Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

topıgımızde hamıle kalanlar ve hamıle kalmak ıcın ugrasanların lıstesı yokmuuu ??? yada benmı bılmıyorum varda

Tarifini verebilir misin canim zhmet olmazsa

tamam canım
1buçuk yemek kaşığı tereyağını erit 1yemek kaşığı unu içine ekle rengi değişsin biraz karıştırarak kavur kokulu oluyor.
1yemek kaşığı salça ekle onuda yavaş yavaş suyunu dökerek karıştır daha sonra suyunu dök 5 dak.haşlasın suyu erişten kavrulmamıssa tavada yağ ve su dökmeden kavur ve tencereye kavrulmuş erişteyi dök kısıkta pişir suyunu çok dökme şişince koyulaşıyor daha sonra da ekleyebilirsin canım baharat olarak kekik ve nane çok güzel oluyor ama tozu değil irili olsun et suyuda dökebilirsin inşallah beyenirsin eşim çok beyeendi afiyet olsunn

Ellerine saglik cnim benim coook tsekkur ederim bunu caya gelen arkadaslarim icin yaparim

Oooof kuzzum yaaa bende türk kahvesi dökmüştüm(((

Canım okuyoru.mda hepsine yazamıyorum böle arada yazıyorum canlarimm. Gündüz kocisimim bilgisayardan girerim düzelmese akşamları bole maksat sizinle olmak zati

Saol canim benim esimde cok sever corbalari bunu yapayiim eminim oda sever ellerine saglik

canım bat listesi yapmama kararımız var. sadece bu topikte hamile kalanların listesini yapıcaz...
inşallaahhh uuzzzzzuuun bir liste olacak hem de

Inşallah canım rabbim hayırlısinı versin isteyen herkese versin evladını

canım bat listesi yapmama kararımız var. sadece bu topikte hamile kalanların listesini yapıcaz...
inşallaahhh uuzzzzzuuun bir liste olacak hem de

aminn canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dileğimiz gercek olsun bende yarın hayırlı haberi alsam aslında aldım 2 çizgi çıktı ama birde kan testini öğrensem rahatlıycam

aminn canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dileğimiz gercek olsun bende yarın hayırlı haberi alsam aslında aldım 2 çizgi çıktı ama birde kan testini öğrensem rahatlıycam

Hayırlı olsun fhm şimdidenn

Aaaaaaa canim gozun aydin bilmiyordum hayirli olsun cnim ben insallah bizde o gunleri tez vakitte goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…