- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.241
gızzz hayal sen beni öldürüvercen gülmekten gariiiiiiiiiiiiiiiii
karamalim hayal diyoki hamilin sonuna e gelsin artık diyo gız insallah ya hepimize verirrrr gariiiiiiiiii
rica ederim kuzummcan kusum ben ankaraliyim benim asil sivem nörün demek oluyoo digeerlerini burdaki kislardan ögrendimm..moreyi ilhanazdan ögremdim bulgaristan göcmebni kendisi...kisce yine trakya yöresinden cok kis var onlardan ögrendimm bide habbite var oda arapca canim demek arabistanda yasayan bi arkadasimiz var ondan ögrendikk yani her yer bizimm bide garii var hamilimizde izmirli ondan ögrendimm biz karisiz birazz
ilk basta biraz üzdük seni hep güldürecem artikinn
rica ederim kuzummcan kusum ben ankaraliyim benim asil sivem nörün demek oluyoo digeerlerini burdaki kislardan ögrendimm..moreyi ilhanazdan ögremdim bulgaristan göcmebni kendisi...kisce yine trakya yöresinden cok kis var onlardan ögrendimm bide habbite var oda arapca canim demek arabistanda yasayan bi arkadasimiz var ondan ögrendikk yani her yer bizimm bide garii var hamilimizde izmirli ondan ögrendimm biz karisiz birazz
olcek insalalhhkaramalim hayal diyoki hamilin sonuna e gelsin artık diyo gız insallah ya hepimize verirrrr gariiiiiiiiii
gız hayallll bak sölücem moreme artık git yatıver gariiiiiiiiiiiiiiiiiii
gız sen geldin ya sanada kısce deriz artık gız gel öpim seniiiiiiiiiii
2 senelik evliyim ve ev hanımıyım halaaaaa.......ilk sene denedik 3 ay olmadı bu sene tekrar başladık işte daha geçen ay çalışmalar oldu adeti tarihi geçti 4 gün oldu işte yarın kan testi yaptırcam gari ama hamilelikle ilgili bi bellirtim yok sadece göğsüm ağrıyo zaten adet gelirkende ağrıyodu napcam bilmiyom beklemedeyim gariiiiiiiiiiiiiiiiiibak nasılda biliyor
iyi diyor senin ilk olucak değilmi bilmiyoruz senin geçmişini anlat azcık bakim daha önce oldumu düşük hamilelik falan
anaaa ankara mııben aslen giresunluyum kaastamonu tosyada yaşyorm ama eşimin memleketi çok sıkıcı bi memleket aşlışamadm bi türlğ yahu ayrıca benim memlkeketten hiç kelime yokmuş yahuu uşağum falan demosnz gızlaarrr
anam bacım gel bende seni öpiimmm[/
olcek insalalhhöslemim yarin sonuc ne olursa olsun üzülmüycen ve yine umutlu olacaz tamamamii
yaw süleme birazdan gidecem ilknurum geldi bi hasret giderimdee
merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok haberim yok valla yeni hamişler var mı inş vardır
ana sen ayrica hemserimin esiymissinnkuzu ankara sevilmezmii yaww dasi topra altinnn yaw sende bize karadeniz sivesi örett simcik pirinc istiyommmmmmmmmmmmmmm
2 senelik evliyim ve ev hanımıyım halaaaaa.......ilk sene denedik 3 ay olmadı bu sene tekrar başladık işte daha geçen ay çalışmalar oldu adeti tarihi geçti 4 gün oldu işte yarın kan testi yaptırcam gari ama hamilelikle ilgili bi bellirtim yok sadece göğsüm ağrıyo zaten adet gelirkende ağrıyodu napcam bilmiyom beklemedeyim gariiiiiiiiiiiiiiiiii
canım sureyi okudum yetiştirebildim inş sıradaki ne zamana kadar olcak sizleri çok özlemişem vallahi
gız ben ankarayı sevyorm ama tosya yahu sevemedm çok küçük v sıkıcı bi memlekettanam bacım sen iste yollm pirnç tm uşağum öğretm karadenz şivesi hebüle gene annama gel acuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?