Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Biliyom bazilarinda cikiyo. bende olesine yaptim. ama yapip olmadigina inanmak beni daa rahatlatiyo dun reglimi hesapladim az kalmis die yoksa aklimdan cikmis bile test yapmasam hep aklim orda olurdu.
Hoşbuldum mersahımmm nasılsın?

İyilik hancegim aynen devam. ogrencilerle bogusuyoz
Sen nasilsin asil naptiniz bi gelisme var mi

Maalesef ben sadece berjerleri ve üçlü koltuğu değiştirebileceğim diğerlerini çekemem tek başıma:))))

zuhalimi gördüm yakindan sende sari sekersinnn neka güzel kissin maslalahh

evet canım..değiştirdim aslında kendim açık kumralım evlenirken bakır karameldi sıkıldım şimdi saç rengim daha da açık sarı geçen ay hamile kalmadan bi boyatayım dedim iyice açıldı rengi =)) teşekkür ederim kuzumm sen güzel görüyorusunnn

Maaalesef bir gelişme yok mersahım ya ama eşim devretme kararı aldı sonrasında ne yaparız bilemiyorum((

cok tatli görünüyosun yakismis zuhalimm

habbitem cekme bisey yaw belini gecen nasi agritmistin unuttunmu

Artık akıllandım yerleri sildikten sonra çekeceğim temizliğe gelen ablalar söyledi kuru zeminde çekme hem yerlere hem kendine zarar verirsin dediler.Önce yerleri cok kuru olmayacak şekilde ıslatarak sil dedi sonra neyi çekeceksen çek yağ gibi kayar dediler.Öyle yapıcam şimdi:)))

öylemi bunu bende yapim bariiama ayagimiz kayarsa laminat islak olunca cok kayiyoda ben cok düstümde

sen onları bile yormasan iyi edersin ama sen bilirsin tabi cnm aaşam kocan yapıverir işte, misafirlerden önce ..

Ayyy çekemem onun bıdı bıdısını şimdi işin kolayınıda öğrendim 2 dakikada yaparım hemen:)))Akşam gelip görünce söylensin napiiim:)))

sen onları bile yormasan iyi edersin ama sen bilirsin tabi cnm aaşam kocan yapıverir işte, misafirlerden önce ..

yokkk illa kendi cekicek belini acitcak bebegi gec gelecek. istedigi bu sanirim. ..... ee iste ipekcigim entellektüel birikimi olsaydi olmazdi bunlaarr hahahahahahaha

hmmm mantıklı ama yine de çok gerekli olmadıkça üstelik de hastayken hani zorlamasan da iyi olur gibim sankim ...

aynen ipem yine biyerlerini sakatlayacak:26: bu habbitem yawww

dikkatli yapar artık baksana taktik filan öğrenmiş kızçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…