Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aynen zeynebim nurumm bende öyle diyomm hani basima bisey gelir okuyamam belkim ama regl icin okumamazlik yapmam hicc

Son düzenleme:
yorulmus belli zeynebimnurum kiscem günleride karistirdii isteee

arada oluyorrr öylee şeylerr bendedeee bu aralarr varr hemdee çokk kötüü birşekildeee kafam çok dalgınnnn bide biraz üzülüyorumm bi arkadaşm taşınıyoo başka bir semtee gidiyoo ankaradaa çok tanıdıgım yokk samimii bi arkadaşımdıı ama yinee görüşecezdee uzak işteee

canımm tvde dinlemiştimdee buu diş dolguları varyaa siyah renkli olanlarr bazı insanlardaa kısırlık vee düşüklere neden oluyomuşş benımdee aklıma sen geldinn ondan sordum canımm hatta bi bayan aramıştı 6 yedi dolgusu varmışş
bi kaç kezz düşükten sonraa fark etmişler dolguları cıkarıncaa bebeği olmuşşş

amaa senın dolgun yokmuşşş ondan değil dirrr

biz variz cankusumm keske ben ankarada olsaydim görüsürdükkhem yine grüsürsünüzzzz yeterki baska sehre gitmesinnn sen ona gdersin o sana yine gelirrrr hem uzak olunca gezmiste olursunuzzz

öylemiiibak benimki ondan da degil yine geriye kan pihtilasmasi kaldi elimdeee

zeynebnurummm dolgu cikincadaa sizlaamaz mi ya kadin nasi dayanmis 6 dolguyu cikarincaaa

biz variz cankusumm keske ben ankarada olsaydim görüsürdükkhem yine grüsürsünüzzzz yeterki baska sehre gitmesinnn sen ona gdersin o sana yine gelirrrr hem uzak olunca gezmiste olursunuzzz

öylee canımm hayırlısı böyleymişşş napalımmm en azındann aynıı şehirdeyizzz

siz ankaradaa hangii semtteydinizzzz annenler burdaydı galibaa

ben almanyadayimmm kiscemm ankaraya gelince balgat ve dikmendeyizzzannemde geziyo burda tr yede iki hafta önce yurtdisindaydii annem simdi kardesim tr ögretmen aksarayda onun yanindaa

inşallahh düşerdeee bidaha çıkmazzzz senınkidee benimkide

insalalhh zeynebim nurumm bu prolaktini düsürmeliyizzzyosam bizi oyalarr he gerci gecen bi kisceyi okudum prolaktin iyüksek mis geri düsmüs iki hafta sonra hamile kaldigini ögrenmis bu hormon bi düsüyo bi yükseliyo isteee

insalalhh zeynebim nurumm bu prolaktini düsürmeliyizzzyosam bizi oyalarr he gerci gecen bi kisceyi okudum prolaktin iyüksek mis geri düsmüs iki hafta sonra hamile kaldigini ögrenmis bu hormon bi düsüyo bi yükseliyo isteee

evet canımm bendee prlktn topiğindee okudum duşenlerr hemen hamiş olmuşlarrrr

ben almanyadayimmm kiscemm ankaraya gelince balgat ve dikmendeyizzzannemde geziyo burda tr yede iki hafta önce yurtdisindaydii annem simdi kardesim tr ögretmen aksarayda onun yanindaa

anammmmm bendee balgattayımm yaa kızzzz komşu oluyomusuzz bideeee ne güzel olurrr tabii buraya gelirsennn

Son düzenleme:
evet canımm bendee prlktn topiğindee okudum duşenlerr hemen hamiş olmuşlarrrr

anammmmm bendee balgattayımm yaa kızzzz komşu oluyomusuzz bideeee ne güzel olurrr

kis senin komsulugunu yerimm olsunn balkona cikim zeynebimnurum derim bagiririmm sende camdan bakarsin artikinnnnnn

prolaktin düserse cabuk hamile kaliniyo doru sen hapi nekadar kullanacannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…