- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.421
olabilir tabi canım bilmiyorum bende,,çok takılmamaya çalışıyorum ama merakta var haliyle.. Rabbim sağlıkla geleceği zaman versin inşallah... pazar günü regl günü olmazsam pazartesi test yaparım zaten geçmeden test bile almam... seninde hayırlısı olsun canımmm benimmiyi olacak herşey inşallahh
takılma gerçekten en hayırlısı düşünmemek .. sağol inşallah benm içn de herşey güzel olur emek veriyorum elimden geldiğince ... batın geçerse o zaman bakarsın duruma dediğin gibi, peşin peşin bakmaya çalışmak çok stresli oluyo sonra ...
kızlar merhaba şuan morelman yerlerdeyim. Batıma daha 4 gün vardı ama sabah bi kalktım kırmızılarrr
nisan 1 şakası gibi oldu walla 4 gün önceden çıktı geldi.. Halbuki bu aydan çoookkk umutluydumkısmet artık ama cidden kocişte bende yıkıldık buay.
anlıcağınız o mide bulantılarım, kasık batmalarım, bel ağrılarım... ya adet belirtisimiş yada psikolojikmiş :111:
o kadar negatifki, okadar hamile olmam imkansızki 4 gün ewwelden geldi kırmızılar..
birdaha kendimi dinlersem okadar ümitlenirsem iki olsun..
neyse sağlık olsun hayırlısı demekten başka çarem yok.. Buay benim olmadı ama inşallah buay Allah sizlere nasip etsin kızçelerim..,iyi haberlerinizi alırımda biraz morelim düzelir ..
Doğru söylüyorsun canım stres yapmadım şükür ama ara ara merak ediyorum haliyle... daha önce kötü tecrübe olunca hemen değil de sağlıkla geleceği zaman gelsin diye duam... nasip tabi bekleyip göreceğiz.... sen çok uğraştın kuşummm kıyamam sana ben... Rabbim mükafatını verecek inşallah
kızlar merhaba şuan morelman yerlerdeyim. Batıma daha 4 gün vardı ama sabah bi kalktım kırmızılarrr
nisan 1 şakası gibi oldu walla 4 gün önceden çıktı geldi.. Halbuki bu aydan çoookkk umutluydumkısmet artık ama cidden kocişte bende yıkıldık buay.
anlıcağınız o mide bulantılarım, kasık batmalarım, bel ağrılarım... ya adet belirtisimiş yada psikolojikmiş :111:
o kadar negatifki, okadar hamile olmam imkansızki 4 gün ewwelden geldi kırmızılar..
birdaha kendimi dinlersem okadar ümitlenirsem iki olsun..
neyse sağlık olsun hayırlısı demekten başka çarem yok.. Buay benim olmadı ama inşallah buay Allah sizlere nasip etsin kızçelerim..,iyi haberlerinizi alırımda biraz morelim düzelir ..
olsun tatlım vücudumuzu dinlemek en büyük hatamız zaten.. yok göğüs yok bel yok kasık derken alıp gidiyor başını psikoloji............ Rabbim biliyor zamanını sakin ol tatlım.... önümüzde ki ay senin ayın olsun inşallah
inşallahh canım ama bidahaki ay sakin olucam walla ister olsun ister olmasın nasip diyip geççem (inşalllah başarırım) dün kocişim çooookkk üzüldü.. ben ondanda fazlakendimizi biraz fazla yıpratıyoruz sanırım ama en azından vücudumu dinlememeye çalışıcam. çünkü bu ay gerçekten çoookkk ümitliydik...
canım napysun bakalımm
inşallah zuhalim inşallah .. benm de kötü tecrübem varya bilirim o duyguyu .. sağlıkla diliyorum ben de .. bilemiyorum ki, inan hiçbişey tahmin edemiyorum .. gerçekten bi ara çok yorgun ve bezgindim ama elden ne gelir .. daha fazla uğraşmama gerek kalmadan nasip eder inşallah rabbim . olmazsa daha önümde çok uğraş var be gülüm
canım eminmisin regl olduğuna peki ?? dolu dolu mu geliyo ?? bazen böle oluyo işte( ama biraz da psikolojik olarak sebep olmuş olunuyo işte .. senin o beklentine vucud tepki veriyo böle şeylerle malesef .. gerçekten kendini dinleme ve ümitlenme .. bunu herkese öneriyorum en azından bat 1 gün 2 gün geçene kadar kendini kaptırmak sadece zarar veriyo malsef üzülme ama sonraki denemene bakarsın bunda üzülcek bişey yok .. hem adet olamayıp hem negatif sonuç alsan daha kötü oluyo emin ol ... yaşadım iyi biliyorum
inşallahh canım ama bidahaki ay sakin olucam walla ister olsun ister olmasın nasip diyip geççem (inşalllah başarırım) dün kocişim çooookkk üzüldü.. ben ondanda fazlakendimizi biraz fazla yıpratıyoruz sanırım ama en azından vücudumu dinlememeye çalışıcam. çünkü bu ay gerçekten çoookkk ümitliydik...
