- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.281
canım inan 5+3 günlüktü benim başladı bulantılar 6. haftada istifra etmeye başladım şuan serumlarla ayaktayım inş. sen böyle olmazsın inan çok zor o yüzden kalkıp anneme geldim yapamadım artık ev gözümde karmıştı resmen şimdi anneme geldim birazdaha iyiyim sende biraz değişiklik yaparsan iyi geleblir.
bulantı bir insanı nasıl motive eder, çünkü bulantı demek hcg artışı demek, hcg arttıkça daha çok bulanıyo .. hcg artışı demek sağlıklı ilerleyen gebelik demek canım .. herşeyi boşver bulantıya kokulara yemeklere değil bebişe odaklan .. güzel şeyler düşün geçer bu günler elbet geçer ...
inşallah canommmmm.çok ihtiyacım var gerçekten artık güzel haber almaya...
heyecanlıyım ya olursa demek bile başka.
senhiçkullandın mı gülüm bu iğneyi?
canım seninde hayırlı uğurlu olsun bebeğin darısı burdaki isteyen herkesin başına amin
ipeğimmmm inşallah faydası olur da bu ay kırmızılar gelmesin,sevineyim artık:))
hatta doktorun asistanı iğneden sonra iki gün ilişki olunca kalkma hemen banyo iki gün yasakdedi.
artık cenabet cenabet nasıl durulur bilmiyom:))
rabbim cümle isteyenlerle beraber inşallah bize de nasip etsin gülüm anneliği..
ankaradayım evet evet canım kendi doktorum hariç 5 doktorla görüştüm bunlardan 3'ü prof. 2 si klinik şefi hastanede hepside aynı şeyi söyledi ama ilacımı değiştirip dozajını artırdılar durum şuan böyle dün bitirdim hastane işlerini artık yapacak birşeyim yok hast. ilgili iğne vurulup devam edecem
canım sen ne yaptın bebeğini gidip gördün mü? bu arada normal herşeyi kokmasını inan ben evimimden tiksinmiştim vernel kokusu, deterjan kokusu, buzdolabı herşey inan herşey öyle iyi anlıyorum ki hamile biri ne derse inanırım çok zor allah yardımcın olsun
ben cok yikildim gecen ay, bu ayda gördüm kirmizilari, depresyona gircektim, esim teseli etti beni
bugün cok daha iyim, diger maclara bakalim biz
hayirlidi demek böyleymis, allahim bilir, sabirla beklyioruz
canım bende ankaraya gelecem 15 gün sonra allahım nasip ederse orda 1 ay kalacam hiç degilse bi yemek yapanım olur ben şimdiden böyleysem ilerde nasıl olur bilmiyorum ama bunada şükür
inşallah nazım.rabbim hepimize tez zamanda annelik duygusunu tattırsın.kimsenin kucağını boş koymasın.
bu arada ben adetimden hemen sonra incir kürüne başladım.doktor yumurta sayın da büyüklüğünde artmış dedi.ben etkisi olduğunu düşünüyom nazım.hepinize tavsiye ederim...
ayy aynı benim düşüncelerim canım aklımımı okudun ay sanki bişeyler yiyince daha rahatladım gibi
evet canım ben ovitrelle çatlatma iğnesi kulandım, ve hamile kaldım çok şükür, iğneyi 1 mart günü saat 1 de vurdum,
ertesi akşam saat 11,30 - 12,00 arası ilişki olmuştu.
sağol tatlım , aminn isteyen herkese versin rabbim,
bizlerinde sonuna kadar gidip kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
nazımmm canımmmmmm nasılsın?,
tatlım ben duayı okudum haberin olsun canımm:13: :13:
tatlım hayırlı olsun iğnen inşallah faydasını görürsün sende benim gibi
bat günü güzel haberler verirsin bize tatlım
yapcak bişey yok bekliycez hem sen ne sabırsızsın kız daha 6 aylık evliymişin
ben napım canım 4 yıl oldu evleneli 3 yıldır her ay bekliyom bebiş varmı die
selam kızlarrr
nasılsınız bakalımmm?
nikiyy sulu yemek devri senin için de bitti sanırsam
ekmek arası kaşar domates öneriyorum birebir bulantıya...
canım inan 5+3 günlüktü benim başladı bulantılar 6. haftada istifra etmeye başladım şuan serumlarla ayaktayım inş. sen böyle olmazsın inan çok zor o yüzden kalkıp anneme geldim yapamadım artık ev gözümde karmıştı resmen şimdi anneme geldim birazdaha iyiyim sende biraz değişiklik yaparsan iyi geleblir.
kızlar progestanın kanda pıhtılaşma yaptığına dair bir şey duyan oldu mu?
yasakım bilirsi aslında ama:26:
yapcak bişey yok bekliycez hem sen ne sabırsızsın kız daha 6 aylık evliymişin
ben napım canım 4 yıl oldu evleneli 3 yıldır her ay bekliyom bebiş varmı die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?