Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kutukutupense ne yaptı test yaptımı merak ettim :44::44::44:
nazım nasıl oldu hastaydı bilenler anlatsa banada :26::26::26:

more hasta halenn:26:kutut kutu pense testm iyapacakti ben bilmiyom demin burdaydi biseyde demedi hicc

ooyyy anaaammm bende sarılimm duuuubende iyiyim yasakm yaaa valla özlemişim başka topiclere gdyorm tık yok yazyolar gdyolar buraya takılmaya karar verdm atıkiyiyim bende valla aynı

kuzum burdan baska yer aktif bilem degil yaw soruna bilem gec cevap alirsin yada hic almazsin ama burda bilen varsa kesin cevap verir hem sürekli aktif canli bi topikk herkes birbirini sever iyi anlasir mesala sen yeni geldinya sicak karsilarlarr ayni günlerce taniyolarmis gibi..vala gel buraya pisman olmazsinnn...hepimizin amaci bir anne olmakk birbirimizin halindan anliyozzz

more hasta halenn:26:kutut kutu pense testm iyapacakti ben bilmiyom demin burdaydi biseyde demedi hicc

yapcaktı kuzum :44::44::44: onun bat baya geçti
bende baktım yazdıklarına ama yazmamış bişey
sanki biraz canı sıkkın gibi geldi ama benmi yanlış anladım acaba :44::44::44::44:
gelsede öğrensek :26::26:

ayy allah razı olsun bu arada konşyorıuz ama nerelisin yasakm yahu hep bakyorm böle morelii kızçe falan diosununz egeli mişsşnz

ayy allah razı olsun bu arada konşyorıuz ama nerelisin yasakm yahu hep bakyorm böle morelii kızçe falan diosununz egeli mişsşnz

rica ederim kuzummcan kusum ben ankaraliyim benim asil sivem nörün demek oluyoodigeerlerini burdaki kislardan ögrendimm..moreyi ilhanazdan ögremdim bulgaristan göcmebni kendisi...kisce yine trakya yöresinden cok kis var onlardan ögrendimmbide habbite var oda arapca canim demek arabistanda yasayan bi arkadasimiz var ondan ögrendikk yani her yer bizimm bide garii var hamilimizde izmirli ondan ögrendimm biz karisiz birazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…