Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Sen burada ne adaletsizliği gördün anlayamadım senin yorumlarınıda ayrıca şaşkınlıkla okuyorum neyse beni burada bilen biliyor bilmeyendende yine Allah razı olsun ne diyeyim sağlık olsun.Ben ona bana garii deme yazmadım gızz deme yazdım okuduğunu anlayarak yaz lütfen...Çok ağır konuşuyorsun ayrıca belirtmek istedim en azından ben senin kadar ağır ithamlarda bulunarak konuşmadım...

Sezer bu kadar üstüne alınacak ne var anlamıyorum.. konuyu ne diye saptırıyorsun ufacık bir olay iki kişi arasında hallolur gider... biz bu topikte başından beri beraberiz her gün birileri gelir gider çok da sorun değil.. yazdıklarını umursuyor değilim eminim çoğu kişi de umursamıyor ama biz burada herşeyimizi paylaşıp birbirimizi reelde tanımadan dualar eden insanlarız ,,neyin adaletinden bahsediyorsun anlamadım? hamilesin üzmek istemem seni ama bencede gelmemen en güzeli yok yere kırılmak alınmak üstelik seninle hiç ilgisi olmayan bir olayda bu kadar fevri olmak yanlış cümleler kurmak hoş değil,,alacağın tepkiler üzmesin seni

cok dogru bir karar vermissin, banal bir anlayisin var. adalet saygi ve terbiyeden bahsediyorsun ama bütün daragacindaki hakaretleri siralamissin...ne hakkin var bana hakaret etmeye? kimsin sen? bence külahini eline al ve otur düsün.. insan nasil olunur diye.....sonra kadin olabilirsin belki de kimbilir.....

hanii ben???? küstüm size

neyse kızlar boşverin ara ara bu huzursuzluklar olur... topik herkese açık biz buradayız.. beğenen kalır beğenmeyen gider sorun değil........

hançekim senin regl ağır mı geçiyor tatlım yaa yataktan kalkamayacak kadar???

neyse kızlar kapansın bu konu yoksa birilerinin üstüne dalacam hanım efendi burdaki insanların anneligini dostlugunu yargılıyo yaw sen kimsinde herkei aynı kefenin içine koyarsın yaw . hencekim boşverlim kuzum bu konuyu hamilde biraz fasla alınıp gitti neyse uzatmayalım

gızlar günaydın test yaptırmaya gitmadim gitmicemde ayaklarım gitmiyo yani ben hasta olacagım gibi geliyo hç bi belirti yok garii sabırla beklicemmmmmmmm nasımmmmmmmmmm

ben de gitmiyorum ama bogaz agrım çok fazla.halsizlikte başladı ya bebiş varsa diye korkımdan ilaç da alamıyorum yarın gitsem mi dr a diyorum

[table="width: 500, class: Grid,align: left"]
[tr]
[td] BAT Listemiz [/td]
[td]Mart[/td]
[td]Nisan[/td]
[td]Mayıs[/td]
[td]Haziran[/td]
[td]Temmuz[/td]
[td]Ağustos[/td]
[td]Eylül[/td]
[td]Ekim[/td]
[td]Kasım[/td]
[td]Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ilhanazz[/td]
[td]24.03.2013[/td]
[td]21.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22[/td]
[td][/td]
[td]04.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense[/td]
[td]28.03.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] ESRARENGIZ86[/td]
[td][/td]
[td]05.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] basa86[/td]
[td]26.03.2013[/td]
[td]27.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] pureipek[/td]
[td]24.03.2013[/td]
[td]26-28.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] yasakhayal[/td]
[td][/td]
[td]19.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Hancek[/td]
[td][/td]
[td]01.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Zuhalzerrin[/td]
[td][/td]
[td]07.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA[/td]
[td][/td]
[td]13.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Melek181[/td]
[td]12.03.2013[/td]
[td]6-7.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Buyruk[/td]
[td]17.03.2013[/td]
[td]11-12.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Zeynepnur[/td]
[td]31.03.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] monarossa[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Selemm91 [/td]
[td][/td]
[td]10.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] destina38 [/td]
[td][/td]
[td]26.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] filologum [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:

Doğru canım nasip diorum başka çare varmı ??? inşallah dediğin gibi olur inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla
herkese merhabaa, yeni neler var kizlarr?
benim kırmızılar var miamoremmm

kızçlerimm yapmayın bölee hancekim sadece rahatsız oldu olabilir herkese herşeyi beğencek die bişey yok kii
bencede ilhanazım burda hep beraber dertleşmek sevinçlerimizide üzüntülerimizide paylaşmak için burdayız. biraz daha anlayış bencede....

ooowww biraz fazla kaçmadımı ?? :26:

orda dur artık yaa sen hepimizi soktun gittin.. bukadar abartılacak bi durum değildi bence. ayrıca burda yorum yapan arkadaşların hiç biride sana kötü bişi dememişki.. hançekim bile sadece düşüncesini sölemiş.. niye olayı bu kadar büyüttüğünü anlamadım... ama sadece hançekime değil hepimize ayıp ettinn

canım ver batınıda yazayımmmm

hersey yolunca Hancek cimmmm. sorun yokkkk.. tartismayi medeni sekilde yapabilenler burada yamayanlar gitti.. bunda senin hic bir sucun yokk... hadi gel muhabbeteee...

Aslında ağır geçmez ama dün sahilde ayaklarımı denize sokmuştum ondan üşüttüm galiba:)))Kalktım ama şimdi kahvaltıdan sonra evimle ilgileneceğim:)))

Aslında ağır geçmez ama dün sahilde ayaklarımı denize sokmuştum ondan üşüttüm galiba:)))Kalktım ama şimdi kahvaltıdan sonra evimle ilgileneceğim:)))

yaa nispet mi yapiyorsunnnnn yaaa. burada kar yagiyor yaaaa. aglarim bakkkkk:)) ama sen 8 nisanda kahveleri hazirlaaa:))

enişelenme cankışumm kimse bizi birbirimize sokamazzz

havalar okdar ii mi hancekim ordaaaa

ayacıkalrını denize sokmuşunnn

kıs yaz ne zaman geldi denize girmek içinneyse kuzum ayagının altına sıcak su torbası koy agrıların hafifleyecek bak gör

yaa nispet mi yapiyorsunnnnn yaaa. burada kar yagiyor yaaaa. aglarim bakkkkk:)) ama sen 8 nisanda kahveleri hazirlaaa:))

oyy az kalmışşş miamoremmmm gitcen antlaya ya görcenn hancekimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…