- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.821
yaff ben bi örtmen olcektim ki aahh ahhh
selam millet , yasakhayal, pureipek, mersah22, hancek, miamore
bu ayı boş geçirmeyin göbüşünüz dolsun
he anladimmama agri neden oluyoki sende hic kist ne yoktu demi kuzummmm miyom ne gibi gibi rahimde bi sorun cikmadi demi hicc:44:
Dovmek diil hod diyemiyoz korkuyoz baksana ortmenlere saldiriyolar azman bunlar orenci diil
Kiz burda patlama benden sorulur
Napam ya yoruyolar bide kucuk gorunuyom ondan galiba.. he bide bunlar cocuk diil lise esekleri
yoktu kist bi dönem onunla çok cebelleştim kistle olunca nalyorm zaten allah şükür bittidee bu kasıklarımda değil yaa üşüttüm mü nee :26::26::26: belimin sol tarafı bacağımın kökü ağryo yaa töbe töbeeee :26::26::26:9
doru zuhalim sen baska bisey yap patlaama ve patlatma mersahimdan sorulurr bu iste usta odurr
yosam ters bi hareketmi yaptin ondanda olabilir kuzumm:26:
aminn canım, speedy gonzales e de bayılırım çok seyrederdim önceden yaa
speedy-gonzalesim hosgeldinnamin insalalhhh kiscemmm
senin beben varmiyosam bizim gibi istiyonmu
Selam canim amacimiz zaten o devamli calisiyoz
bende çok seviyorum hala da seviyorum
yok yaw 2 aydır istiyoruz bakalım belki bu ay olur geçen ay boş geçtik
işleyen demir ışıldar çalışın çalışıninşallah bu ay olur
tamam ben birşey yapmayayım o zaman..............patlamak yok
Selam canımmm hayırlısıyla inşallah ben bugün regl oldum maalesef:))Mimoremiz hamile :)))Bu ay güzel hem güzel haberler alalım hemde güzel haberler verelim inşallah
olur insalalhhh hayirli zamanda gelsinn
güle güle örtmenimmKizlar canlarim muhabbetinize doyum olmuyo ama derse cikmam laziim byyy
yoo herşey normaldiiii:26::26::26: ayy anaammm bu ne böyle bee kadın olmak ne kadar zor yahuuu adamlarda hiiçç sıkıntı yk tabi tuzları kuru
çok güzel 1 kişi hamile demek daha nisan ayına yeni girdik inşallah daha çok kişi çıkar
amin inşllah
güle güle örtmenimm
kadinlarin yükü daaha agir bu konuda doru
yasakm ben kaçaarr pazara gtcm grşrz emiiiii
yok aslında şu anda biri burada yoksa hamilemiz bayağı çoğaldı..geçen ay bereketliydi. tabi daha önce bebeklerini kaybetmiş ve yeniden denemeye başlayanlarda var.. bunlardan biri de benim.......... Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip eder,hayırlısıyla kavuşuruz bebklerimize inşallah en kısa zamanda sende tabi canımm
yok aslında şu anda biri burada yoksa hamilemiz bayağı çoğaldı..geçen ay bereketliydi. tabi daha önce bebeklerini kaybetmiş ve yeniden denemeye başlayanlarda var.. bunlardan biri de benim.......... Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip eder,hayırlısıyla kavuşuruz bebklerimize inşallah en kısa zamanda sende tabi canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?