- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.181
kızçlerr hamiş kaldıı bizi unuttuu
öyle oldu biraz galibaa
günaydın canlarrrrr
tamam morem bende biraz daha durrum giderim birazdan sen dinlen hadi
Günaydın kızçelerimmmmm ben geldimmmmizmirden sevgilerleee keyifler nasıl bu sabah??
bende geldim, günaydin kizlar
iyidir esrarengizim, ne olsun ayni, bizim burda kar yagiyor....Nisan ayina gireceyiz hala soguk hala soguk.
sende ne var ne yok?
Batin ne zaman senin? benim daha tam olarak kirmizilar gelmedi, daha pembemsi birseyler geliyor akintiyla birlikte :44:
günaydın kızçelerrrr ben geldim
basacım nabersin? keyifler nasıl? ben çok paniklerdeyim :18ldmu olmadımı hamişmiyim değilmiyim die 5 nisanı nasıl beklicem bilemiyorum
basacım nabersin? keyifler nasıl? ben çok paniklerdeyim :18ldmu olmadımı hamişmiyim değilmiyim die 5 nisanı nasıl beklicem bilemiyorum
canım az kalmış batına, ama biraz daha bekle inş. , :13: :13: :13:
bu ay güzel haberler veririsin bize tatlım...
iyim canim....iste biraz üzüldüm kirmizilari görünce biraz degil cok üzüldüm, kocisim beni teseli etti....gecti gitti üzüntüm.
Simdi iste tam olarak adetimin gelmesini bekliyorum...iki gündür ayni.
ben almanyada kaliyorum, burasi cok soguk eksi dereceler var suan...kar yagiyor..
sanmiyorum gecen ayda böyle oldu, bu ikinci kez böyle olusu, bugün gelir tam sanirim.....
Canım tam olarak geldimide bukadar karamsarsın? azcık 1-2 damla geldise gene seni ümitlendirmek istemem ama ya yerleşme kanamasıysa? :26:
nasip dielim ozaman benim ne olacak acaba okadar telaşlıyımki :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?