- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.201
günaydın kızlar...
size güzel haberler veremicem malesefdün akşam tam anlamıyla reql oldum size hep ümidim yok diyordum ama varmış demekki gözlerimden yaş geldi sabaha kadarda aralıklarla devam etti eşim saqolsun çok teselli etti ama çok üzüldü farkındayım...bundada bir hayır vardır falan dedi mutlaka vardır ama insan o an üzülüyor...şimdi daha iyiyim...pazartesinin dediqi gibi önümüzdeki ay için planlarımı yaptım..öncelikle diyetime tam dönüş yapıyorum ve 7.gün soqan kürüne başlıyorum kist gitsin en azından...rahat bir ay geçirmek istiyorum düşününce insan çok üzülüyor...Rabbim inşallah nisan ayında hepimizin bebişlerini göbüşümüze koyar sizleri çok seviyorum iyiki destek oluyorsunuz çok saqolun
Günaydın canlarım..... nasılsınız bakalım? ya bişey soracağım daha önceki hamileliğimde sağ tarafta çok küçük bir kist oluşmuş demişti doktorum ama çok küçük ve önemli değil çoğu hamile de oluşan birşey,,çok hafif ağrı yapar belki ara ara kasıklarda demişti.. dün bayağı ağrım oldu.. ama iki kasığımda birden..........doktor için acele etmiyorum,bugün birşey yok çünkü. eğer hamile kalmadıysam bu ay soğan kürünü yapayım diyorum o etki eder mi??
hamişken akıntı oluyomuş ve kiminin bünyesine görede yerleşme kanaması oluyomuş azcık die duymuştum.. hadi inşallah hamilesindir canım
buaraada sen nerde oturuyosun ? ben izmirdeyim ve bugün bahar geldi sankim.. işe gelirken mont ceket hak getire şal alıp geldim.. çokkk sıcak burasıııı
:80::80::80::80::80: hoşgeldin tatlımmmm
günaydın kızlar...
size güzel haberler veremicem malesefdün akşam tam anlamıyla reql oldum size hep ümidim yok diyordum ama varmış demekki gözlerimden yaş geldi sabaha kadarda aralıklarla devam etti eşim saqolsun çok teselli etti ama çok üzüldü farkındayım...bundada bir hayır vardır falan dedi mutlaka vardır ama insan o an üzülüyor...şimdi daha iyiyim...pazartesinin dediqi gibi önümüzdeki ay için planlarımı yaptım..öncelikle diyetime tam dönüş yapıyorum ve 7.gün soqan kürüne başlıyorum kist gitsin en azından...rahat bir ay geçirmek istiyorum düşününce insan çok üzülüyor...Rabbim inşallah nisan ayında hepimizin bebişlerini göbüşümüze koyar sizleri çok seviyorum iyiki destek oluyorsunuz çok saqolun
canim hamile olup olmadigin kesin olsun oyle basla derim sogan kurune.. ve ben siddetle tavsiye ederim sogan kurunu ben o sekilde hamile kaldim tabi rabbiminde izni ile
canim hamile olup olmadigin kesin olsun oyle basla derim sogan kurune.. ve ben siddetle tavsiye ederim sogan kurunu ben o sekilde hamile kaldim tabi rabbiminde izni ile
eşim teselli diyor ama bu bebeqi en çok o istedi 2 yıldır beni bu bebek için ikna etmeye çalışıp durdu geçen yıl 2-3 ay korunmadım sonra işe başlayınca korunmaya başladım ve en son geçen ay korunmayı tekrar bırakıp acelemdan ilaç tedavisine başladım ve bu bnm ilk ilaç tedavimdi ondan dolayı ümitliydim...neyse inşallah önümüzdeki ay nasip olur Rabbim duaları kabul edendir..canım üzülme diyemicem çünkü nisanda bende kırmızıları görürsem biliorum yıkılacağımı o yüzden enazından üzülmemeye çalışalım derim . hayırlısı bölemiş.. Enazından anlayışlı eşlerimiz var teselli ediorlar değilmi? bende gece kocişle konuşuyoduk dedim bu ay olmassa nasıl toparlanıcam çok ümitliyim dedim.. :26: kociş baya kızdı bana, böle yapmak yoksitrese girmemek lazım oluruna bırakıcaz kasılma bukadar olmassada dünyanın sonu değil ya hiç olmasa bile ölene kadar sen benim bebeğim olursun filan dedi canım kocam yaa kıyamam şimdiden tesellilere başladı ama ben onun ne kadar çok istediğini bildiğim için kendimi daha bi kötü hisediorumm :18:
canım ne güzel ya sıcakmış izmir biz burda donuyoruz, çok soğuk hava ve yağmur var...
hoşbuldum tatlım...
canım her şeyin hayırlısı, demek ki senin için hayırlısı böyleymiş,
sakın üzülüp ağlama, gelecek aya odaklan olur mu?
loorii cim nasıl içebiliosunuz o soğan kürünüüben çok istiorum içmek ama midem almıor çıkarıyorum o soğan kokusu gelio ya... çok kötü oluyorum.. kokusunu geçirmek adına bişeyler ekliomusun küre ?
ben kürtajdan sonra yeni denemelere başladım o yüzden çok acele etmeyeyim diyordum bu kürlere filan bu kist ağrı yapınca soğanı deneyeyim dedim.. batıma daha baya var 7 nisan.... bekleyelim bakalım hamile değilsem yaparım.. çok teşekkürler canım.. senin hamilelik nasıl gidiyor tatlımm
esrarengizcim valla oyle bi iciyosun kiyok ben hic bisey katmadim ilklerde banada cok igrenc geliyodu burnumu kapattim fln bide biraz sogumasini bekledim oyle ictim daha sonrada bitki cayi gibi icmeye basladim hic bisey katmadim yapabilirsin bi sekilde burnnu fln kapat nefes almadan yut
zuhalzerrincim yapabilirsin aslinda sogani iyice temizlenmesi fln acisindan ama sen bilirsin tabi cok gecmis olsun bu arada insallah en kisa zamanda tekrar nasip eder rabbimbenim iyi gidiyo Allaha sukur kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ama
seni en kisa zamanda aramiza bekliyozz kiscemmmmm
günaydın canlarrrrr
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr:)))yağmurlu bir eskişehir sabahında günümüz aymaya çalışıyor...
bende geldim, günaydin kizlar
Günaydın kızçelerimmmmm ben geldimmmmizmirden sevgilerleee keyifler nasıl bu sabah??
günaydın kızçelerrrr ben geldim
canım sureleri okudum tamamdır çarşambaya yetişti çok şükür sıradaki arkadaşın ne zamana kadar bu aralar çok yoğunumtakip edemiyorum hepinizi çok özledim
canım okudum ben de listeye ekle secdelerimi de yaptım aslında dun yapmıstım da gelemedim uyuyakalmışımkusura bakmaıyn
günaydın kızlar...
gününüzzz aydınn olsunnnnnn can kuşlarrrrrrrrr
hamişken akıntı oluyomuş ve kiminin bünyesine görede yerleşme kanaması oluyomuş azcık die duymuştum.. hadi inşallah hamilesindir canım
buaraada sen nerde oturuyosun ? ben izmirdeyim ve bugün bahar geldi sankim.. işe gelirken mont ceket hak getire şal alıp geldim.. çokkk sıcak burasıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?