Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

:79::79::79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

Allah korusun aman bilelimde bazen doktorlarr önemsiz olyooo

morem sana diyim yine de hamile kaldigin da bazi uyuz doktorlar yapmiyo 12.haftada hatirlatt rahim agzi yetmezligi varmiii diyee benim doktorum o konuda harika bi doktor hep ölcüm yapiyodu ultrasondaa ragim agzi nasi diyeeee.....sende unutma bu dediklerimiiii ..

Son düzenleme:
hoşbuldummm canımmm nasılsınn yaa aklımaa birşeyy geldii senin dişlerindee bir sorun varmıı yada çok dolgun felann

kis yerim seni doktormusun yosammmmhani atlarin disine bakarlarya at gibim hissettim kendimi birdenncok sükür disciklerim anneme cekmis eksigimde yok maslalhh dolgumda yokk dislerimmm cok güzeldir söylemesi ayiptirrr

canlarr benn edaaaaammm ın sürelerinidee okudumm hastalanmadannn haberinizz olsunn tamamm mııı nazımm listeyi tutarsaaa anada söylerimm yineee görünceee

Son düzenleme:
neyse habıbtemm ben cıkıyorum aradılar mısafırlerım gelıyorlarmıs gorusruzzzz hoşçakalınnn gec kalırımsam karpuzlar afıyet bal seker olsuınnn

byy byyy

canlarr benn edaaaaammm ın sürelerinidee okudumm hastalanmadannn haberinizz olsunn tamamm mııı nazımm listeyi tutarsaaa anada söylerimm yineee görünceee

allah razi olsunn bitanem neka güzel bak hemen okumussun valla bende öyle yapiyomm reglim yaklasinca siradaki kisa hememn okuyomki hak gecmesin diye hemde dua sahibine cok kalmasin diyee ..ben moreme mesaj atarim simcikkkk

allah razi olsunn bitanem neka güzel bak hemen okumussun valla bende öyle yapiyomm reglim yaklasinca siradaki kisa hememn okuyomki hak gecmesin diye hemde dua sahibine cok kalmasin diyee ..ben moreme mesaj atarim simcikkkk

öylee canımm haksızlık olurrr sonuçtaa bi söz verdikk vee bu işe başladık devamını getirmeliyizzzzz herkes için geçerlii çok çokk kötüü olağan üstüü birşey olursaa tabii ozaman okuyamam belkii Allah korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…