Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

valla cankuşumm bana bişey demediler aç tokk ölee adam sorduu nezaman düşük yaptın vs vss sende unutma 3 dene de yoksa bakmıolarr:26::26::26: inş.. hayırlsı olsunnn
Dicem de nazim benimki hastaneden hic bi kagit almamis kurtaj fln die sadece bi tane kontrole gittigim kagit var. insallah kabul ederler.
napyon orda örtmenm ??

canm ben pek bilemyrum ama biz oraya 26-28 Nisan gibi bişe yazabiliriz, önce olursa bildiririm zaten ?????

Bende pihtilasma baktircam canim

Amin ipeem nasilsin test nasil prl yuksek demissin dr ne dedi

yaa testlerde işte prolaktin yüksek çıktı yine, dr hem ona ilaç kullanıcaksın hem de klomen kullanıcaksın dedi, ptesi kontrol işte .. eski drum prolkatin yüksekken mesela deneme yaptırmıodu ?? zaten engelleyebilio die, bakalım işte mersahım artık Nasip Allahımdan ??

şimdiki nezamandı ipekimm mart yazalım sanada

canım mart ise 24.03 ama o sat oluyo bat olmuyoki ?

Dicem de nazim benimki hastaneden hic bi kagit almamis kurtaj fln die sadece bi tane kontrole gittigim kagit var. insallah kabul ederler.

Bende pihtilasma baktircam canim

hayırlı haberlerle gel canım .. sende pko varmıydı pkolarda da düşük ihtimali diğerlerine göre yüksek oluomuş canım yaa ( inşallah bi sorun yoktur canımm ...

İnsallah canim kolaycana hamis kalabilrsin. bu ay deneme var yani ben gecen sene hormon bakmistim hamis olmadan onceki ay dr bisi demedi ben baktim sonuca lh yuksekti. ole olunca pko oluyomus bu ay reglken gittim dr yapmis normal dedi. anlamadim yani pko mu diil mi int bakiyom lh fsh 2.5 3 olursa oluyo diyo. okadar yuksek diil

hayırlıı günlerr kızceler...Bu öksürük şuruplarını içmeyin bakanlık uyardı !!

sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanlığı'ndan ilgili yerlere 'çok acele' koduyla gönderilen resmi yazıya göre; Dünya sağlık Örgütü'nün (WHO) resmi web sitesinde 'dekstrometorfan' içeren öksürük şuruplarının kullanımına bağlı olduğu düşünülen ölümlerle ve ciddi advers etkilerle sonuçlanan olaylar görüldü.

DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ (WHO) AÇIKLADI
Dekstrometorfan içeren ilaçlar;
ACTIDEM (Şurup)
BENAFED (Şurup)
BENICAL (Şurup)
BENICAL COLD (Lak Tablet)
BRONKAR-A (Şurup)
DEFEKS (Şurup)
DEKSAN (Şurup)
DORFAN (Şurup)
METORFAN (Draje)
RHINOTUSSAL Mikropellet Kapsül
RHINOTUSSAL Süspansiyon
TRİATÜS (Şurup)
TYLOL Cold (Şurup)
VICKS Medinait (Şurup)
VICKS Vapodry (Şurup)
WİNTUS (Draje)

EVİNİZDE VARSA BUNLARI ÇÖPE ATIN DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ (WHO) AÇIKLADI ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN PAYLAŞALIM YAKINLARIMIZI DÜŞÜNELİM errrr...önemli bir paylaşımmm okurmusunuzz lütfennn...

Merhaba Kızlarrr yeni katıldım aranıza site cok hosuma gitti paylasımlar dayanısma cok güzel bende bebek bekleyenlerdenim bat listesine benide eklerseniz sevinirim benim bat 10 nisan :)

benim bat bugündü canim geldi kirmizilar pembe pembe geliyor yani...

