Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gız ilknurum sen daha neler öğrenivercen gariiiiiiiiiiiiiiiii

anaaa ankara mıı ben aslen giresunluyum kaastamonu tosyada yaşyorm ama eşimin memleketi çok sıkıcı bi memleket aşlışamadm bi türlğ yahu ayrıca benim memlkeketten hiç kelime yokmuş yahuu uşağum falan demosnz gızlaarrr

karamalim hayal diyoki hamilin sonuna e gelsin artık diyo gız insallah ya hepimize verirrrr gariiiiiiiiii
olcek insalalhhöslemim yarin sonuc ne olursa olsun üzülmüycen ve yine umutlu olacaz tamamamii
gız hayallll bak sölücem moreme artık git yatıver gariiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaw süleme birazdan gidecem ilknurum geldi bi hasret giderimdee

bak nasılda biliyor
iyi diyor senin ilk olucak değilmi bilmiyoruz senin geçmişini anlat azcık bakim daha önce oldumu düşük hamilelik falan
2 senelik evliyim ve ev hanımıyım halaaaaa.......ilk sene denedik 3 ay olmadı bu sene tekrar başladık işte daha geçen ay çalışmalar oldu adeti tarihi geçti 4 gün oldu işte yarın kan testi yaptırcam gari ama hamilelikle ilgili bi bellirtim yok sadece göğsüm ağrıyo zaten adet gelirkende ağrıyodu napcam bilmiyom beklemedeyim gariiiiiiiiiiiiiiiiii

ana sen ayrica hemserimin esiymissinnkuzu ankara sevilmezmii yaww dasi topra altinnnyaw sende bize karadeniz sivesi örettsimcik pirinc istiyommmmmmmmmmmmmmm

ana sen ayrica hemserimin esiymissinnkuzu ankara sevilmezmii yaww dasi topra altinnnyaw sende bize karadeniz sivesi örettsimcik pirinc istiyommmmmmmmmmmmmmm

gız ben ankarayı sevyorm ama tosya yahu sevemedm çok küçük v sıkıcı bi memlekettanam bacım sen iste yollm pirnçtm uşağum öğretm karadenz şivesi hebüle gene annama gel acuk

hamilimmmmm yaww sen hala reglll olmadınmıııııı

hemen yarın kan testııı yaptırrrrr belkımmm bebekkk vardıırrr

gız ben ankarayı sevyorm ama tosya yahu sevemedm çok küçük v sıkıcı bi memlekettanam bacım sen iste yollm pirnçtm uşağum öğretm karadenz şivesi hebüle gene annama gel acuk

yaw bende ankarayi sevmiyon sanmistimana kuzum ben bisey anlaamdim yawwnece konustun öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…