- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.141
Tarifini verebilir misin canim zhmet olmazsa
topıgımızde hamıle kalanlar ve hamıle kalmak ıcın ugrasanların lıstesı yokmuuu ??? yada benmı bılmıyorum varda
Ne zahmeti bitanemm
100 gr margarin
1 yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
1 kabartma tozu
1 çilekli puding
Aldığı kadar un
Yapılışı:önce fırını 180 derecede çalıştır,sonra tüm malzemeyi karıştır unu yavaş yavaş ekle yumuşak bir hamur elde edene kadar un ekle,sonra ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp beze yap,fırına at yanlız bu kurabiyedeki püf noktası üzerleri çatlayanca hemen fırından al fazla durunca kıtır kıtır oluyor üzeri çatlar çatlamaz alınca un kurabiyesi gibi oluyo nikkyim..Fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri sepiştir Afiyet bal şeker olsun
topıgımızde hamıle kalanlar ve hamıle kalmak ıcın ugrasanların lıstesı yokmuuu ??? yada benmı bılmıyorum varda
kuzum öyle bi listemiz yok kine
Oooof kuzzum yaaa bende türk kahvesi dökmüştüm(((
Varsa yada yapılacaksa beni yazmayın kızlar sonra muhabbeti hoş olmuyo
tamam canım
1buçuk yemek kaşığı tereyağını erit 1yemek kaşığı unu içine ekle rengi değişsin biraz karıştırarak kavur kokulu oluyor.
1yemek kaşığı salça ekle onuda yavaş yavaş suyunu dökerek karıştır daha sonra suyunu dök 5 dak.haşlasın suyu erişten kavrulmamıssa tavada yağ ve su dökmeden kavur ve tencereye kavrulmuş erişteyi dök kısıkta pişir suyunu çok dökme şişince koyulaşıyor daha sonra da ekleyebilirsin canım baharat olarak kekik ve nane çok güzel oluyor ama tozu değil irili olsun et suyuda dökebilirsin inşallah beyenirsin eşim çok beyeendi afiyet olsunn
Varsa yada yapılacaksa beni yazmayın kızlar sonra muhabbeti hoş olmuyo
canım bat listesi yapmama kararımız var. sadece bu topikte hamile kalanların listesini yapıcaz...
inşallaahhh uuzzzzzuuun bir liste olacak hem de
canım bat listesi yapmama kararımız var. sadece bu topikte hamile kalanların listesini yapıcaz...
inşallaahhh uuzzzzzuuun bir liste olacak hem de
Saol canim benim esimde cok sever corbalari bunu yapayiim eminim oda sever ellerine saglik
aminn canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dileğimiz gercek olsun bende yarın hayırlı haberi alsam aslında aldım 2 çizgi çıktı ama birde kan testini öğrensem rahatlıycam
aminn canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dileğimiz gercek olsun bende yarın hayırlı haberi alsam aslında aldım 2 çizgi çıktı ama birde kan testini öğrensem rahatlıycam
Aaaaaaa canim gozun aydin bilmiyordum hayirli olsun cnim ben insallah bizde o gunleri tez vakitte goruruzaminn canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dileğimiz gercek olsun bende yarın hayırlı haberi alsam aslında aldım 2 çizgi çıktı ama birde kan testini öğrensem rahatlıycam
Kizlar iyi geceler ben cikiyorum tek tek teeeekkkkk optum sizi aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?