- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.801
tabiki her insanın bünyesi aynı değil sonuçta mesela kimi hemen hamile kalır kimisi de bekler işte bizim gibi allahın takdiri inşallah kısa zamanda gelir bebiklerr
ama sana biraz rahat ol derim sakin ol
sanırım bu hafta biz kocişle erkenciyizzz
haklısın canım sakin olmam lazım ama insan böyle zamanlarda dakikaları takip ediyor...eqer reql olucaksamda biran önce olayım çünkü her geçen saat dahada ümitleniyorum:26:
hayalimmmmmmm sabaha kadar dır dır dır vır vır vır konuşmuş ee bu saatte kalkamaz tabeee
ben sabah kalkınca ekmek arası bişeyler atıştırdım cnm bu saate kadar bekleyemedimsabah kalkınca ilk işim kahvaltı yapmak oluyor açlıqa gelemiyorum
hmmm baya gecikmiş canım tabiki ümitlenir insan...stres etkiliyor demekki seni...ben hiç denk gelmedim bukadar gecikmeye...bakalım hayırlısı...seni çokkk iyi anlıyorum canım ben de geçen ay böleydim ve tam 4 gün geciktim o kadar ümitlenmiştim ki 4. gün sonunda baktım kırmızılar göründü çookk üzülmüştümm
inşallahh sen benim gibi olmazsınn ondan önceki ayda 3 gün geciktim bi geçen ay gecikmedim 28 günde bir oluyordum geçen ayda takmadım çünkü kendi haline bıraktımm
geçmişi okumaya erindim arzumm önemli haberler varmıı
hmmm baya gecikmiş canım tabiki ümitlenir insan...stres etkiliyor demekki seni...ben hiç denk gelmedim bukadar gecikmeye...bakalım hayırlısı...
oku oku bitmiyor zaten bizim hatunların çeneleri düşük eee biz konuşmayı seven bir milletiz
neyse kızlar bende kahvaltı hazırlıyayım sonrasında gelirim yine
nazımm gelmişş hoşgeldinn cankuşumm
başka bir topiktede kadının batı 2 gün geçmiş test yapmış negatif çıkmış 4. günü kan vermiş sonuç pozitif...herkesin aynı olmuyor demekki...hayırlısı canım insan ister istemez ümitleniyor..
yok cnm durmuyuom sonada böle düşünür dururum
yatıyorum ne olur ne olmaz diye eşim sağolsun ben şimdiden başladım keyfini sürmeye
günaydın kızlarr herkese mutlu tatillerr
karamelll sanada günaydın tatlım ne güzel olmuş avtarın maşallahh çok beqendimama şu alttaki çekişle vurup duran karikatür sanki benim kasıklarıma vuruyor canım yanıyo yaa onu gördükçe kasıklarım aqrıyor ondanmı acaba
çok kötüyüm yaa kafayı yicem sabahtan beri orda burda dolanıyom topik topik
milletin ultrasonlarına bakıyom
yumurtama günü geçince böle oluyom rabbim bu ay olsun çok ihtiyacım var o küçücük şey bana çok güç verecek
ggünnnnayydınnnnn hoşş buldummmm şekerparammmm
yorgunluktn uyumuşum bu saate kadar yawww
kafam kazan gibi olmuşşş
napyoon bidenemmm nasılsınn
kızlar ben iyice havalara girdim yok yerden... dün reql günümde ya.. her akıntı geldiqinde reql oldum sandım ama gelen akıntıymış...bu sabahta daha yataktayken sözde midem bulandıneyse bugün yarın reql olunca havalandıqım gibi çakılırım yere
kuşummm benimm iyi yapmışsınn
iyiyimmm canım seni sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?