Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Allah kabul etsin yasakımmmm bende okudummm

sen meleğime bi msj at olmadıı yarın okusun 4 tane daha bende nuarinime atıyımm yarın okuyabilirmi diee:26::26::26:

simdi melekime atmim yarinda nuarinimden haber gelebilir bi mesaj at bakalim nuarinimeee ne diycekkk

simdi melekime atmim yarinda nuarinimden haber gelebilir bi mesaj at bakalim nuarinimeee ne diycekkk

attım moree inş.. yrn dönüş yapaaa

onuda anlamak lazımmm

hamilelik takvimini bilem kaldırmışşş morali bozulmasın dieee :26::26::26::26:

inş. rabbim evladını korurrr

en azından pahalı bi çiçek yasakımmm

istemiyommmmmmmmmmmmmmmm ben süper üye olamak istiyommmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:yaw bi bakacam herkese bence benden baska mesaj sayisi 17 .000 bin olan yokkk

Son düzenleme:
attım moree inş.. yrn dönüş yapaaa

onuda anlamak lazımmm

hamilelik takvimini bilem kaldırmışşş morali bozulmasın dieee :26::26::26::26:

inş. rabbim evladını korurrr

yaw takvimi niye kaldirmisss niye korkuyo moremmm olmazki ama kesin gözüyle kaybedecegi biliyomus gibi yapmasin ya:26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
istemiyommmmmmmmmmmmmmmm ben süper üye olamak istiyommmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:yaw bi bibakacam herkese bence benden baska mesaj sayisi 17 .000 bin olan yokkk

valla yasakımmm arzumundaa 12000 den fazlaa ama o kırmısı üyee bilmiorumm yanii

bacılaar ben kacar aynur kaçar
yarın iki kardesim de sınava girecek deneme amaclı :18::18: onları goturecem okullarına
herkese güzel gecelerr
hepinizi ahan da optuum

tamamm yasakımmm inş... kızçeler okur yoksa dua sahibine çok kalyooo

insalalh mnorem yaw sunuda diyorum nolur reglin gününüzü biliyosaniz önceden okuyun sart degilki listeyi beklemek sira belli zatennnnnmesala ben sirayi bekleseydim zikzaka okuyamayacaktim bak bugün batim geldi

yaw takvimi niye kaldirmisss niye korkuyo moremmm olmazki ama kesin gözüyle kaybedecegi biliyomus gibi yapmasin ya:26::26::26::26::26::26::26::26:

iştee görünce üsülüorum dioo nezamana kadar benle bilmiorum dioo
ondan annesine gitmişş
ordada bi kaç doktorla görüşcekmişş

insalalh mnorem yaw sunuda diyorum nolur reglin gününüzü biliyosaniz önceden okuyun sart degilki listeyi beklemek sira belli zatennnnnmesala ben sirayi bekleseydim zikzaka okuyamayacaktim bak bugün batim geldi

aynen bendee yasakımmm herann olabülüürnnnn

iştee görünce üsülüorum dioo nezamana kadar benle bilmiorum dioo
ondan annesine gitmişş
ordada bi kaç doktorla görüşcekmişş

ama olmazki morem kötüyü cagiriyo hani kanamsi ne olsa insan korkar benim kanama oluyo ondan korkuyodummmmm ama onun kanamasida yokkk insalalh bisey olmayacakkkkkkan pihtisi daaha düne kadar bilmiyodu hani ögrenince böyle mutsuz olursa bebegide hisseder gelisimi bilem iyi olmaz ya

Son düzenleme:
bacılaar ben kacar aynur kaçar
yarın iki kardesim de sınava girecek deneme amaclı :18::18: onları goturecem okullarına
herkese güzel gecelerr
hepinizi ahan da optuum

ii gecelerrr canımmmmmmmmmmm

yarına başarılar kardeşlerimizee Allahım zihin açıklığı versin inş..

bende senin gibi düşünüorumm canım ama iştee elinde değildirr üüzüntüsünde ne düşüneceğini bilemez şimdiii
:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…