(adetim her 31 günde geliyor yani öbür bat 27.04.2013)

ben de önceleri düşünememiştim bazı durumlar vardı.. ama kendim hiç korunmamıştımm .. şimdi bin pişmanım (( belki o zaman denesem yine olmıcaktı hiçibşeyi bilemyrum, ama en azından sürece erken başlamış olcaktım.. kesinlikle yaşamayanın asla anlayamayacağı birşey.. uzaktan üzülmek çok başka .. ben böle kendm gibi uğraşanlarla öyle bir bakıyrum ki samimiyetle çünkü beni en iyi onlar anlar .. dün hastanede bir tane hanım vardı .. midesi bulanymuş gebelikten dr serum yazıcakmş .. tamam geçin dedm teşekkür etti öle böle derken .. önceleri o da bebek sahibi olamamış, tüp bebek yapmş ikizleri olmuş, erken doğum kaybetmiş .. snra aşılamayla ilk kızı olmuş .. peşinden kendiliğinden bitane daha .. şimdi istemediği halde kendiliğinden 3.ye hamile kalmış .. şimdi istemyrum ama Allah veriyo dedi .. herşeyin bi zamanı var üzülmeyin dedi .. işte çeşit çeşit hanımlar var Allahım hepimize hayırlı kapılarından sağlıklı evlatlar versin inşallah :))[/QUOTE]

inşallah bende başarırım. bende senin gibi üzüldümmü sinirlendimmi yada sevindimmi her şeklimi konuşmasamda yüzümden anlaşılıyor saklayamıyorumm..

aynen bende ayniyim, yüzümden benimde anlasiylir...destek olalim birbirimize :)[/QUOTE]

Onun için burdayız zaten canım benimm.. ayrıca burası daha bi farklı.. topiğimiz çok güzel.. diğer topiklerede bakıorum ama sinek avlıo..

canm dr yok diosa yoktur takılma sen .. ben bi dr görüşme yapmıştım, o dedi ki lh fsh dan yüksek çıkarsa o da bir pko belirtisi sayılır demişti ama mühim olan birkaç nedeni birden kontrol etmek, adet düzensizliği, ovulasyonda sorunlar ve folikul fazlalığı vs gibi.. bu hormonlara sadece adetn 2. günü bakılıo zaten normel zamanda yapılmıo .. deneme olucak inşallah mersahım, aslında foliküller şimdiden galiba büyümeye başlamş henüz erken korkuyorum ptesine kadar çok büyümesin die ptesinden itibaren takibe alıcak anladğm kadarıyla snra da çatlama iğnesi ?? mersahım olur da tutarsa (umut fakirin ekmeği hesabı) 31.12 yılbaşı planım doğurmak olucak

Merhaba Kızlarrr yeni katıldım aranıza site cok hosuma gitti paylasımlar dayanısma cok güzel bende bebek bekleyenlerdenim bat listesine benide eklerseniz sevinirim benim bat 10 nisan :)

hoşgeldin canım .. inşallah tez zamanda hepimiz hamiş kalıcaz... bu topik uğurludur gerçekten sıraya girdi hatunlar.. darısı hepimize ..

Son düzenleme:
hoşgeldin canım .. inşallah tez zamanda hepimiz hamiş kalıcaz... bu topik uğurludur gerçekten sıraya girdi hatunlar.. darısı hepimize .. [/QUOTE]

Hosbulduk canım inşallah hayırlı gelir benimde ilk bebegim düştü( inşallah hemen hamile kalırızda sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi

ben 86 liyim sanirim esrarengizimde öyle :)
Oovvv kankiler sizi
Hosgeldin canim
ikimizde 86 lıyız canım .. sen ?
88 ben abim vaa 86 li
Nolursa olsun her yeni regl yeni umut rabbim dayanma gucunude veriyo :)dr yumurtaliklar temiz diyo soruyom bende var mi die. ama o test kafami karistirdi. bu ay da adam sadece fsh istemis mannak lh istememis fsh da normal didi. sarjim bitiyo canlar bu arada dr da anlattim simdi kan vermeyi bekliyom.

NAZIMM BENİM BAT 7 NİSAN bu arada senin bat geçti mi yoksaaaa tatlımmm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…