- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.641
birde anne olucaksınız siz adeleti çozemiyorsunuz insanları aşalıyorsunuz çoçukça triplere giriyorsunuz insanlar kadınlar külubunu görünce bişey sanıyor bazen kadın oldugumdan utanıyorum sizin gibi adaletsiz kadınları görünce sizin kendi cinsinize saygınız yokki karsı cins size saygı duysun yaptıgınız terbiyesizligin üstüne birde uste cıkmaya çalısıyorsunuz lafımın arkasındayım tatlım ben resmen çocuklar gibisin bana gari deme tammı hahahah yazık çok yazık sana acıyorum bu sitedende çıkıyorum ne konuyu acan ne içindekiler adaletsiz kadınlar
birde anne olucaksınız siz adeleti çozemiyorsunuz insanları aşalıyorsunuz çoçukça triplere giriyorsunuz insanlar kadınlar külubunu görünce bişey sanıyor bazen kadın oldugumdan utanıyorum sizin gibi adaletsiz kadınları görünce sizin kendi cinsinize saygınız yokki karsı cins size saygı duysun yaptıgınız terbiyesizligin üstüne birde uste cıkmaya çalısıyorsunuz lafımın arkasındayım tatlım ben resmen çocuklar gibisin bana gari deme tammı hahahah yazık çok yazık sana acıyorum bu sitedende çıkıyorum ne konuyu acan ne içindekiler adaletsiz kadınlar
[table="width: 500, class: Grid,align: left"]
[tr]
[td] BAT Listemiz[/td]
[td]Mart[/td]
[td]Nisan[/td]
[td]Mayıs[/td]
[td]Haziran[/td]
[td]Temmuz[/td]
[td]Ağustos[/td]
[td]Eylül[/td]
[td]Ekim[/td]
[td]Kasım[/td]
[td]Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ilhanazz[/td]
[td]24.03.2013[/td]
[td]21.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22[/td]
[td][/td]
[td]04.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense[/td]
[td]28.03.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] ESRARENGIZ86[/td]
[td][/td]
[td]05.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] basa86[/td]
[td]26.03.2013[/td]
[td]27.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] pureipek[/td]
[td]24.03.2013[/td]
[td]26-28.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] yasakhayal[/td]
[td][/td]
[td]19.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Hancek[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Zuhalzerrin[/td]
[td][/td]
[td]07.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA[/td]
[td][/td]
[td]13.04.2013/B][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Melek181[/td]
[td]12.03.2013[/td]
[td]6-7.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Buyruk[/td]
[td]17.03.2013[/td]
[td]11-12.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Zeynepnur[/td]
[td]31.03.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] monarossa[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Selemm91 [/td]
[td][/td]
[td]10.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] destina38 [/td]
[td][/td]
[td]26.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
hanii ben???? küstüm size
hanii ben???? küstüm size
gızlar günaydın test yaptırmaya gitmadim gitmicemde ayaklarım gitmiyo yani ben hasta olacagım gibi geliyo hç bi belirti yok garii sabırla beklicemmmmmmmm nasımmmmmmmmmm
ben de gitmiyorum ama bogaz agrım çok fazla.halsizlikte başladı ya bebiş varsa diye korkımdan ilaç da alamıyorum yarın gitsem mi dr a diyorum
üzülme canımm vardır bi hayırr napalımm beklemekten başka çaremiz yokk
sana başından demiştim seninki psikolojik diee fazla belirtilere takılıorsunuzzz :26::26::26::26:
karnım ağrıdı acaba bebekmi var demek hepinizi yıpratırr
hep diorum ya biliorum zor ama sabreddip düşünmeden beklemeyi başarabilmemmiz lazımm
biz ne kadar beklersek bekleyelim yada ümit dolu olalım Rabbim ol demeden olmaz :26::26::26:
sterse girip üüzülme .... demekki zamanı deilll inş.. Rabimm kısa zamanda verir bizide kocişinide
mutluluğa boğarsınn.... Allahım hayırlsını versin sağlıklı versin inş..
benim kırmızılar var miamoremmmherkese merhabaa, yeni neler var kizlarr?
bencede ilhanazım burda hep beraber dertleşmek sevinçlerimizide üzüntülerimizide paylaşmak için burdayız. biraz daha anlayış bencede....kızçlerimm yapmayın bölee hancekim sadece rahatsız oldu olabilir herkese herşeyi beğencek die bişey yok kii
bak tatlım kıyaslama derken kendinle kastetdim ilk okul cocugu gibi tripli tripli konusma hani memleketin insanısın bilmem ama cahil lafları bunlar yasın sanın nedir bilmem ama gerçekten olgunum diye konustugun ezber laflar bunlar kendine git kadınlar kulubu yerine çocuklar kulubunde yer ara bence insanlarıda asalama o küçük aklınla bana bir dahada birsey yazma cünkü bu zon yazım sana beyni küçük insnalarla ugraşamam bu arada allah kocana ve olucak evlatlarına sabır versin bosuna demiyorlar insan dogarsın ama insan gibi yasayamazsın diye hadi sana kolay gelsin bu akılla ...............
neyse kızlar boşverin ara ara bu huzursuzluklar olur... topik herkese açık biz buradayız.. beğenen kalır beğenmeyen gider sorun değil........
hançekim senin regl ağır mı geçiyor tatlım yaa yataktan kalkamayacak kadar???
Aslında ağır geçmez ama dün sahilde ayaklarımı denize sokmuştum ondan üşüttüm galiba:)))Kalktım ama şimdi kahvaltıdan sonra evimle ilgileneceğim:)))
Doğru canım nasip diorumbaşka çare varmı ??? inşallah dediğin gibi olur inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla
benim kırmızılar var miamoremmm
bencede ilhanazım burda hep beraber dertleşmek sevinçlerimizide üzüntülerimizide paylaşmak için burdayız. biraz daha anlayış bencede....
ooowww biraz fazla kaçmadımı ?? :26:
orda dur artık yaa sen hepimizi soktun gittin.. bukadar abartılacak bi durum değildi bence. ayrıca burda yorum yapan arkadaşların hiç biride sana kötü bişi dememişki.. hançekim bile sadece düşüncesini sölemiş.. niye olayı bu kadar büyüttüğünü anlamadım... ama sadece hançekime değil hepimize ayıp ettinn
Aslında ağır geçmez ama dün sahilde ayaklarımı denize sokmuştum ondan üşüttüm galiba:)))Kalktım ama şimdi kahvaltıdan sonra evimle ilgileneceğim:)))
yaa nispet mi yapiyorsunnnnn yaaa. burada kar yagiyor yaaaa. aglarim bakkkkk:)) ama sen 8 nisanda kahveleri hazirlaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?