Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hoşgeldin canımm temizlik yapıyorum yemek molası verdim bende:)))
Sen nasılsın??

afiyet olsun canım... hafta sonundan çıkınca toparlayamıyorum bi türlü akşama ne yemek yapsam ki ben yaa:18::18:

Son düzenleme:
afiyet olsun canım... hafta sonundan çıkınca toparlayamıyorum bi türlü akşama ne yemek yapsam ki ben yaa:18::18:

canımm ben şehriye çorbası yapcamm
mantar yapcamm
bide pilav fikir verir belkim sanaa

Son düzenleme:

Bu hafta hiç ilgilenemedim evle salon şuan kalkmış gidiyor durumda:)))Bense yemek yeme telaşında:)))Bu akşam ben kabak kavurma yapacağım belki sanada fikir olur zuhalimm

canımm ben şehriye çorbası yapcamm
mantar yapcamm
bide pilav fikir verir belkim sanaa

ohh afiyet olsun... mantarım yok yaa iş çıkışı bir yerlerden alayım ya da sadece mantarı değiştirip tavuk yapayım... ellerine sağlık canım..teşekkürler fikir için

yaww acıktım canım yemek istemyo bişe yyemedm koca günde saatler alındı die galiba çok uykum var ağırlaştım hemen eve gitmem lasm yaa ( çalışınca bazen gerçekten de zor oluyo .. akşam da dr gitmem lazım bi dinlenemeden (( artk yatarm muayene koltuğuna orda uyuklarım heralde

Bu hafta hiç ilgilenemedim evle salon şuan kalkmış gidiyor durumda:)))Bense yemek yeme telaşında:)))Bu akşam ben kabak kavurma yapacağım belki sanada fikir olur zuhalimm

ahh birde kocama yedirebilsem kabağı hiç sevmiyor hançekimm yaa ama ben yakında kendime yapayım uzun zaman oldu yapmayalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…