- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.781
canım normalde 28 günde oluyorum ama bikaç aydır 26günde olmaya başladım.. geçen ay 25. günün akşamı oldum...25 olarak hesaplarsak reql günüm dündü 26.günde bugün...noramlde adetim gecikmez gününde olurum...ama eqer bugünde olmazsam 28.günüde beklicem belki tekrar 28e dönmüştür...ama reql aqrılarım var bugün gelir diye bekliyorum...
a.s cnm hoşgeldim
inşallah canım cümlemizin...
hoşgeldin canımmmmm
bat geçtiyse test yap
hadi hadi bekliyosssssss
hoşbulduk karamelim bakıyorum da temizlik falan durmuyosunn biraz kendini esirge canımmm
canım normalde 28 günde oluyorum ama bikaç aydır 26günde olmaya başladım.. geçen ay 25. günün akşamı oldum...25 olarak hesaplarsak reql günüm dündü 26.günde bugün...noramlde adetim gecikmez gününde olurum...ama eqer bugünde olmazsam 28.günüde beklicem belki tekrar 28e dönmüştür...ama reql aqrılarım var bugün gelir diye bekliyorum...
a.s cnm hoşgeldim
inşallah canım cümlemizin...
canımm inşallah olmazsınn yaa
rabbim bizi daha fazla böle sınamasın
hosgeldin canım
hamdolsun iyiyim ama psikolojim sıfırçıkıyorum ben biraz kafa dağıtmam lazım kahvaltı yapam
dün yaptım negatifti canım...
o zaman canım bekle 28 gelmezse yaparsın
bide psikolojik oluyo günün geçiyo
haklısın cnm olacağı varsa oluyor
senin kaç gün vardı ne kaa beklicez daha
inşallah ama olucam cnm reql aqrıların dünden beri devam ediyor..
hiiiii ama dediğin gibiyse bat gelmemiş olabiliride biz bu ihtimali düşünelim cnm bu işime geldi
diğer seçeneği beğenmedim geçelim bunugelmemiştir gelmemiştir
rabbim bizi daha fazla böle sınamasın
hosgeldin canım
hamdolsun iyiyim ama psikolojim sıfırçıkıyorum ben biraz kafa dağıtmam lazım kahvaltı yapam
canım topla kendini üzme ya belki bebikin seninledir üzme onu hadi bakalım afiyet olsun görüşürüz
4 nisan çok vaa daaaa
merşahım üzme kendini
kahvaltıdan sonra gel olur mu bende çıkıyorum bende acıktım
gelirim yine öpüldünüz kızlar
belli olmaz arzum ya bebiş varsada zaten regl ağrısı gibi oluyormuş benim eltim öyle sandı batına 2 gün vardı test yaptı çıktı
sabret canım beklemek zor biliyorum ama bi bakmışsın gelmiş
başak bir topiktede kadının batı 2 gün geçmiş test yapmış negatif çıkmış 4. günü kan vermiş sonuç pozitif...herkesin aynı olmuyor demekki...hayırlısı canım insan ister istemez ümitleniyor..
kahvaltı yapıcak arkadaşlara afiyet olsun
ben bugün kızartma ve mücver yapıcam canım çok istiyor..birde köy lavaşımız var buzluktan çıkardım...sanırım biz kahvaltıyla öqleni birlikte yapıcaz çünkü uyuyorlar hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?