sınamasınmersah tatlım hepimiz bu osikolojiyi yaşıyoruz tatlım biraz daha fazla duygusal olanlar bunu daha derinden yaşıyor... bende bebek giysilerine beşiklerine falan çok bakıyorum hatta dışarı çıkınca evin yakınındaki bebiş maqazasına girip o güzel cicilere bakıp bakıp duruyorum...Rabbimiz herşeye kadir hayırlı zamanda gelicek bebişlerimiz canım üzülme
canım senin mesajlarını güzel güzel okuyorum çekiçli resme gelince hızlıca aşadaki mesaja geçiyorum hep kasıklarıma vuruyor gibime geliyor ne alakaysa bebiş derdinden iyice hassaslaştık sanırım
mersahımm nasıllsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?