- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.741
hosbuldum habbitem sende hosgeldinnnnösledik yaw gözümüz yollarda kaldii merakta ettik cokk regl olmussun hayirlisi olsun güzel habbitemm ....inslah esinde sende daah iyisindirrr
hayalimmm hoşgeldin canımm
kıs motoru napcan süpürgye atla gitsin
eftt zor bişe ağrılı olması gerçekten
kis ipem bu tüm kislarin favorisi ne tatli bi bak suna sekli semali kaymiss
Kalka otura yapıyorum ipekim yaaa maalum sebebten dolayı:))))
ipem bende busmileyi hic sevmiyom cok gicik kendini begenmis bi hali var o yüzden hic kullanmiyomm göz atanlari normaldede sevmem knedimde atmam zaten hic
hosgeldim zuhalimmkiscem yine avatarri degistirmisin keske yakindan olani yokmuydu bi görseydik iyice o güzel yüzünüü
Süpürgeyle hızlı olmaz ipekim şimdik motor en hızlısı:))))
ses yok ipemm
olsun quzum sen de deli gibim heryerleri kaldırma bugnhem ağrıların var yorma kendini :26::26:
yaa buhani bişe dersin de anlarsınya gibilerden bazen yapılır .. kendini beğenmişcesine yapılırsa kötü cidden :26: ama öbürünün gözü çıkmış gibi dilini de çıkartmyomu kötü o yaa
olsun quzum sen de deli gibim heryerleri kaldırma bugnhem ağrıların var yorma kendini :26::26:
yaa buhani bişe dersin de anlarsınya gibilerden bazen yapılır .. kendini beğenmişcesine yapılırsa kötü cidden :26: ama öbürünün gözü çıkmış gibi dilini de çıkartmyomu kötü o yaa
=)) sık değiştiriyorum bu ara haklısın iş pc de çok az foto varmış kuşum yaa bi bakayım yakından bişeyler bulursam onu ekleyeyim
baksanaipem zevkler neka farkli insanoglu istesen buna iyi niyetli düsünüyon bense nefret ediyom hep kötü yön aklima geliyo sen bunu sevmiyon bense buna bayiliyomm ama cogunlukta seviyo en cok yapilan smile ama bana bu yasak yapmam
quzum yaa iyi gördüm seni bugün entellektüel kızçe seni
Yarına misafirim var ipekim yaaa salonun şeklini değiştireceğim onun şeklini yapıyorum kafamda kaç gündür:))))
ahahahahahahaha, öyleyimdir.:)) yastan dolayi biliyor msun:)))) iyiyimm midem iyi basim iyi cokkkkkkkk sükür. tüm hamilelerrrr erkenden iyilessin, tüm hamile kalmak isteyenlerde erkenden hamile kalsin. dünya güzel beaaa:)))
ayrica görüldügü üzre perspektifimi de acabilirim böyle, her türlü geyik de mevcuttur:))) ahahah
hayalimmm yine değiştirim tek başına daha yakın ne kadar net bilemedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?