Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

he anladimmama agri neden oluyoki sende hic kist ne yoktu demi kuzummmm miyom ne gibi gibi rahimde bi sorun cikmadi demi hicc:44:

yoktu kist bi dönem onunla çok cebelleştim kistle olunca nalyorm zaten allah şükür bittidee bu kasıklarımda değil yaa üşüttüm mü nee :26::26::26: belimin sol tarafı bacağımın kökü ağryo yaa töbe töbeeee :26::26::26:9

Dovmek diil hod diyemiyoz korkuyoz baksana ortmenlere saldiriyolar azman bunlar orenci diil

Kiz burda patlama benden sorulur

Napam ya yoruyolar bide kucuk gorunuyom ondan galiba.. he bide bunlar cocuk diil lise esekleri

doru zuhalim sen baska bisey yap patlaama ve patlatma mersahimdan sorulurr bu iste usta odurr

Son düzenleme:

yosam ters bi hareketmi yaptin ondanda olabilir kuzumm:26:

aminn canım, speedy gonzales e de bayılırım çok seyrederdim önceden yaa

bende çok seviyorum hala da seviyorum

speedy-gonzalesim hosgeldinnamin insalalhhh kiscemmm

senin beben varmiyosam bizim gibi istiyonmu

yok yaw 2 aydır istiyoruz bakalım belki bu ay olur geçen ay boş geçtik

Selam canim amacimiz zaten o devamli calisiyoz

işleyen demir ışıldar çalışın çalışın inşallah bu ay olur

selam millet , yasakhayal, pureipek, mersah22, hancek, miamore

bu ayı boş geçirmeyin göbüşünüz dolsun

Selam canımmm hayırlısıyla inşallah ben bugün regl oldum maalesef:))Mimoremiz hamile :)))Bu ay güzel hem güzel haberler alalım hemde güzel haberler verelim inşallah

Selam canımmm hayırlısıyla inşallah ben bugün regl oldum maalesef:))Mimoremiz hamile :)))Bu ay güzel hem güzel haberler alalım hemde güzel haberler verelim inşallah

çok güzel 1 kişi hamile demek daha nisan ayına yeni girdik inşallah daha çok kişi çıkar

olur insalalhhh hayirli zamanda gelsinn

amin inşllah

çok güzel 1 kişi hamile demek daha nisan ayına yeni girdik inşallah daha çok kişi çıkar

amin inşllah

yok aslında şu anda biri burada yoksa hamilemiz bayağı çoğaldı..geçen ay bereketliydi. tabi daha önce bebeklerini kaybetmiş ve yeniden denemeye başlayanlarda var.. bunlardan biri de benim.......... Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip eder,hayırlısıyla kavuşuruz bebklerimize inşallah en kısa zamanda sende tabi canımm

Son düzenleme:

süper o zaman o hamileler kesin uyukluıyordur benim teyzemde hamile 7 haftalık falan paso uyuyor.
Allah sana da böylr sıkı sıkı tutunan bir bebiş nasip etsin bir daha hiç kötü şeyler yaşatmasın

insalah zuhalim bu ayda bereketli olacakkk aama insalalh kaybimiz olmasinn sonuna kadar hamilleiklerimiz devam etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…