- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.401
iyi gecelerr cnmm
iyi geceler kızlar öpüldünüz
gız ben yatcam kendi kendine konuş gariiiiiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
günaydııııııın
günaydın herkese...... ben topiği yeni okudum ve beğendim. benim sorum olacaktı:)
ovulasyon tarihlerim 31mart-2nisan-4nisan-6nisan diye sıralamıştım ben tahmini yumurtlama zamanı 4 nisan ben öncesi ve sonrası diye kendime göre ayarlamıştım. fakat dün eşimin rahatsızlığından dolayı boş geçti bişey olurmu ne bileyim yada telafi için 1-2-4-6 nisan mı yapayım tarihleri lütfen yardım en azından akıl verin....
günaydın herkese...... ben topiği yeni okudum ve beğendim. benim sorum olacaktı:)
ovulasyon tarihlerim 31mart-2nisan-4nisan-6nisan diye sıralamıştım ben tahmini yumurtlama zamanı 4 nisan ben öncesi ve sonrası diye kendime göre ayarlamıştım. fakat dün eşimin rahatsızlığından dolayı boş geçti bişey olurmu ne bileyim yada telafi için 1-2-4-6 nisan mı yapayım tarihleri lütfen yardım en azından akıl verin....
bir günün boş geçmesi çok önemli değil spermler 72 saat yaşıyor diye bir açıklama var ne kadar doğrudur bilemem ama bundan sonra ki günleri atlamamaya çalışın en yüksek ovulasyon gününde mutlaka ilişkiye girin................... tarihleri de mümkünse yumurtlama günlerinde hergün değilse gün aşırı ayarlayın
günaydın kayra .. arkadaşıma katılıyorum bende .. kaçan güne takılma normalde ovulasyon günlerine de çok takılma .. yumurta 24 saat , sperm 72 saat hayatta kalabiliyor .. 1-3-5-7 diye de düşünebilirsin .. önemli olan adet döngünün kaç gün olduğu ?? eğer herkes gibi 28 günde bir oluyorsa .. 14. gün mutlaka ilişkin olsun tarihin ne olduğu değil, adetin 14. gün olmasına dikkat eet .. gerisi de bol bol duaya bakar canım .. hayırlısı olsun inşallah ..
evet canım sanırım 30 tl gibi birşey ödüyorsun mesela yazı tipin sabitleniyor nasıl istersen hep o şekilde yazıyorsun , özel mesaj atmak için 10 dk beklemek zorunda kalmıyorsun bunun gibi avantajları varmış
rica ederim kayra_bebek...........
ipekimm hoşgeldin canımmm nasılsın? benim regle 6 gün kaldı ama bende hiç belirti yok... Daha önceki hamileliğimde büyük belirtilerim olduğu için belirti çok olur diye bekliyorum haliyle........... sadece ara ara göğüslerde sızlama ama hafif ve bel ağrısı var o kadar.. sanırım bu ay gitti benimsende durumlar ne tatlım ????
canım sağol iyi olmaya çalışyruz işte ne olsun .. bende akşam dr gidicem kontrole bilmyrum ki bu hafta takibe alıcak heralde ?? belli olmaz ki sen belirtilere takılma kiminde hiç olmuyo belirti, her hamilelik aynı olmayabilir, bekle bakalım önce batını hayırlısı olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?