Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım saat 1 de olucan, peki ilişki ne zaman dedi drun ??

saat 1 de olcam.yarın ve ondan sonraki gün günde 2 kez olsa iyi olurmuş.sonraki günlerde gün aşırı dedi.
serophene 50 mg olandan kullanıyodum.doktorum önce yumurtalığın ilaca tepkisine bakalım sonra dozu yükseltip iğneye geçeriz dedi.ama bu ilaç yetmiş yumoşların büyümesine hemen iğne yapalım dedi.iğne olcağımdan haberim yoktu yani.saat 11 de olmam lazımdı ama bulamadım.1 de olcam oyüzden canım.doktor bişi olmaz dedi ama

Son düzenleme:
slm kıslar ya çok kötüyüm ben hiç ekmek yiyemiyorum çok kötü kokuyolar ne yapcamm bilemiyorum midem çok bulanıyo

hayırlsı olsun buryyukummm inş.. neticelerini alırsınnn en kısa zamada da sevindirirsin biziii

slm kıslar ya çok kötüyüm ben hiç ekmek yiyemiyorum çok kötü kokuyolar ne yapcamm bilemiyorum midem çok bulanıyo

olcak artık gülüm bunlar normal.inşallah hafif atlatırsın bu dönemi.
kendini midem bulanıyo deyip tiksindirme hiç bişeyden.
allah yardımcın olsun canım

canım sana tawsiye akşamda ilişkide bulun yoksa tutmuyo sperm ben bi kere klomen kullandım ve ardından çatlatma ignesi senin dedigin gibi ilşki oldu tutmadı aynı anda arkadaşımda kullandı ama o ignenin akşamıda ilşki yaptı tuttu nacizane bi tavsiye

cok fazle kendini kaptirma canim..aha benimde 14 gün boyunca kesintisis kasik agrim vardi, zor oluyor, ümitleniyorsun sonrada yikiliyorsun kirmizilari görünce

meraba canım bende dün gördüm kırmızıları ama bu sefer içim rahat bunalıma falan girmedim yaa nisanda tüp bebeğe gitcem ondan heralde

hoşşş geldinnn nikiyy canımmmm

burada miamoremiz var onunda böle erken başlamıştı bulantılarıı
olsun dayancan artıkkk evlat olunca imnsan herşeye dayanırım dio ya öle düşün orda büüyyen evladın va ve bu bulantılar onun anne ben burdayım demeleri gibi düşünnn

iim canımmm sen naptınnn :26:
ankaradasın dimii ordanda görüştünmü doktorlarla:26::26::26:
ankaradayım evet evet canım kendi doktorum hariç 5 doktorla görüştüm bunlardan 3'ü prof. 2 si klinik şefi hastanede hepside aynı şeyi söyledi ama ilacımı değiştirip dozajını artırdılar durum şuan böyle dün bitirdim hastane işlerini artık yapacak birşeyim yok hast. ilgili iğne vurulup devam edecem

canım sen ne yaptın bebeğini gidip gördün mü? bu arada normal herşeyi kokmasını inan ben evimimden tiksinmiştim vernel kokusu, deterjan kokusu, buzdolabı herşey inan herşey öyle iyi anlıyorum ki hamile biri ne derse inanırım çok zor allah yardımcın olsun

hayırlsı olsun buryyukummm inş.. neticelerini alırsınnn en kısa zamada da sevindirirsin biziii

inşallah nazım.rabbim hepimize tez zamanda annelik duygusunu tattırsın.kimsenin kucağını boş koymasın.
bu arada ben adetimden hemen sonra incir kürüne başladım.doktor yumurta sayın da büyüklüğünde artmış dedi.ben etkisi olduğunu düşünüyom nazım.hepinize tavsiye ederim...

