Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosgeldin zeynebimnurummkiscemm üsütme kendini altina kalin biseyler koyda oturrr ya:26:bitanem saan basladik haberin var demi .sen simdilik iki tane oku bi bekle eksikleri herkes okuduktan sonra tamalarsin bi kislardan haber alallimm

Eline saglik gulum. bende gelem bide ortaya sofra kurak aciktim ya aklim yer sofrasina gidiyo

evet yaa normalde böyle düşünmemmiz gerekiyor. Inanç eksikliğimiz var anlaşılan rabbime sığınırım. O ol desin hemen olsun bebişimiz de

hosgeldin zeynebimnurummkiscemm üsütme kendini altina kalin biseyler koyda oturrr ya:26:bitanem saan basladik haberin var demi .sen simdilik iki tane oku bi bekle eksikleri herkes okuduktan sonra tamalarsin bi kislardan haber alallimm

biliyorumm canımm daa ben kendimee okuyamıycamm regl oldumm bitincee tamamlarımm artıkınnn

Eline saglik gulum. bende gelem bide ortaya sofra kurak aciktim ya aklim yer sofrasina gidiyo

gell canımmm benımmdee karnımm çok açıktıı aslındaa ama eşimii bekliyorummm

evet yaa normalde böyle düşünmemmiz gerekiyor. Inanç eksikliğimiz var anlaşılan rabbime sığınırım. O ol desin hemen olsun bebişimiz de

estefurullah kiscemm o an aklimiza gelmiyo üzüntüdennn cünkü anne olma istegi agir basiyoorabbim daah fazla bekletmesinn inslalahh canim benimm

allah sizden razı olsun kızlar sizlere ayağa kalkıyorum dostlarımdan fazla yanımda oluyorsunuz. Sizi çok seviyorum

rica ederiz bitanemm bizde seni cok seviyozz gecen gün banlandin iki gün hergü ngelemsen bile o iki günde bilem ösledikk yeterki banli olmasin her an gelebilecegini bilelim o bile yeter bizee ..hic üzülme cankusum insallah olacak basindan talihsiz bi olay gecti insalah bidaaha tekrarlamiyacakk bu sefer yawrun kucaginda olacakkk

biliyorumm canımm daa ben kendimee okuyamıycamm regl oldumm bitincee tamamlarımm artıkınnn

gell canımmm benımmdee karnımm çok açıktıı aslındaa ama eşimii bekliyorummm

tamam cankuusm hem reglin biter hemde okuyan kislari hesaplariz kalani okursun insalalhh

yasakım hayalim hiç görmüyonya kızcem beni

melekim valla inanirmisin bilmiyorum aama simdik saana ve mersahima yazacaktimm..monarosaama verdigin cevaptan gördüm kiscem olurmu seni görmezmiyim melekimmm biraz kafamda karisikkk duada cok eksik var nolmus diye onlari düsünüyomm.sabah hamilimle biseyler yasanmis galiba ne oldugunuda tam anlayamadim ona kafam karistiiikusura bakma melek kiscemm

Son düzenleme:
olsun canım önemli değil arada olur öyle gel bi sarılım sana özledim valla

bnede geldiğimden beri geçmişi okuyam diye uğraşıyom zaten bende üzüldüm hamilim kızcem geri gelse bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…