Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bu smileler ne tuhaf ayni smile ler burda sariliyo burda öpüsüyoburda erkegi kizmis kadinin sacindan sürüklüyo biz insalnlar gibi

yokkk illa kendi cekicek belini acitcak bebegi gec gelecek. istedigi bu sanirim. ..... ee iste ipekcigim entellektüel birikimi olsaydi olmazdi bunlaarr hahahahahahaha

hahahahhahahaha sen bugn baya formundasın yaww :13::13::13: şimdi o benzetmelerden istyrum birazckın da biz keyiflenelim yaa öküz gibi mi yemek yedin develer üstüne mi oturdu kızdığın bişeler hatırla ve olaya güzel bi yorum patlat bakalım bekliyoruz

yokkk illa kendi cekicek belini acitcak bebegi gec gelecek. istedigi bu sanirim. ..... ee iste ipekcigim entellektüel birikimi olsaydi olmazdi bunlaarr hahahahahahaha

İşin kolayını buldum miamoremm kaydıra kaydıra yapıcam bu sefer çekmek yok:))))Hayırlısıyla gelir be bebeğim geç gelsin hayırlısıyla ama sayende oda hızlanabilir bilemiyorum

Hosbulduk yasagim yaw bu orenciler beni oldurecek halim kalmadi yere dusecem simdi bos dersim olmasa aksama kadar napardim

örtmenimm bas dayagi yawww kislarin cek sacindannyorma kendini diycem aama bunlari yaparsan bunlarda yorar senii

dün daah kaynatacaktimda kisce kiziyo uyyuun yatin dinlenin diyosenden sonra biraz kalip bende ciktim kuzummakintin varmi halen kivircimm

valla onu anlayamyorm peekk şeeyy dün geve şeyy oldudaa:26::26::26::26 yüzden o mu gelen değilmi bilmyorm pek:26::26::26:ama şu an bacağımın ağrsndan ölyorm resmen çok canım hanyoo sol bacağım kökünden ağryo yaa kökten aşağı doğru belimin sol tarafı bu neden böle olur kiii ???

yok annemmm camis gibi yiyorum ki bu bir gercek abartma falan degil. hamileliginin 9. haftasinda 4 kilo alan bir insan evladi gösterin bana.. ayrica Hncek in kocasinin ksikancligini duydukca da öküz oturuyor bagrima nefes alamiyorum. panik atan insanlarin benzetmeleri bunlar yani gercekkkk. getir öküzü oturt bak nefes alabiliyor musun??:))

cok tatli görünüyosun yakismis zuhalimm

Teşekkür ederim canımm... eşim beni kopkoyu saçlarla tanıdı şimdi sapsarıyım =) yazık akıl sır erdiremedi... hamile kalayım bitsin sonra biraz koyulaştırırm söz dedim bakalım ne kadar tutarsam =)

cokk güzelll, pek citir, pek sari seker:))

canımsınnnnn

esaletim sarışın bombam

heee heee =) bomba pek iddaalı oldu ipekimmm

Son düzenleme:
İşin kolayını buldum miamoremm kaydıra kaydıra yapıcam bu sefer çekmek yok:))))Hayırlısıyla gelir be bebeğim geç gelsin hayırlısıyla ama sayende oda hızlanabilir bilemiyorum

eee tatlim sen ilimde bilimde ilerleme kaydetmissin... keske sezer de görebilseydi bu günleri söylediklerinden utanabilir di belki!!!...hahahahahah

bu ben
bu da kocis gelince ben kiziyo kk ya

yaw bari bu kk ya karismasaalrr ben gecen herifime kizdim lafa bak kimden akil aldin diyo kk yi gösteriyo hay allahim dedim yaartikin herseyi kk dan bileceklerrr...sana akil verenler var diyo alla alla eskiden ayni degilmiydimm simcikmi degistim dedimmöldürecem bu herifii

walla kendi yorumunda entellektüel demiştin sen miamorem ben ondan yazdm öle :26::26::26::26: öbür mevzunun benle ilgili yok zaten

ahahahaha o hepimize söylenen söydü... ben okudum enginnn entellektüel birkimie ekleme yaptim hemen:))) simdide meyvelerini yiyorum ahahaha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…