- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.381
Allah kabul etsin yasakımmmm bende okudummm
sen meleğime bi msj at olmadıı yarın okusun 4 tane daha bende nuarinime atıyımm yarın okuyabilirmi diee:26::26::26:
ne yazacak dedigim gibi orkide yaziyoobari süper üye ne yazin yaaa
simdi melekime atmim yarinda nuarinimden haber gelebilir bi mesaj at bakalim nuarinimeee ne diycekkk
en azından pahalı bi çiçek yasakımmm
more carsambaya kadar olsun zikzakim sonra hemen edama gecelim
attım moree inş.. yrn dönüş yapaaa
onuda anlamak lazımmm
hamilelik takvimini bilem kaldırmışşş morali bozulmasın dieee :26::26::26::26:
inş. rabbim evladını korurrr
istemiyommmmmmmmmmmmmmmm ben süper üye olamak istiyommmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:yaw bi bibakacam herkese bence benden baska mesaj sayisi 17 .000 bin olan yokkk
tamamm yasakımmm inş... kızçeler okur yoksa dua sahibine çok kalyooo
yaw takvimi niye kaldirmisss niye korkuyo moremmm olmazki amakesin gözüyle kaybedecegi biliyomus gibi yapmasin ya:26::26::26::26::26::26::26::26:
bacılaar ben kacar aynur kaçar
yarın iki kardesim de sınava girecek deneme amaclı :18::18: onları goturecem okullarına
herkese güzel gecelerr
hepinizi ahan da optuum
insalalh mnorem yaw sunuda diyorum nolur reglin gününüzü biliyosaniz önceden okuyun sart degilki listeyi beklemek sira belli zatennnnnmesala ben sirayi bekleseydim zikzaka okuyamayacaktim bak bugün batim geldi
iştee görünce üsülüorum dioo nezamana kadar benle bilmiorum dioo
ondan annesine gitmişş
ordada bi kaç doktorla görüşcekmişş
bacılaar ben kacar aynur kaçar
yarın iki kardesim de sınava girecek deneme amaclı :18::18: onları goturecem okullarına
herkese güzel gecelerr
hepinizi ahan da optuum
hayırlı geceler efendim. yeni haberler var mı anlatın hele
aynen bendee yasakımmm herann olabülüürnnnn
ama olmazki morem kötüyü cagiriyo hani kanamsi ne olsa insan korkar benim kanama oluyo ondan korkuyodummmmm ama onun kanamasida yokkk insalalh bisey olmayacakkkkkkan pihtisi daaha düne kadar bilmiyodu hani ögrenince böyle mutsuz olursa bebegide hisseder gelisimi bilem iyi olmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?