- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.301
slm kızlar naber
ben hazırlandım gezmeye gidicem
biraz az konuşunda akşama 3000. sayfa kutlaması yapalım
yasakım 3000. sayfada garpuz kesecek bize hemde organik olanından
bende istiyorum garpuz
ipeğimmmm inşallah faydası olur da bu ay kırmızılar gelmesin,sevineyim artık:))
hatta doktorun asistanı iğneden sonra iki gün ilişki olunca kalkma hemen banyo iki gün yasakdedi.
artık cenabet cenabet nasıl durulur bilmiyom:))
rabbim cümle isteyenlerle beraber inşallah bize de nasip etsin gülüm anneliği..
bende 5. ayıma kadar burda kalmayı düşünüyorum burda devam edecem gebeliğime hayırlısı canım artık dediğin gibi bunada şükür...
anladım canımm nasıl yaptınn incir kürünüü :26::26::26::26::26:
canocanmmmm nerden vuruldun iğneyi koldan mı ???
Allah kabul etsinn canımmm özelliğkle siz hamilkermizin duasına ihtiyacımız varrr Rabbim hamişlerin duasnı kabul edermişşş
kızlar progestanın kanda pıhtılaşma yaptığına dair bir şey duyan oldu mu?
yasakım bilirsi aslında ama:26:
kızlar progestanın kanda pıhtılaşma yaptığına dair bir şey duyan oldu mu?
yasakım bilirsi aslında ama:26:
amiiin canım isteyen herkes anne olsun inşallah .. ilk tecrübelerim iğneler tutmadı( ama şimdi pazartesi kontrolüm var benm de muhtemelen iğne olabilirim ?? klomen kullanyrum bu hafta .. pazartesi yumurta gelişmiş olursa iğne verebilrm dedi, hayırlısı Allahımdan, hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah . Amiiin ....
Allahın izni ile birşey çıkmaz kuzum ya bu arada hamile kalırsanda sana tavsiyem sakın doktorun aspirin falan alıyım diye sorarsan alma derse bile al, bende sorduğum halde bana kullanma demişti burdaki doktorlar keşke daha önceden başlasaydın iğnelere bile geç kaldın dedilerAllah yardımcın olsunnn canımmm :26::26::26:
bende bekliorumm ayın 22 gibi çıkıcak sonuçlarrr daha çok varr ama inş... hayırlsı haberler alırımm kendimi iyi kötü herşeye alıştırmalya çalışıorummne gelirse Allahtann
canım sen ankara dışında mı yaşıyodun ankarada ailen var galiba ahh ahhh benim memleketime çok uzak bura onlarıda çok özledim inşallah eşim vazgecmezde gönderir beni
hoşş geldinn ve şimdiden ii gezmlerrr melekimmm bende gitcemm yahuu birazdann anneme
yetişemem artık 3000 kutlamasınaaa
canım karından yaptım ben iğneyi,,
ilk defa kendim vurdum kendime iğne ama hiç acımadı, eğer doktor verirse sakın korkma...
elimden geldiğince etmeye çalışıyorum tatlım, hepinizin yüzünü güldürsün inşallahh
canım sen enrden duydun, var mı öyle birşey , bende kulanıyorum hatta 7 ay boyunca da kullanıcam benn
canım ben adetimin bittikden sonra ertesi günü başladım.6,7inciri elle 2ye böldüm.
yarım litre suda 15 dk kaynattm.sonra orta boy havucu içine doğradım 5 dk daha kaynattm.ılıyınca öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içtim.farklı tariflerde var ama ablam böyle yapmıştı.ben de öyle yaptım nazımmm
Allahın izni ile birşey çıkmaz kuzum ya bu arada hamile kalırsanda sana tavsiyem sakın doktorun aspirin falan alıyım diye sorarsan alma derse bile al, bende sorduğum halde bana kullanma demişti burdaki doktorlar keşke daha önceden başlasaydın iğnelere bile geç kaldın dediler
evet canım ya ben ist. ailem ankarada vazgeçmez benim eşimde öyle çok göndermiyordu en fazla 14gün falan kalabiliyordum, şimdi yeterki iyi ol diyor çünkü o halimi gördükçe korktu ben çok kötüydüm çünkü kıyamaz oda sana..
yok gülüm kaldığında ertesi günde de içtiğim oldu.anladımm canımmmm pekii herseferinde tazemi içtinn yoksa yarım liste ilk yaptın gün boyu 1 er bardak onu mu içitinnn:26::26::26::26:böle olursa akşam içtiğnn soğuk olu ama dimii
canım karından yaptım ben iğneyi,,
ilk defa kendim vurdum kendime iğne ama hiç acımadı, eğer doktor verirse sakın korkma...
elimden geldiğince etmeye çalışıyorum tatlım, hepinizin yüzünü güldürsün inşallahh
canım sen enrden duydun, var mı öyle birşey , bende kulanıyorum hatta 7 ay boyunca da kullanıcam benn
canım doğru olabilirrr çükü proseganı düşük thlikesi olanlara veriolar yani rahim içindeki kanı durdursun die bende kullanmıştımmm :26::26::26: alabilir canii mantıklı geliioo
ipeğim inşallah yumoşların büyümüştür de iğneni olursun.
güzel haberler alırız allahın izniyle...amin
sen nerden oldun iğneni ipeğim.
yok gülüm kaldığında ertesi günde de içtiğim oldu.
ılık olmasına çok özen göstermiyodum.kuru haliylede çok tüketiyom onun yanında.
canım ben çıkıyorum iğnemi olcam inşallah dua edin:))
yok gülüm kaldığında ertesi günde de içtiğim oldu.
ılık olmasına çok özen göstermiyodum.kuru haliylede çok tüketiyom onun yanında.
canım ben çıkıyorum iğnemi olcam inşallah dua edin:))
gerçekten mi?canım ya çok bunu duyduğum çok iyi oldu.motive oldum.
inşallah ben de senin gibi sonunda sevinirim gülüm.iğneni nerden olmuştun?
sensiz oluumu hiç morem ?????
yaa bana hep hastanede koldan yapıolar .. acaba bu sefer dr ne dicek bilmyrum ?? verirse yaparım belki zaten incecik iğnesi var bişe olmaz da dr ne derse ona göre hareket edicez mecbur, ilk vurulduğumda öyle bir kasık ağrısı olmuştu ki dedim kesin çatladı bu yumoş die.. bakalım hayırlısı olsun ????
Allahım hayırlara vesile etsin buryukummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?