- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.781
yokkk illa kendi cekicek belini acitcak bebegi gec gelecek. istedigi bu sanirim. ..... ee iste ipekcigim entellektüel birikimi olsaydi olmazdi bunlaarr hahahahahahaha
hoşbuldmmm şekernapyosnnn yahu dün gece ii kaynatmışsnz yahuu kop kopppppp
yokkk illa kendi cekicek belini acitcak bebegi gec gelecek. istedigi bu sanirim. ..... ee iste ipekcigim entellektüel birikimi olsaydi olmazdi bunlaarr hahahahahahaha
Hosbulduk yasagimyaw bu orenciler beni oldurecek halim kalmadi yere dusecem simdi bos dersim olmasa aksama kadar napardim
bir süre dolarim ben bunu agzima artikk:))) bir de kadin olmayi ögrenmem lazim sanirim:))
hmmm mantıklıama yine de çok gerekli olmadıkça üstelik de hastayken hani zorlamasan da iyi olur gibim sankim ...
dikkatli yapar artık baksana taktik filan öğrenmiş kızçe
dün daah kaynatacaktimda kisce kiziyo uyyuun yatin dinlenin diyosenden sonra biraz kalip bende ciktim kuzumm akintin varmi halen kivircimm
hahahahhahahaha sen bugn baya formundasın yaww :13::13::13: şimdi o benzetmelerden istyrum birazckın da biz keyiflenelim yaaöküz gibi mi yemek yedin develer üstüne mi oturdu kızdığın bişeler hatırla ve olaya güzel bi yorum patlat bakalım bekliyoruz
bu smileler ne tuhaf ayni smile ler burda sariliyoburda öpüsüyo burda erkegi kizmis kadinin sacindan sürüklüyo biz insalnlar gibi
Bana bi kahve veren yok gidip kendim alayim bari kagit bardakta
cok tatli görünüyosun yakismis zuhalimm
cokk güzelll, pek citir, pek sari seker:))
esaletim sarışın bombam
İşin kolayını buldum miamoremm kaydıra kaydıra yapıcam bu sefer çekmek yok:))))Hayırlısıyla gelir be bebeğim geç gelsin hayırlısıyla ama sayende oda hızlanabilir bilemiyorum
morem yapiyodu kiscem
ben bilmiyomda nasi yapildigini
bu ben
bu da kocis gelince ben kiziyo kk ya
Yok beya yapabilir miyim ole ters bi laf solesen mufettisler tependeörtmenimm bas dayagi yawwwkislarin cek sacindann yorma kendini diycem aama bunlari yaparsan bunlarda yorar senii
walla kendi yorumunda entellektüel demiştin sen miamorem ben ondan yazdm öle :26::26::26::26: öbür mevzunun benle ilgili yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?