Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

şekerler ben kaçar uykum geldi dün gece sabaha kadar uyuyamadm zaten yasakım hatırlıyo musn seninle tanşmamızı görümcemin 5 düiüğü oldu bebeği öldü demiştm hocaya falan gitti demiştm şimdi hamile demiştm... işte o bebek öldü ... çok canım sıkıldı uyuyamadmm.. aşırı uyku bastırdı şimdide... valla hocanın duası tutmadı anlican... hadi ben kaçar öpyorm sizleri allaha emanet olun

hoşgeldin aynurummmm

hoşbuldum nazzııımmmm

gız aynurum gelivermiş gel öpim biiiiiiiiii

öp gız öp mis gibi yıkandım paklandım zaten

aynurum hosgeldin aman kiscem anlatmasin kimse simdi basa döner olaylarrrr yeni kapandi

net bugün hepimizi zorluyoohaberin olsun carsambaya kadar zeynebnura basladik yine iki meryem suresii

hoşbuldum canımmm..tamam bişi sormıyım galiba ortam gergin..:26::26:tamam cnm biliyorum takip ediyorum henuz okumadm okuyunca inş haber vercm

ay kuzum vala saan bugün onu soracaktim unutttum ya noldu görümcen diycektimm:26::26::26:cok üzüldümmmmm offff korkmaya basladimmrabbim yardimcisi olsunnn:26::26::26:iyi geceelrrr ilknurum allaha emanet oll

miamorem banada yasak koymamıştı ama arkadaşıma koymuştu :44:
sana neden yasak koydu bişeymi vardı
tehlikeli olabiliyor bazen ilk 3 ay olmaması daha iyi diyen doktor çok

cok sükr bir tehlikem yoktu. en son 8 martta gittim sormayi unuttuk esimle. ilk ultrason görüntüsünü görünce herseyi unuttuk:))) sonra biz tatile ciktik, doktorum tatile derken 3 nisan da gidicem iste... neyse bir sekil sorcam artik olmadi telefon ederim:)

ay kuzum vala saan bugün onu soracaktim unutttum ya noldu görümcen diycektimm:26::26::26:cok üzüldümmmmm offff korkmaya basladimmrabbim yardimcisi olsunnn:26::26::26:iyi geceelrrr ilknurum allaha emanet oll

allahım ya of çok üzülmüştür allah yardımcısı olsun sende dikkat et kendine

tamam aynurum ilhzanzimiza okuyunca özelden bildirki gözünden kacmasin topik kalabalik olunca gözden kacabiliyo cünkümmm

evettttt cevap bekliorummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…