- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.661
kıs yaz ne zaman geldi denize girmek içinneyse kuzum ayagının altına sıcak su torbası koy agrıların hafifleyecek bak gör
oyy az kalmışşş miamoremmmmgitcen antlaya ya görcenn hancekimiii
enişelenme cankışumm kimse bizi birbirimize sokamazzz
oyy az kalmışşş miamoremmmmgitcen antlaya ya görcenn hancekimiii
kıss antalyaya gelen kim bi deyi verin ayy bende beklerim kuzularım sizi banada gelin antalyanın kemer ilçesinde yaşıyorummm
kıss antalyaya gelen kim bi deyi verin ayy bende beklerim kuzularım sizi banada gelin antalyanın kemer ilçesinde yaşıyorummm
Biz miamoremle buluşacağız nikiiyyim ayın 8inde buraya geliyor inşallah,senide bekleriz tabiki neden olmasın
miamorem gelyoo can kuşummmm
kıs yaz ne zaman geldi denize girmek içinneyse kuzum ayagının altına sıcak su torbası koy agrıların hafifleyecek bak gör
Aslında ağır geçmez ama dün sahilde ayaklarımı denize sokmuştum ondan üşüttüm galiba:)))Kalktım ama şimdi kahvaltıdan sonra evimle ilgileneceğim:)))
sen de gellllllllllll, olmaz mi?
Havalar güzel biliyorsun nikiyyim ben kısa kolluları giymeye başladım üzerime ince bir hırkayla çıkıyorum dışarı,denize girmedim bitanemmm sahilde eşimle yürürken dayanamadım sıvadım paçalarımı sahilden bilek hizası yürüdük eşimle o arada üşüttüm galiba:))))))
Ayrıca koydum sıcak su torbasını rahatladım kalktım az önce şimdi daha iyiyim sağol bitanemmm
ben çokkk uzağım yaww istanbuldan nasıl gelemmm :26::26::26::26:
bekar olaydım gelirdimmmmm
deliliklerimm vardır ölee bekarkene
aaa gercekten miiii? walla hancekcigimin kiskanc kocasi izin verirse gelirizzzz:))
ben daha bir ay önce Istanbul daydim. cengelköy deydimm... cok özlemisim istanbul uuu
Kemeremi oooooow çok zor miamoremmm biliyorsun durumları:)))))Sadece dünürümle rahatca gezebiliyorum oda il sınırları içinde senide tanıdı çok şükür sanada sadece il sınırları içinde izin verir sanırım ilçe uzak der bıdı bıdı bıdı:))))
war yaaaa. sen böyle diyon yaa benim ciim aciyor, kanim cekiliyor.. kendimden geciyorummmm... biri bogazimi sikiyorrrrrrrrrr:))))) üzerime öküz oturmus gibi olyuorum nefessiz kaliyorumm.... kisaca krize girerim bennnn, ayyy birisi bana bu sekilde güven eksikligi hissedecekkkk!!!! hancekkkkk ölürüm ben iki güne kalp krizinden:_))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?