Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yaw benimki de hic belli etmiyo istedigini bende bazen diyom hic heycanlanmiyon mu istemiyin mu diyom. bebis olursa sana 6 ay solemicem diyom hareket edince anlarsin diyom. o da sen mi solemicen diyo :52

kıs benim kocadada hiç heyecan yok hamileyim hala yok sabah karnım agrıyo dedim oda demesin mi hasta (adet) olacaksın diye yuh dedim sana kanamam falan var desem kesin yine aynısını söylersin dedim . bu uyuz halleri deli ediyo beni

aslında benim de aklıma geldi ama yapmamak daha ii düşündümmm hepsi süpris olsun bizdeee kızlar şimdi listeye bakımm heyecan yapcaklarrr strese gircekler boşyere

topiğimizin adı hangi ay olursa olsun... bat sadece haber almak adına iyi olur bence de.... ama strese girerim diyen olursa yazmayalım onu

başka çare varmı canımm sabretmekten başka çare ne napalımm kısmetten öte bişey yok sabretcezz dua etcezz ii düşüncess Rabbim dermansız dert vermesinnn
Canim ole ama iste insan kendine hakim olamiyo. rabbim arattirmasin. hepimiz patir patir hamis olalim
aslında benim de aklıma geldi ama yapmamak daha ii düşündümmm hepsi süpris olsun bizdeee kızlar şimdi listeye bakımm heyecan yapcaklarrr strese gircekler boşyere
Yaw orasida doru ama bakardik tek kendi batini beklemek daha uzun sirayla batlarimiz gelir daa iyi olur gibi gelmisti

topiğimizin adı hangi ay olursa olsun... bat sadece haber almak adına iyi olur bence de.... ama strese girerim diyen olursa yazmayalım onu

Sitrese girceğimiz kadar giriyoruz zaten.. bencede öle bi şablonda yapalım.. hem hamişler şablonu, hemde hamiş adayları :)) çok hoş olur bencede

Yaw iste ilkinde oleydi adamin elini aliyodum karnima zorla koyuyodum bak die ... ((

Regl gunu benim sinav haftam test yapmayi unutmayayim hatirlatin bana...... cok ta unuturum yaaa

Canim ole ama iste insan kendine hakim olamiyo. rabbim arattirmasin. hepimiz patir patir hamis olalim

Yaw orasida doru ama bakardik tek kendi batini beklemek daha uzun sirayla batlarimiz gelir daa iyi olur gibi gelmisti

olurr cankuşlarrrr yok stres yapmayızz dersenizz yapalımm ben seve seve hazırlarımmm

Yaw iste ilkinde oleydi adamin elini aliyodum karnima zorla koyuyodum bak die ... ((

kıs bunlar kardeş olmasın aynı valla bende öyle elini alıp karnıma koyup bak burda bebegimiz var diyorum iki güzel laf bekliyorum uyuz uyuz yüzüme baklıyo sabah yine midem bulanıyo diyo bi bebe doguracan şu haline bak diyo offf aglanacak durumdayım valla..

olurr cankuşlarrrr yok stres yapmayızz dersenizz yapalımm ben seve seve hazırlarımmm
Yaaa ole gonulsuz yaparim deme
Yap sana kpcaman sarilirim

Benimki sonra cok pisman oldu. bakalim bida hamis kalirsam napicak. kirmadan sole benim ilk heycanim senden de ayni heycani bekliyorum de.

canım başladı mı bulantıların,
benim bu sabah çok kötü mide bulantım oldu, şaşırdım daha erken değil mi ya? :18: :18:

Benimki sonra cok pisman oldu. bakalim bida hamis kalirsam napicak. kirmadan sole benim ilk heycanim senden de ayni heycani bekliyorum de.

benim koca anlamaz ki heyecandan falan bende takmamaya calışıyorum artık

aşk olsunnn örtmenimm ben ve gönülsüz olmakkk asla ben sizinle ilgili herşeyi seve seve yapırummm