olcak artık gülüm bunlar normal.inşallah hafif atlatırsın bu dönemi.
kendini midem bulanıyo deyip tiksindirme hiç bişeyden.
allah yardımcın olsun canım

yok canım zorla götürüp agzıma yemeye calışıyorum yoksa ellim ayagım titrer benim açlıktan eşimde dışardan söyleyimmi diye telefon etti ama hayır dedim yoksa dışarı alışırsam hiç evde yemek yiyemem diye düşündüm

canım kesemi gördüm 10 gün sonrada kalp atımları için gidecem inşallah duyarım canım çok kötü yaa bu bulantılar afedersin bi çıkarta bilsem rahat edecem ama yok sadece pis pis bulanıyo

anladım canm .. bizmki ilk denemede 36. saatte demişti hiç detaylı bilgi vermemişti .. çok iyi bilgilendirmiş seni aynen uygula tatlım boş geçme sakın .. iğneyi 1 de olman önemli değil.. iğneden sonra 36. saate çatlaması beklenio yumurtanın .. hayırlısı olsun inşallah canımm

(( geçmiş olsun canm bebişini düşün sık dişini biras napalım bunlar da geçer

nazımmm canımmmmmm nasılsın?,
tatlım ben duayı okudum haberin olsun canımm :13: :13:

slm canlar ben geldim.günaydın hepinizeeeee
bugün muayeneye gittim.doktor çatlama iğnesiverdi saat 1 de olcam inşallah..

tatlım hayırlı olsun iğnen inşallah faydasını görürsün sende benim gibi
bat günü güzel haberler verirsin bize tatlım

sağol gülüm ben de okudum bikaç yerden.doktor bu gece demedi ama ben denicm zararı yokmuş zaten.onlar ortalama çatlama zamanına göre diyolarmış ilişki zamanını.inşallah ben de faydasını görürüm canım dua edin olur mu.
ümidimi yitirmek istemiyom,tedaviyi bırakmakda.
zorlanıyom bazen bu süreçte....

canım kesemi gördüm 10 gün sonrada kalp atımları için gidecem inşallah duyarım canım çok kötü yaa bu bulantılar afedersin bi çıkarta bilsem rahat edecem ama yok sadece pis pis bulanıyo

bulantı bir insanı nasıl motive eder, çünkü bulantı demek hcg artışı demek, hcg arttıkça daha çok bulanıyo .. hcg artışı demek sağlıklı ilerleyen gebelik demek canım .. herşeyi boşver bulantıya kokulara yemeklere değil bebişe odaklan .. güzel şeyler düşün geçer bu günler elbet geçer ...

canım inan 5+3 günlüktü benim başladı bulantılar 6. haftada istifra etmeye başladım şuan serumlarla ayaktayım inş. sen böyle olmazsın inan çok zor o yüzden kalkıp anneme geldim yapamadım artık ev gözümde karmıştı resmen şimdi anneme geldim birazdaha iyiyim sende biraz değişiklik yaparsan iyi geleblir.

inşallah canommmmm.çok ihtiyacım var gerçekten artık güzel haber almaya...
heyecanlıyım ya olursa demek bile başka.
senhiçkullandın mı gülüm bu iğneyi?

canım seninde hayırlı uğurlu olsun bebeğin darısı burdaki isteyen herkesin başına amin

tabi canım bebegim için katlanacam artık gercekten seviniyorum demekki yerleşiyoki annesine sinyal gönderi LIS ANNE BEN BURDAYIM KORKMA

amin canımm inşallah bu ay bebeginin müjdesini alacaksın sen ilişkiye girdikten sonra bacaklarını duvara daya salla kendini sonra belinin altına yastık koy sabaha kadar öyle kal zor oluyo ama dene sen bunu tamam mı sonra bazen biraz sagına biraz soluna yat ha bide dr hangi tarafta oldugunu söyledimi yumurtanın

meraba canım bende dün gördüm kırmızıları ama bu sefer içim rahat bunalıma falan girmedim yaa nisanda tüp bebeğe gitcem ondan heralde

ben cok yikildim gecen ay, bu ayda gördüm kirmizilari, depresyona gircektim, esim teseli etti beni
bugün cok daha iyim, diger maclara bakalim biz
hayirlidi demek böyleymis, allahim bilir, sabirla beklyioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…