Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

okuldan geç çıktım be canım polikinliğe verdim yarına anca çıkar dedi. Erken yaptım ama inşallah sonucu iyi çıkar

an testimi yaptırdın canımm en iyisini yapmışsın inş. ii sonuç alırsınnn

Ayyyyy hayatimda yaptigim en uzun temizlikti. Ve hala devam ediyor:))) dura dura yapiyorum soluk soluga kaliyorum zaten. Annem gorse bir ay konzsmazdi herhalde boyle evimi:))))))

okuldan geç çıktım be canım polikinliğe verdim yarına anca çıkar dedi. Erken yaptım ama inşallah sonucu iyi çıkar

erken değil tatlım geciktiğine göre idrarda bile çıkma olasılığı var ben daha önce gecikmenin hemen ertesi günü yaptığımda idrarda çıktı... kan tahlili daha garanti zaten iyi etmişisn hayırlı haberle gel inşallahh

Ayyyyy hayatimda yaptigim en uzun temizlikti. Ve hala devam ediyor:))) dura dura yapiyorum soluk soluga kaliyorum zaten. Annem gorse bir ay konzsmazdi herhalde boyle evimi:))))))

olsunnn canımm sen yavaş yavaş yapp aman yormadan kendini kalanı yarınn yapasınnnn

En güzelini yapıyorsun miamorem yavaş yavaş yap zaten sen iki canlısın artık

hadi yaa bilseydim idrar testi de alırdım. çıkmaz diye almadım. 25. Gün olurum normalde bugün 26. Gün

kızlar bugünde bitti şükür işten çıkacağım artık.. hepinizi öpüyorumm görüşürüzzzzz

kızçelerimmmm ben işe koyulayımm moreeee
yoksa akşama yetişmicekk bide misafir vaaa ,
kek mek yapemmm
akşama görüşürzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…