Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

morem sen edamada oku yosam edamda sen hasta olursunn bunu billama ben yetisirim edama

kızmetse yarın onuda düşünüorummm yasakımmm misafirim gelcek iştee bakalım kaçta gelceklerrr

yarın temziliktiii ikramlıktıı pfff iş çokkk

bende senin gibi düşünüorumm canım ama iştee elinde değildirr üüzüntüsünde ne düşüneceğini bilemez şimdiii
:26::26::26::26::26:

kendisi bilir ama artik bi korkuyu atip üzerinden bebisini düsünmeli sürekli benle kalacaksin demeli

tamam aynurum iyi gecelerrrrryarin görüsürüz öptümmm

bu gülüşün altında bişeyler arıyayım mı bilemedim yasakım seni gidi seniiiiiii goruselim canım inşallah hadi ii geceler

ii gecelerrr canımmmmmmmmmmm

yarına başarılar kardeşlerimizee Allahım zihin açıklığı versin inş..

aminnn inşallah tum girenlere kolay gelsin saolasın agzına saglık

ben size süper bi haber getirdim ama hamile misin kız yoksa demeyin alakası yok hepimizi ilgilendiren bi haber.

kızmetse yarın onuda düşünüorummm yasakımmm misafirim gelcek iştee bakalım kaçta gelceklerrr

yarın temziliktiii ikramlıktıı pfff iş çokkk

paazartesi gelmezse o zamamn oku yada yarin duruma bi bak okuyabilirsen yarinda olabilirr moremmm

benimde böbreklerimm ağrıoo sanırm üşüttümmm :26::26::26::26::26:

bu gülüşün altında bişeyler arıyayım mı bilemedim yasakım seni gidi seniiiiiii goruselim canım inşallah hadi ii geceler

aminnn inşallah tum girenlere kolay gelsin saolasın agzına saglık

bu seeferde böyle gülüm cedrimmkis yerim seni hadi iyi gecelerrrr

edamm kis napim simcik seniöylece bakiyon senin bu kalpcigini nasi artiraz alla allaayaw biseylerrrr yaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…