- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.761
Biliyom bazilarinda cikiyo. bende olesine yaptim. ama yapip olmadigina inanmak beni daa rahatlatiyo dun reglimi hesapladim az kalmis die yoksa aklimdan cikmis bileölemi çıkıomuş muu :44::44::44::44:
yaww mersahımm sen p.tesimi hatılamıomusn 10 gün önceden o erken gebelik testlerinden yaptıdı çıkm adı diee
burda ağla ağla
sonra test yaptı pozitifi gördüü
Hoşbuldum mersahımmm nasılsın?
yaaa bende salonun şeklini değiştirecem öbür odanın da değiştirecem her gün kafamda kırk çeşit şekil düşünüyom .. haftsnu kocişe dedm brazck değişiklik olsun yapalm dedm ama totosunu kaldırmadıki benmki eşyaları çekemedik bilem yerinden
hayalimmm yine değiştirim tek başına daha yakın ne kadar net bilemedim ama
Maalesef ben sadece berjerleri ve üçlü koltuğu değiştirebileceğim diğerlerini çekemem tek başıma:))))
zuhalimi gördüm yakindan sende sari sekersinnnneka güzel kissin maslalahh
Biliyom bazilarinda cikiyo. bende olesine yaptim. ama yapip olmadigina inanmak beni daa rahatlatiyo dun reglimi hesapladim az kalmis die yoksa aklimdan cikmis biletest yapmasam hep aklim orda olurdu.
İyilik hancegim aynen devam.ogrencilerle bogusuyoz
Sen nasilsin asil naptiniz bi gelisme var mi
hayalimmm yine değiştirim tek başına daha yakın ne kadar net bilemedim ama
evet canım..değiştirdim aslında kendim açık kumralım evlenirken bakır karameldi sıkıldım şimdi saç rengim daha da açık sarı geçen ay hamile kalmadan bi boyatayım dedim iyice açıldı rengi =)) teşekkür ederim kuzumm sen güzel görüyorusunnn
Maalesef ben sadece berjerleri ve üçlü koltuğu değiştirebileceğim diğerlerini çekemem tek başıma:))))
habbitem cekme bisey yaw belini gecen nasi agritmistin unuttunmu
sen onları bile yormasan iyi edersin ama sen bilirsin tabi cnm aaşam kocan yapıverir işte, misafirlerden önce ..
Hayirlisi olsun hancegim anneminde basina gelmisti zor bi durumMaaalesef bir gelişme yok mersahım ya ama eşim devretme kararı aldı sonrasında ne yaparız bilemiyorum((
Artık akıllandım yerleri sildikten sonra çekeceğim temizliğe gelen ablalar söyledi kuru zeminde çekme hem yerlere hem kendine zarar verirsin dediler.Önce yerleri cok kuru olmayacak şekilde ıslatarak sil dedi sonra neyi çekeceksen çek yağ gibi kayar dediler.Öyle yapıcam şimdi:)))
sen onları bile yormasan iyi edersin ama sen bilirsin tabi cnm aaşam kocan yapıverir işte, misafirlerden önce ..
Artık akıllandım yerleri sildikten sonra çekeceğim temizliğe gelen ablalar söyledi kuru zeminde çekme hem yerlere hem kendine zarar verirsin dediler.Önce yerleri cok kuru olmayacak şekilde ıslatarak sil dedi sonra neyi çekeceksen çek yağ gibi kayar dediler.Öyle yapıcam şimdi:)))
aynen ipem yine biyerlerini sakatlayacak:26: bu habbitem yawww
örtmen habbitem mersahim hosgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?