- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.381
gız yeter morarttın her yerimi gariiiiiii hayalim kurtar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benım vaaa zatennn merak etmeeeeeesenden fazlaaaaa
morem kiscem cankusumm kusura bakma lafa daldim bu gün biras cikmada geciktimmmyeni kiscem geldi abayyim geldi hasret giderdim affett ama bisey diycem su an burda saat 1 ben tr saatine göremi cikacam alamanya saatine göremii eger buraya göreyse sadece yarim saat gec cikiyom tr saatine göreyse bi bucuk saat sonra cikmis oluyomm:26::26::26:buna bi aciklik getirelimki benimde kafam karismasinn simcik cikiyommmmm hemen cik yatacamm sütümü icip hoscakall seni seven kiscenn
YASAKHAYALLLLLLLLLLL
morem kiscem cankusumm kusura bakma lafa daldim bu gün biras cikmada geciktimmmyeni kiscem geldi abayyim geldi hasret giderdim affett ama bisey diycem su an burda saat 1 ben tr saatine göremi cikacam alamanya saatine göremii eger buraya göreyse sadece yarim saat gec cikiyom tr saatine göreyse bi bucuk saat sonra cikmis oluyomm:26::26::26:buna bi aciklik getirelimki benimde kafam karismasinn simcik cikiyommmmm hemen cik yatacamm sütümü icip hoscakall seni seven kiscenn
YASAKHAYALLLLLLLLLLL
oyna oyna gec kaldınn ayacıkların hamlık olsunda gorrrrrrrr
gız tamam fazla olsun ben seni kıskanmıyom ki benim olmasada oluverir gariiiiiiiiiiiiii maksat konuşmak gariiiiiiiiiiiiii
gız yeter morarttın her yerimi gariiiiiii hayalim kurtar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kisceler hadi cikalimm moreeemm bizi öldürecekk
iyi aksamalrrrrrr
kacma zamanii
edam kalpciklere yarin devam edenn sende atla hadiii
seni kimse alamaz elımmdennnnnngel burayaaaaaaaaaa
gız bi ikimiz kaldık yiyelim birbirimizi gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok ben kendı kendıme konusacam habıbtemmm cıkmıyorum wallaaahaaa
hadı sana ıyı geceler kendıne ıyı bakkkkk
edammmmmmm yeter garii bak yarın test yaptırcam zarar verme gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kisceler hadi cikalimm moreeemm bizi öldürecekk
iyi aksamalrrrrrr
kacma zamanii
edam kalpciklere yarin devam edenn sende atla hadiii
haaaaa bakkk bebk varsa sımddııı acıdımmm tamam vurmuyonnn gell opımmmm gariiiii
geldim hayalimmmmmmmmmm kaçalım edam dan gariiii koşşş koşşşşşşşşşşşş
iyi geceler kızlar öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?