Yaw benimki de hic belli etmiyo istedigini bende bazen diyom hic heycanlanmiyon mu istemiyin mu diyom. bebis olursa sana 6 ay solemicem diyom hareket edince anlarsin diyom. o da sen mi solemicen diyo :52

benimki cok beli ediyor istedigini bende bir belirti olsun hemen yorum yapior kafasinda...bana her zaman icin cok iyi bakiyor, sükür yani.....benimki anliyor herseyi, bilmiorum nerden ama anliyor

canım belli etmemeye çalış ben üzülsem bile gülüyorum

bak ben onu nasil yapacagimi bilmiyorum canim....ben beli ediyorum üzüldügüm zaman!

canım aynı şeyleri yaşıyoruz demekki.. benim evin yakınlarında bebek magzası olan bi yer var baya büyük bir yer.. sırf bebek eşyaları üstüne.. geçen gün ewe yürüyoduk oranın önünden geçtik bak sana ne göstercem dedi.Elimden tuttuğu gibi mağzaya daldık. bak dedi. mikili bi atlı karıncaya benzer bişi onu gösterdi bunu alıcam dedi. ama renk bu olmucak dedi pembe alırım erkek olur, mavi alırım kız olur.. ben sen hamiş olur olmaz alcağım için ya yeşil yada sarısını alıcam dedi.. ya çocuk anca 2 yaşında filan binebilir o gösterdiği şeye..
güleyimmi ağlayımmı bilemedim.. Bi yanım seviniyo ii bi baba olacak bize düşkün olacak diye.. bi yanımda üzülüyo ya hiç bebeğim olmazsa ozaman onun bu heycanını yok etmeye nasıl yüreğim dayanır.. die anlıcağın çok karşmaşığım canım [/QUOTE]

evet bizimkiside bakiyor esyalara, izine gitmeyelim diyor, bebisin esyalarini aliriz bile diyor. daha ortada birsey yok
cok iyi bir baba olacayi belli...düsünüyor, ilgili olacak..cok sevecek biliyorum bunu...ama onun gözlerinde bu aydami olmadi diye göremk istemiyorum....dün dedigimde resmen gözlerinden okudum cok üzüldugunu

inş.. sağlıklı sıhatlii olurr canımmm inşallahh rabbim dualarımızı duyarrr

insallah ilhanazzcim, insallah dua ediyoruz ve bekliyoruz...allahimda bizi böyle siniyor herhalde

canım başladı mı bulantıların,
benim bu sabah çok kötü mide bulantım oldu, şaşırdım daha erken değil mi ya? :18: :18:

canım böyle çıkartacak kadar degil ama bulanıyo böyle arada daha yeni canım meyve istedi yiyim bi dedim ama kokusu gelince burnuma hemen bıraktım midem degişik bi şekilde bulandı çok farklı oluyomuş bu bulantılar ıyykkk

canım ya sende uyarırsın güzel bir dille takma kafana sen çıkar keyfini hamileliğinin

evet bizimkiside bakiyor esyalara, izine gitmeyelim diyor, bebisin esyalarini aliriz bile diyor. daha ortada birsey yok
cok iyi bir baba olacayi belli...düsünüyor, ilgili olacak..cok sevecek biliyorum bunu...ama onun gözlerinde bu aydami olmadi diye göremk istemiyorum....dün dedigimde resmen gözlerinden okudum cok üzüldugunu

insallah ilhanazzcim, insallah dua ediyoruz ve bekliyoruz...allahimda bizi böyle siniyor herhalde[/QUOTE]

canım biraz pozitif ol yıkılma hemenn yaa kendini yıpratırsın bak

evet canım normal mide bulantısından farklı oluyor, bayağı da etkiliyor insanı, benim bu sabah ilk oldu,
inşallah hafif atlatırım bu dönemi diyorum bakalım, nasıl devam edecekkk :18: :18:

Walla benimki benden daha cok ilgileniyor, hata gecenlerde diyor, sen hamile olursan karnini sevecem dinlicem...tekme falan atar diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…