canımm benim yorulmak yok =)) şükür şu adet sıkıntısı bitti en azından artık denemeler var önünde her ay bir ümit inşallah daha fazla beklemeden Alalhım nasip eder tabi sağlıkla en önemlisi bir daha o üzüntüleri yaşamayalım hiç birimiizzinşallah zuhalim inşallah .. benm de kötü tecrübem varya bilirim o duyguyu .. sağlıkla diliyorum ben de .. bilemiyorum ki, inan hiçbişey tahmin edemiyorum .. gerçekten bi ara çok yorgun ve bezgindim ama elden ne gelir .. daha fazla uğraşmama gerek kalmadan nasip eder inşallah rabbim . olmazsa daha önümde çok uğraş var be gülüm
iyiyim ipekim geçmişe daldım oku oku bitmiyovalla sen napıyon bakalım
gece gelmiş canımmm baya dolu dolu gelmiş zatıalleri
buarada haklısın öle olsaydı daha bi fazla üzülürdüm sanırsam.. ama bide şöle düşün daha umutlanmaya fırsatım olmadan 4 gün öncesinden gelirmi yaa...walla şaka gibi..
canımm benim yorulmak yok =)) şükür şu adet sıkıntısı bitti en azından artık denemeler var önünde her ay bir ümit inşallah daha fazla beklemeden Alalhım nasip eder tabi sağlıkla en önemlisi bir daha o üzüntüleri yaşamayalım hiç birimiizz
bende napym melekim .. işler güçler uğraşmaca işte .. akşam dr var kontrol .. öle geçiyo günler napalım melekim, Rabbim bebişli günlere kavuştursun inşallah canım ya
herşeyde bir hayır vardır .. 4 gün fazla ümitlenip üstünede de bir gün gecikmeli gelseydi çok daha fazla üzülürdün tatlım ya .. peşin peşin biliyosun ki bu defa olmadı.. hem 4 gün erken başlıcan yeni çalışmalara hayırlısı olsun
kocaya pek belli etmyrum etkilenmesin diye genele .. ama 2-3 ay önce klomen ve çatlama iğnesiyle deneme yaptık .. ilk gebeliğimdeki gibi göğüsler hassas oldu birkaç şey daha vardı sanki .. tabi eşimde ümitlendi düşün iğne ilaç filan da kullanmışsın nasıl ümitlenmeyesin ki .. ama yine de yok olmadıolmayınca olmuyo işte .. sonra dedm artk çok başka şekilde düşünmeliyim aksi halde kendimi bitiryorum üzüntüden ..
aynen canım ben zaten daha kaç hafta ewwelden belim ağrıo kasıklarım batıo demeye başlamıştım.. sende zor bi süreçten geçmişsin iğne klomen filan kim olsa ümitlenir haklısın tabi.. ama dediğin gibi olmayınca olmuyor canım.. diğer ayı beklicem artık napimm.. belki nisanda hamiş olmuş olurum.. ayyy gene daha şimdiden umutlanıyorum görüosun değilmi? bide takmıcam diorum ya offf amma zormuş bu beklemek yaa :18:
zor beklemek ama en güzeli sakin olarak dua ederek ve deneme yaparak hayırlısını dilemek .. ve biraz zaman vermek .. ne kadar oldu senin bilmyrum ama ben bile şansımı zorluyorum inan zaman konusunda .. elimden geleni yaparım inşallah hayırlısı olur nasip olur kısa zamanda .. baktık olmadı, ileri tedavilere geçiş, başka elimizden ne gelir ki zaten ???
kızlar ıı aksamlar..artık benıde aranıza alın:) benımde adetım 2 gün gectı.dun evde yapılan testı yaptık 2 cızgıde cok net cıktı.yarın kan testı yaptırıcam..evdekı teste pek guvenemedım..
biraz rahatsızım canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?