Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosbuldum habbitem sende hosgeldinnnnösledik yaw gözümüz yollarda kaldii merakta ettik cokkregl olmussun hayirlisi olsun güzel habbitemm....inslah esinde sende daah iyisindirrr

Demiştimya artık takmıyorum reglimi falan rahat davranacağım artık herşeyin hayırlısı habibtem ya..Şükür daha iyiyiz Allaha şükür

kis ipem bu tüm kislarin favorisi ne tatli bi bak sunasekli semali kaymiss

Kalka otura yapıyorum ipekim yaaa maalum sebebten dolayı:))))

olsun quzum sen de deli gibim heryerleri kaldırma bugn hem ağrıların var yorma kendini :26::26:

ipem bende bu smileyi hic sevmiyom cok gicik kendini begenmis bi hali var o yüzden hic kullanmiyommgöz atanlari normaldede sevmem knedimde atmam zaten hic

yaa bu hani bişe dersin de anlarsınya gibilerden bazen yapılır .. kendini beğenmişcesine yapılırsa kötü cidden :26: ama öbürünün gözü çıkmış gibi dilini de çıkartmyomu kötü o yaa

hosgeldim zuhalimmkiscem yine avatarri degistirmisin keske yakindan olani yokmuydu bi görseydik iyice o güzel yüzünüü

=)) sık değiştiriyorum bu ara haklısın iş pc de çok az foto varmış kuşum yaa bi bakayım yakından bişeyler bulursam onu ekleyeyim

baksanaipem zevkler neka farkli insanoglu istesen buna iyi niyetli düsünüyon bense nefret ediyom hep kötü yön aklima geliyosen bunu sevmiyon bense buna bayiliyomm ama cogunlukta seviyo en cok yapilan smileama bana bu yasakyapmam

Yarına misafirim var ipekim yaaa salonun şeklini değiştireceğim onun şeklini yapıyorum kafamda kaç gündür:))))

quzum yaa iyi gördüm seni bugün entellektüel kızçe seni

ahahahahahahaha, öyleyimdir.:)) yastan dolayi biliyor msun:)))) iyiyimm midem iyi basim iyi cokkkkkkkk sükür. tüm hamilelerrrr erkenden iyilessin, tüm hamile kalmak isteyenlerde erkenden hamile kalsin. dünya güzel beaaa:)))

ayrica görüldügü üzre perspektifimi de acabilirim böyle, her türlü geyik de mevcuttur:))) ahahah

Yarına misafirim var ipekim yaaa salonun şeklini değiştireceğim onun şeklini yapıyorum kafamda kaç gündür:))))

yaaa bende salonun şeklini değiştirecem öbür odanın da değiştirecem her gün kafamda kırk çeşit şekil düşünüyom .. haftsnu kocişe dedm brazck değişiklik olsun yapalm dedm ama totosunu kaldırmadıki benmki eşyaları çekemedik bilem yerinden

hayalimmm yine değiştirim tek başına daha yakın ne kadar net bilemedim ama

zuhalimi gördüm yakindan sende sari sekersinnn neka güzel kissin maslalahh

amin canım amin o enfes benzetmelerden istyrum aslında .. artk tepene deve mi oturur .. öküzler üzerinde kahvaltı mı yapar.. neler dersin bilemedim ama onlar çok güzel oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…