Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Günaydın kızçelerimmmmm ben geldimmmm izmirden sevgilerleee keyifler nasıl bu sabah??

Günaydın kızçelerimmmmm ben geldimmmm izmirden sevgilerleee keyifler nasıl bu sabah??

iyidir esrarengizim, ne olsun ayni, bizim burda kar yagiyor....Nisan ayina gireceyiz hala soguk hala soguk.

sende ne var ne yok?

Batin ne zaman senin? benim daha tam olarak kirmizilar gelmedi, daha pembemsi birseyler geliyor akintiyla birlikte :44:

hamişken akıntı oluyomuş ve kiminin bünyesine görede yerleşme kanaması oluyomuş azcık die duymuştum.. hadi inşallah hamilesindir canım
buaraada sen nerde oturuyosun ? ben izmirdeyim ve bugün bahar geldi sankim.. işe gelirken mont ceket hak getire şal alıp geldim.. çokkk sıcak burasıııı

basacım nabersin? keyifler nasıl? ben çok paniklerdeyim :18ldmu olmadımı hamişmiyim değilmiyim die 5 nisanı nasıl beklicem bilemiyorum

iyim canim....iste biraz üzüldüm kirmizilari görünce biraz degil cok üzüldüm, kocisim beni teseli etti....gecti gitti üzüntüm.

Simdi iste tam olarak adetimin gelmesini bekliyorum...iki gündür ayni.

ben almanyada kaliyorum, burasi cok soguk eksi dereceler var suan...kar yagiyor..
sanmiyorum gecen ayda böyle oldu, bu ikinci kez böyle olusu, bugün gelir tam sanirim.....

Son düzenleme:
canım az kalmış batına, ama biraz daha bekle inş. , :13: :13: :13:

bu ay güzel haberler veririsin bize tatlım...

aminnn canımmmmm aminnnnnn inşallahhhhhh okadar içten dua ediyorumki hem kendime hem sizlere kimseyi bekletmesin Rabbim çaresizlikle sınamasın, bir an önce meleklerine kavuştursun die

Canım tam olarak geldimide bukadar karamsarsın? azcık 1-2 damla geldise gene seni ümitlendirmek istemem ama ya yerleşme kanamasıysa? :26:
nasip dielim ozaman benim ne olacak acaba okadar telaşlıyımki :18:

Son düzenleme:
Canım tam olarak geldimide bukadar karamsarsın? azcık 1-2 damla geldise gene seni ümitlendirmek istemem ama ya yerleşme kanamasıysa? :26:
nasip dielim ozaman benim ne olacak acaba okadar telaşlıyımki :18:

Yok canim gecen ayda böyle oldu, iki gün böyle az geldi, pembemsi akinti geldi, ne cok nede tam damla seklinde geliyor, yani bugün tam olarak gelir diye tahmin ediyorum....

günaydın kızlar...
size güzel haberler veremicem malesef dün akşam tam anlamıyla reql oldum size hep ümidim yok diyordum ama varmış demekki gözlerimden yaş geldi sabaha kadarda aralıklarla devam etti eşim saqolsun çok teselli etti ama çok üzüldü farkındayım...bundada bir hayır vardır falan dedi mutlaka vardır ama insan o an üzülüyor...şimdi daha iyiyim...pazartesinin dediqi gibi önümüzdeki ay için planlarımı yaptım..öncelikle diyetime tam dönüş yapıyorum ve 7.gün soqan kürüne başlıyorum kist gitsin en azından...rahat bir ay geçirmek istiyorum düşününce insan çok üzülüyor...Rabbim inşallah nisan ayında hepimizin bebişlerini göbüşümüze koyar sizleri çok seviyorum iyiki destek oluyorsunuz çok saqolun

Son düzenleme:
gunaydin kizlar zar zor geldim esim hala evde raporlu persembeye kadar bi gecmedi su illet gripi ihlamur yapmaktan fenalik geciricem neredeyse sizlerde ne var ne yok

Günaydın canlarım..... nasılsınız bakalım? ya bişey soracağım daha önceki hamileliğimde sağ tarafta çok küçük bir kist oluşmuş demişti doktorum ama çok küçük ve önemli değil çoğu hamile de oluşan birşey,,çok hafif ağrı yapar belki ara ara kasıklarda demişti.. dün bayağı ağrım oldu.. ama iki kasığımda birden..........doktor için acele etmiyorum,bugün birşey yok çünkü. eğer hamile kalmadıysam bu ay soğan kürünü yapayım diyorum o etki eder mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…