- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.601
tamammm habıbtemmmmmmm perssembe baslamıyomuydukk bana erken mı bıttııı habıbtemm
öylee canımm haksızlık olurrr sonuçtaa bi söz verdikk vee bu işe başladık devamını getirmeliyizzzzz herkes için geçerlii çok çokk kötüü olağan üstüü birşey olursaa tabii ozaman okuyamam belkii Allah korusunn
yarınn perşembee zatenn canımm çok yorulmuşsun senn kıyamammm
kis yerim seni doktormusun yosammmm hani atlarin disine bakarlarya at gibim hissettim kendimi birdenn cok sükür disciklerim anneme cekmis eksigimde yok maslalhh dolgumda yokk dislerimmm cok güzeldir söylemesi ayiptirrr
yorulmus belli zeynebimnurumkiscem günleride karistirdii isteee
arada oluyorrr öylee şeylerr bendedeee bu aralarr varr hemdee çokk kötüü birşekildeee kafam çok dalgınnnn bide biraz üzülüyorumm bi arkadaşm taşınıyoo başka bir semtee gidiyoo ankaradaa çok tanıdıgım yokk samimii bi arkadaşımdıı ama yinee görüşecezdee uzak işteee
canımm tvde dinlemiştimdee buu diş dolguları varyaa siyah renkli olanlarr bazı insanlardaa kısırlık vee düşüklere neden oluyomuşş benımdee aklıma sen geldinn ondan sordum canımm hatta bi bayan aramıştı 6 yedi dolgusu varmışş
bi kaç kezz düşükten sonraa fark etmişler dolguları cıkarıncaa bebeği olmuşşş
amaa senın dolgun yokmuşşş ondan değil dirrr
biz variz cankusumm keske ben ankarada olsaydim görüsürdükk hem yine grüsürsünüzzzz yeterki baska sehre gitmesinnn sen ona gdersin o sana yine gelirrrr hem uzak olunca gezmiste olursunuzzz
öylee canımm hayırlısı böyleymişşş napalımmm en azındann aynıı şehirdeyizzz
zeynebnurummm dolgu cikincadaa sizlaamaz mi ya kadin nasi dayanmis 6 dolguyu cikarincaaa
yerine yeniden yapmışlarr ama zararı olmayandann canımmm
yani cankusumsen herseye üzülme bakimmmm hormonlari bozma moralini yüksek tuttt
siz ankaradaa hangii semtteydinizzzz annenler burdaydı galibaa
inşallahh düşerdeee bidaha çıkmazzzz senınkidee benimkide
insalalhh zeynebim nurumm bu prolaktini düsürmeliyizzzyosam bizi oyalarr he gerci gecen bi kisceyi okudum prolaktin iyüksek mis geri düsmüs iki hafta sonra hamile kaldigini ögrenmis bu hormon bi düsüyo bi yükseliyo isteee
ben almanyadayimmm kiscemm ankaraya gelince balgat ve dikmendeyizzzannemde geziyo burda tr yede iki hafta önce yurtdisindaydii annem simdi kardesim tr ögretmen aksarayda onun yanindaa
evet canımm bendee prlktn topiğindee okudum duşenlerr hemen hamiş olmuşlarrrr
anammmmm bendee balgattayımm yaa kızzzz komşu oluyomusuzz bideeeene güzel olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?