Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

daha iyiyim canim sen nasilsin??

iyi sayılır işte aynen koşturmaca ev iş dr üçgeninde devam ediyorum canım ...

gız bizim türk usulünü yap aç kapat çalışırrrrrrrrr gariiiiiiiiiiiiiiiii

yok o buna sökmez ama sağol :)

kızlar iyi geceler yarn işe gidemicem ben, şu saatlerde alındı ya, ilk gün sarsıcak brazckn (

onu arastirdim tatlim ben. x ray cihazi sadece metal hassasiyeti olan bir cihazmis. yani bir sorun yok diyorlar.... ama hani valizleri koydugumuz yer var ya icini ultrason gibi görüyorlar, iste o cihaz calisirken yaninda durmayin diyorlar. yani hizlica uzaklascan gitcen....

alaman bayrami iste ne vardi elciklerini öpselerde kadininn

hmmm pro üyelik nası bişe bilemedm para mı ödemek lazm :26::26::26:

evet canım sanırım 30 tl gibi birşey ödüyorsun mesela yazı tipin sabitleniyor nasıl istersen hep o şekilde yazıyorsun , özel mesaj atmak için 10 dk beklemek zorunda kalmıyorsun bunun gibi avantajları varmış

neyse kızlar sabah dersim var ben yatsam iyi olcak .
Hepinize iyi geceler şimdiden :116::116::116::116:
öptüm yanacıklarınızdan

bestem herkesin avatarinin yanindaa amblem var sende niye yok kk kartliymisisn sende

alaman bayrami iste ne vardi elciklerini öpselerde kadininn

Elini birak ysakcim bir sarilsa bir candan tesekkür etse kadin deli olacak. hepde öyle olur, kadin nasil üzerlerine titriyor bir bilsen, herseyi yapiyor onlar icin. dünyanin parasini yatirdilar her birinin hesabina ehliyet alinca araba alsinlar diye. valla cok üzülüyorum, bugün iki torununda kulaklarindan tutup kafalarini duvara vurasim geldi. esime anlattim olabilir diyor yaa... deliriverdim,,,

evet gız çalışanlar için fena oldu gari ama napıvercen dünya dönüyor işte

slmmmm ben geldm yasakmmm nasılsnnn hatırladnmı beni kuzu bennn

kivircik kuzum seni kim hatirlamazzz yyaww

du bi sarilimmmben senin izini kaybettim ben yine hep burdayim yanima gelsene yaww sükür iyiym kuzumm sen nasilsinnn

Son düzenleme:
kutukutupense ne yaptı test yaptımı merak ettim :44::44::44:
nazım nasıl oldu hastaydı bilenler anlatsa banada :26::26::26:

kivircik kuzum seni kim hatirlamazzz yyaww

di bi sarilimmmben senin izini kaybettim ben yine hep burdayim yanima gelsene yaww sükür iyiym kuzumm sen nasilsinnn

ooyyy anaaammm bende sarılimm duuuubende iyiyim yasakm yaaa valla özlemişim başka topiclere gdyorm tık yok yazyolar gdyolar buraya takılmaya karar verdm atıkiyiyim bende valla aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…