- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.901
zaten adet olmayı hiç sevmem isabet olur
okuldan geç çıktım be canım polikinliğe verdim yarına anca çıkar dedi. Erken yaptım ama inşallah sonucu iyi çıkareee bat geçmişse kırmızılar gelmemişse test yaptın mıı
aynen bende sevmiorummmm
ama ipekim sıkıntılarını görünceee şükür ediorummm
okuldan geç çıktım be canım polikinliğe verdim yarına anca çıkar dedi. Erken yaptım ama inşallah sonucu iyi çıkar
okuldan geç çıktım be canım polikinliğe verdim yarına anca çıkar dedi. Erken yaptım ama inşallah sonucu iyi çıkar
Ayyyyy hayatimda yaptigim en uzun temizlikti. Ve hala devam ediyor:))) dura dura yapiyorum soluk soluga kaliyorum zaten. Annem gorse bir ay konzsmazdi herhalde boyle evimi:))))))
olsunnn canımm sen yavaş yavaş yapp aman yormadan kendini kalanı yarınn yapasınnnn
evet canım kan testi inşallah size yarın güzel haberler getiririm. Inşalllllllahan testimi yaptırdın canımm en iyisini yapmışsın inş. Ii sonuç alırsınnn
Ayyyyy hayatimda yaptigim en uzun temizlikti. Ve hala devam ediyor:))) dura dura yapiyorum soluk soluga kaliyorum zaten. Annem gorse bir ay konzsmazdi herhalde boyle evimi:))))))
hadi yaa bilseydim idrar testi de alırdım. çıkmaz diye almadım. 25. Gün olurum normalde bugün 26. Günerken değil tatlım geciktiğine göre idrarda bile çıkma olasılığı var ben daha önce gecikmenin hemen ertesi günü yaptığımda idrarda çıktı... Kan tahlili daha garanti zaten iyi etmişisn hayırlı haberle gel inşallahh
hadi yaa bilseydim idrar testi de alırdım. çıkmaz diye almadım. 25. Gün olurum normalde bugün 26. Gün
ayyy kanı da verince vakit geçmek bilmedi amaaaaolsun kan tahlili her zaman garantidir idrarda çıkmazsa stres yaparsın kanı vermişsin nasılsa bekle artık tatlım..
evet canım kan testi inşallah size yarın güzel haberler getiririm. Inşalllllllah
ay inşallah hayatım yaa sen ne zamandır istiyorsun bebişimonorossas güzel haberler alırsın inşallah kan testi en garanti çözüm
hadi yaa bilseydim idrar testi de alırdım. çıkmaz diye almadım. 25. Gün olurum normalde bugün 26. Gün
ay inşallah hayatım yaa sen ne zamandır istiyorsun bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?