- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.621
kis senin komsulugunu yerimm olsunn balkona cikim zeynebimnurum derim bagiririmm sende camdan bakarsin artikinnnnnn
prolaktin düserse cabuk hamile kaliniyo dorusen hapi nekadar kullanacannnn
zeynebimnurum smileee kalpcik
ne guzell olurrr balkonn sohbetii yaparızz hayatımmm hayalıı bile güzel geldii tabii balkondaa bu konuları konuşamayızz sen bana gelirsinn kaynatırızz bi güzelll
canımm iki aylık bi ilaç zaten içindee 8 tane var haftada birtane minicik birşeyy valla etki edecekmii şüpheliyim bendeeeeeeee ilaçın kutusunu görüncee şok oollduk zaten eşimdeee bendee
smileee kalpçikk yokkiii hayalımmm anlamadımm
doru gelirim hemen kucagina sarilirim saana bihap öyle kiscem herkes kulaniyo cok faydali bi happp
sen niye smile yapamiyon zeynebim nurum gecen gün yapiyodun ama alla allaniye kaybolmuslarkii
ilaç bitmeden hamile olabilirmiyim acabaaa bir daha kii yurmrtlama dönemine kadar 6 tanesini kullanmış olcamm olurmukii acepp:26::26::26::26:
hızlaa yazıp gönderiyim diyee yapamıyomm hayatımm duruyolardaa ben unutuyoommmmm
tabi kalabilirsin zeynebimnurum belkim su an bilem düsmüs olabilirrrr bu hormon öyle bi hafta icinde bilem düsebiliyoosiz calismaalrinizi ihmal etmeyin yine son gaz devammmm..iltihap icin bu ay bide sogan kürünü yap
he simcik anladim zeynebimnurummmmbende hepsi kayboldu sanmistimmm bazen sadec smile yapta mesajin artsinnn
evet canımm buay soganı deniycemm antıbiyotık vermişti ama onada pek güvenemıyomm inşallah soğanı içebilirmm yaaa onun için dua ediyomm
neysee cankuşumm ben kalkıyımmm artık kocacım gelecekk daha birşeylerr hazırlıycammmm akşama gelmeye çalışırım inşallah
tamammm dahaa 580lerde falanımm daha çok mesaj atmam lazımm
ICECEN INSALAH BITANEM ZEYNEBNURUM ILK BIRAZ ZOR OLUYO AMA SONRA SU GIBI ICIYOSUNN HEMNen pes etme bi icersen varya cok faydaliii
bende cikiyom cankusumm yemeek yapacamm inslalh yine görüsürüzz allaah emanet ol
inşallahhh canımm duaet banaa daa rahatlıklaa içiyimm öptümmsendee Allah a emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?