- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.681
enişelenme cankışumm kimse bizi birbirimize sokamazzz
bende bıkmışım artık istanbuldann kaççcak yer arıorumm
öle tabi ilhanazımm.. giden gider kalan sahalar bizimdirrr
buarada geç yazıorum ama k.bakma artıkın malum pztesi işler baya birikmiş ara ara giriorum kopamıorum sizlerden cankuşlarım benimmm iyiki varsınız bea
buarada izmerde olan yokmu yaaa??? ben yanlızmı kaldım izmirde??
Havalar güzel biliyorsun nikiyyim ben kısa kolluları giymeye başladım üzerime ince bir hırkayla çıkıyorum dışarı,denize girmedim bitanemmm sahilde eşimle yürürken dayanamadım sıvadım paçalarımı sahilden bilek hizası yürüdük eşimle o arada üşüttüm galiba:))))))
Ayrıca koydum sıcak su torbasını rahatladım kalktım az önce şimdi daha iyiyim sağol bitanemmm
war yaaaa. sen böyle diyon yaa benim ciim aciyor, kanim cekiliyor.. kendimden geciyorummmm... biri bogazimi sikiyorrrrrrrrrr:))))) üzerime öküz oturmus gibi olyuorum nefessiz kaliyorumm.... kisaca krize girerim bennnn, ayyy birisi bana bu sekilde güven eksikligi hissedecekkkk!!!! hancekkkkk ölürüm ben iki güne kalp krizinden:_))
istanbul dan bikilir mi hicc. Istanbul la ayni adimda gideceksin, ayni nefesi cekeceksin. o zaman rahat olursunnnnnnn...... tasi topragi havasi denizi herseyi güzel sihirlidir Istanbul un.... kapat gözlerini bogaza dogru dinle bak istanbul uuuuu.... cok tatli bir sesi vardir...
istanbul dan bikilir mi hicc. Istanbul la ayni adimda gideceksin, ayni nefesi cekeceksin. o zaman rahat olursunnnnnnn...... tasi topragi havasi denizi herseyi güzel sihirlidir Istanbul un.... kapat gözlerini bogaza dogru dinle bak istanbul uuuuu.... cok tatli bir sesi vardir...
öle tabi ilhanazımm.. giden gider kalan sahalar bizimdirrr
buarada geç yazıorum ama k.bakma artıkın malum pztesi işler baya birikmiş ara ara giriorum kopamıorum sizlerden cankuşlarım benimmm iyiki varsınız bea
buarada izmerde olan yokmu yaaa??? ben yanlızmı kaldım izmirde??
Hahahahaa ayy bayılıyorum senin şu benzetmelerine varya:)))Ayy alıştım ben boşver takılmıyorum artık eskisi kadar oda yavaş yavaş hafifliyor zaten tanıma evresi bitiyor galiba şimdi şimdi eskisi kadar baymıyor artık:)))
war yaaaa. sen böyle diyon yaa benim ciim aciyor, kanim cekiliyor.. kendimden geciyorummmm... biri bogazimi sikiyorrrrrrrrrr:))))) üzerime öküz oturmus gibi olyuorum nefessiz kaliyorumm.... kisaca krize girerim bennnn, ayyy birisi bana bu sekilde güven eksikligi hissedecekkkk!!!! hancekkkkk ölürüm ben iki güne kalp krizinden:_))
hamil vardi ama o da gitti.....:)
trafikkkdebriyaja basmaktan ağrıyan sol bakcak
yada otobüste herkesle akraba olmak..... sirf buğazdaki o sesleri dinlemek için bütün bu sıkıntıları çekmek gerekio sonra bi gityonn
ana yer yokkk sevigilisini kapan gelmişş
bunu gören işletmeler menüyu kabartıo ama besin olarak değil tamamen duygusal olarakk
Kolay gelsin hayatım bendede var o işler kendimi bi iyi hissetsem kalkıvericem ama ağrım hafifleyemedi henüz:)))Bende yarı izmirli sayılırım bitanemmm :)))
evet canım bide bugün nem var gibi dışarı puslu puslu buranın asıl cekilmezi nem deli ediyo beni ama allaha şükür klima var o da olmassa burda 1 dk durmam .ne demek canım ben o agrıları çok cektim hastaneden igne vurulmadan dönmezdim sen yine iyi geciriyosun ahhh ahhh ölürdüm agrıdan ben neyseki bebegim annesini kurtarı verdi. canım sen genelde kontrolün falan oldugunda hangi kadın dogumcuya gidiyosun
ben 2004 2005 Mecidiyeköy de yasadim bir yil... pazar sabahlari dergilerimi yada kitabimi alirdim, bir termos kahve... dogru besiktastan sahile inerdim. 4-5 saat oturur geri eve dönerdim.... bir sene her pazar yaptim. haftanin 4 geceside istiklal de olurdum..:)))
bende çıkyomm canlarr akşama kocişlin arkadaşı gelcekmiş kalkyım markete felan gideyim ancaa gider gelir yaparımm
akşama görüşürzzz inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?