Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben sebzeli yzpmıştım içi,ni çok koyma diyecektim çok geç pişiyor öyle canım o yüzden sordum

Evet bitanemm banada tarifi veren kişi yani eşime oda sade yapın sebzeli zor pişiyor demişti,biz evlendiğimizden beri evimizde balık yapmamıştık kokusundan dolayı hep annemde yerdik balığıda çok seviyoruz,markette alışveriş yaparken balık reyonunun önünde eşim bana dediki kokuyo demesende balık yapsak gibi bişey söyledi o sırada tezgahtar duydu bunu abi ben fırında folyoyla yapıyorum hiç kokmuyo ev dedi,denedik cidden kokmuyo bu 5.falan yapışımız hiç kokmadı maşallah evim:)))

Ben şöyle yapıyorum balık güveçinde yada borcamda balıkları güzelce yıkadıktan sonra üzerlerini çizip borcama kokuyorum birazcık tuzluyorum üzerinede çok az yağ gezdiriyorum borcamın üstüne folyoyla kapak yapıorum 200 derecelik fırında 20 dakika folyoyla pişirip sonra folyoyo çıkarıp 250 derecede 10 dakika daha pişiriyorum üzeri kızarana kadar..Lokum gibi oluyor ve çok lezzetli oluyor...Tavsiye ederim

iyi gecler kızlar yan topikten ziyarete geldim
nuarincim seni merak ettm listeye baktım bgn senn bat gelmemiştir inş kırmızıların cnm noldu de bi bna
bide ne dicem bnm 2 gündür sag gögsümden sarımsı yeşilimsi gbi süt gelio prolaktin hormonum normal ama neden gelio olabilir incir kürü yapıyorum o yapar mı ?

canımsın hoşgeldin caney kırmızılar gelmedi daha yarın bakalım hayırlısı iyisin inşallah gelsene buraya çok güzel burdakilerde burdayım ,kuzum incir küru yapmş olabilir prolaktnini yukseltmiş olabilir

inş gelmez cnm yarın da gelmesse test yap ama
bırakayım mı ozamn incir kürünü hani sütü korur derler ya bu hormon yükselmesi gebeligi engelleyebilir mi yumoşları büyütelim derken öbür hormonları bozmayayım..
diger kızlar sizlerinde fikri varsa söyleyin lütfn..

Canlarımmm iyi geceler hepinize ben yatar bugün cidden çok yoruldum,eklemlerim ağrıyor resmen üşütüyormuyum neyim bilemedim...Gidiiiim yatiim bari yarın görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi

evet kuzum bu prolaktın hormonu ne yazık ki gebelige engel bi akrabam şuan düşurmek için ugrasıyor,bu arada yumurtaların catlamasında sorun yoksa yapma derim ama genede sen bilırsın ama sogan suyu iyı dıyorlar yasakhayal gelseydı o yardımcı olurdu gelırler ama birazdan

sogan suyunu adet düzenszligi olanlar yapıolarmıs bnm düzenli cnm pko yok bnde oyüzden dirk incir kürüne basladım yapmayayım ozaman bırakayım mı inciri bn klomen kullanıyorum onu destekleyici olsun die yapaım dedim olmadı bırakırım

caney zaten klomen kullanıyorsun bu ay deglde öbur ay deneseydin inciri sana hangisı iyi geliyor anlardın en azından,klomeni doktor kontrolünde alıyorsun degil mi? yani doktor 10.gün falan gel demiştır bakar

caney zaten klomen kullanıyorsun bu ay deglde öbur ay deneseydin inciri sana hangisı iyi geliyor anlardın en azından,klomeni doktor kontrolünde alıyorsun degil mi? yani doktor 10.gün falan gel demiştır bakar

eet cnm 3.klomenim olucak bu basladım 2 gün oldu pazartesi gidicem kontrole ozaman sorucam basladım cnm ya artk napalım ozamana kdr devm ederim sanırım snra baktırırım olmadı bi degerlerime falanda
ee senn nasl var mı batma agrı v.s.

yok canım benim hicbir belirtım sadece sabah adet belirtım vardi birde dün ama gecti oda beklıyorum öyle işte,canım çatlatma ignesi oluyor musun kuzucum

yok canım benim hicbir belirtım sadece sabah adet belirtım vardi birde dün ama gecti oda beklıyorum öyle işte,canım çatlatma ignesi oluyor musun kuzucum

evet cnm 3 kez ovitrelle oldum ama bu ay vermedi önce gel kontrol ederiz eger kendi catlarsa vurmayız hiç dedi bakalım pazartesi kontrolüm vr

evet cnm 3 kez ovitrelle oldum ama bu ay vermedi önce gel kontrol ederiz eger kendi catlarsa vurmayız hiç dedi bakalım pazartesi kontrolüm vr

canımsın Rabbim hepizin yardımcısı olsun zor süreç,benim doktorum klomen vermeden hsg (rahim filmi)çektırmiştı ve eşimdende spermiyogram sonra tedavi vermişti

yasakım, güleç87 le tanıs benım arkadasım aramıza geldi oda muhtesem birı

canımsın Rabbim hepizin yardımcısı olsun zor süreç,benim doktorum klomen vermeden hsg (rahim filmi)çektırmiştı ve eşimdende spermiyogram sonra tedavi vermişti

rahim filmi bnde cektirdim cnm hersey normal tüplerim acık şükürler olsun..eşiminde bütün sonuçları normal cıktı ..bi sorun gözükmüyo suan bizde nedeni bilinmeyen infertilite denildi ve klomene basladık bu ayda olmassa asılama olucam sanırım
sen ilk bebegine tedaviyle mi hamiş kalmıştın cnm bnmm..yni klomenle mi?

nuarinim yosam bizim kizlar seni ikna ettimi diye merakk ettimm bi bakim dedimmm

ama olmamisssinnnn arina kalmis yineee

yaw yarin ise gitmeden bi yaz sonucuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…