- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.221
hosgeldin karamelli kremammama niye gec geldin simcik yatacamm morem kiziyo burda seni 12.30 dan sonra görmüycem dedii :18::18::18::18::18:
kutukutupense ne yaptı test yaptımı merak ettim :44::44::44:
nazım nasıl oldu hastaydı bilenler anlatsa banada :26::26::26:
hosgeldin karamelli kremammama niye gec geldin simcik yatacamm morem kiziyo burda seni 12.30 dan sonra görmüycem dedii :18::18::18::18::18:
ooyyy anaaammm bende sarılimm duuuubende iyiyim yasakm yaaa valla özlemişim başka topiclere gdyorm tık yok yazyolar gdyolar buraya takılmaya karar verdm atık iyiyim bende valla aynı
nasım en son kendine çorba yapmış iciyodu gızzzz ama karamelden haberim yok gariiiiiiiiiiiii
hoşgeliverdin ilknurrr gız senin avATArın ndn yok gızzzzzzzzz
ooyyy anaaammm bende sarılimm duuuubende iyiyim yasakm yaaa valla özlemişim başka topiclere gdyorm tık yok yazyolar gdyolar buraya takılmaya karar verdm atık iyiyim bende valla aynı
more hasta halenn:26:kutut kutu pense testm iyapacakti ben bilmiyom demin burdaydi biseyde demedi hicc
hoşbuldum yasağım
anca gelebildim :26::26::26::26:
sen yat kuzum uykunu al doğru diyor nazım sabah görüşürüz yine
kuzum burdan baska yer aktif bilem degil yaw soruna bilem gec cevap alirsin yada hic almazsin ama burda bilen varsa kesin cevap verir hem sürekli aktif canli bi topikk herkes birbirini sever iyi anlasir mesala sen yeni geldinya sicak karsilarlarr ayni günlerce taniyolarmis gibi..vala gel buraya pisman olmazsinnn...hepimizin amaci bir anne olmakk birbirimizin halindan anliyozzz
hoşbulduummm ben kaldırdm onu hamilim profilime baktnmıı orda resmim var ama gözlerimin
ayy allah razı olsun bu arada konşyorıuz ama nerelisin yasakm yahu hep bakyorm böle morelii kızçe falan diosununz egeli mişsşnz
hoşbuldum yasağım
anca gelebildim :26::26::26::26:
sen yat kuzum uykunu al doğru diyor nazım sabah görüşürüz yine
gız sen hala yatmadın mı bak söleri moreme gariiiiiiiiiiiiii
kuzum belli ama güzel bi kizsinncicek bebek ne koy bari avatarina hamilimizi kirma
gız bn hala hasta olmadım gızz yarın kan testi yaptırcam gariiiiiiiiii
kuzum belli ama güzel bi kizsinncicek bebek ne koy bari avatarina hamilimizi kirma
10 dk daha durum cikacamm
hadi hayırlısı inşallah rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepimize yavrularımızı göndersin inşallah
yasağım aklınıda burda bırakma emi kuzum
hemencik uyu işiniz yoksa tabi
ayy allah razı olsun bu arada konşyorıuz ama nerelisin yasakm yahu hep bakyorm böle morelii kızçe falan diosununz egeli mişsşnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?