Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

enişelenme cankışumm kimse bizi birbirimize sokamazzz

öle tabi ilhanazımm.. giden gider kalan sahalar bizimdirrr
buarada geç yazıorum ama k.bakma artıkın malum pztesi işler baya birikmiş ara ara giriorum kopamıorum sizlerden cankuşlarım benimmm iyiki varsınız bea

buarada izmerde olan yokmu yaaa??? ben yanlızmı kaldım izmirde??

bende bıkmışım artık istanbuldann kaççcak yer arıorumm

istanbul dan bikilir mi hicc. Istanbul la ayni adimda gideceksin, ayni nefesi cekeceksin. o zaman rahat olursunnnnnnn...... tasi topragi havasi denizi herseyi güzel sihirlidir Istanbul un.... kapat gözlerini bogaza dogru dinle bak istanbul uuuuu.... cok tatli bir sesi vardir...

hamil vardi ama o da gitti.....:)

evet canım bide bugün nem var gibi dışarı puslu puslu buranın asıl cekilmezi nem deli ediyo beni ama allaha şükür klima var o da olmassa burda 1 dk durmam .ne demek canım ben o agrıları çok cektim hastaneden igne vurulmadan dönmezdim sen yine iyi geciriyosun ahhh ahhh ölürdüm agrıdan ben neyseki bebegim annesini kurtarı verdi. canım sen genelde kontrolün falan oldugunda hangi kadın dogumcuya gidiyosun

Hahahahaa ayy bayılıyorum senin şu benzetmelerine varya:)))Ayy alıştım ben boşver takılmıyorum artık eskisi kadar oda yavaş yavaş hafifliyor zaten tanıma evresi bitiyor galiba şimdi şimdi eskisi kadar baymıyor artık:)))

vaybe istanbul aşkkı dedikleri bu olsa gerekk

trafikkk debriyaja basmaktan ağrıyan sol bakcak

yada otobüste herkesle akraba olmak..... sirf buğazdaki o sesleri dinlemek için bütün bu sıkıntıları çekmek gerekio sonra bi gityonn
ana yer yokkk sevigilisini kapan gelmişş

bunu gören işletmeler menüyu kabartıo ama besin olarak değil tamamen duygusal olarakk

Son düzenleme:

Kolay gelsin hayatım bendede var o işler kendimi bi iyi hissetsem kalkıvericem ama ağrım hafifleyemedi henüz:)))Bende yarı izmirli sayılırım bitanemmm :)))

ayyyyyy evet seneye geldigim deeee daha iyi durumda oll... senin gelecegin icinnnnnnn... birak kiskanc kocayi kiskanc sevgilim bile olmadi benimmmm:)))) ilk dakka geri dönüp giderdim yoluma....kabus gibi bisi yaa...

kıs bence sen degilde sen kocanı öldürürsün gibime geliyo allahtan kıskanc degil kocann yoksa gazetenin ilk sayfasında yer alırdı senin öldürme haberin

kızlar hızınıza yetişemiyorum..30 mart .. test yapmıyorum anlatmıştım daha öncede gecikmişti ve biz heveslenmiştik tabi boş çıkmıştı.10 gün geçsin istiyorum yada enazından bir hafta korkuyorumm.. hamilim ne ne yaptı gittimi ki dr?

ben 2004 2005 Mecidiyeköy de yasadim bir yil... pazar sabahlari dergilerimi yada kitabimi alirdim, bir termos kahve... dogru besiktastan sahile inerdim. 4-5 saat oturur geri eve dönerdim.... bir sene her pazar yaptim. haftanin 4 geceside istiklal de olurdum..:)))

Kolay gelsin hayatım bendede var o işler kendimi bi iyi hissetsem kalkıvericem ama ağrım hafifleyemedi henüz:)))Bende yarı izmirli sayılırım bitanemmm :)))

bende çıkyomm canlarr akşama kocişlin arkadaşı gelcekmiş kalkyım markete felan gideyim ancaa gider gelir yaparımm

akşama görüşürzzz inşallahhhh

Denize sokmasaydım ayaklarımı oda olmazdı ama dayanamadım eşimle beraber yürüdük sahil boyu:)))
Evet nikiyyim bugünde çok sıcak nemden dolayı daha fazla hissediliyor.Antalyada klimasız durulmuyor maalesef:)))Ama benim ev yazın bile çok güzel eser yazın bile esmediği günü bilmem hem serin olur evimin içi hemde eser püfür püfür:)))))

walla bende izmiri anlatayım dicem amaa :26: izmir anlatılmazzzzz yaşanırrrrr :116: :124: :119:

yokk moreee cankuşum bana uzakk oralar en az 2 satte giderimmm trafiktee
ondann hiç hvesim yokk bişeydee
işte şimdi taşınma durumumuz var bekimm üüsküdara taşınında vapurla geçeblirim heryereee

bende çıkyomm canlarr akşama kocişlin arkadaşı gelcekmiş kalkyım markete felan gideyim ancaa gider gelir yaparımm

akşama görüşürzzz inşallahhhh

kolay gelsin canım :80: by byy bende çıkıyom artık öpüldünüz canlarım benimm ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…