- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.241
öp şekerim bende seni öpimmm
vividrin akut diye bir göy damlasi var. uyaninca gözlerine damlat gün icinde de kullan bisi olmaz. iyi gecer polen zmani...
kızlar çok özür dileyerek araya girip bişey sormak istiyorum. Cehaletimi mazur görünYumurtlama dönemine denk gelmeden hamile kalma olasılığım ne kadardır? Baş dönmesi bulantı kusma gibi belirtiler var bende acaba üşüttümmü hamile olabilirmiyim karar veremiyorum? Regli dönemim şu sıralar bikaç gün geçti sadece ama mevsim değişikliğinden de olabilir... Kafam çok karışık hamilelik testleri şimdi yapsam sağlıklı sonuç verirmi??
bence iki hafta daaha sabirrrbide girmesin yaw kaynanan yaninaaa
SORAYIM CANKUŞIMMM ezc.ye çokk saolll
doru söylüyosun zaman ah o zamannnnnnnnnnnn
yaw bende öyleyim aama cevre öylesini elestiriyo hic biseyini anlatmaz diyolar bu seferdee
hay allh iyiliğnii versin miamoremmm
yapılmaz kızzzbebiş va ordaaa
öylemi diyorsun yasakcitir.. iki hafta daha yasak mi? yaa bu 2013 kasim annelerinde doktorlar bastan beri hep yasak degil demisler. anlamadim ben bu olayi....kaiynvalidem girmez olur mu yawww.. kadin heyecandan yerinde duramiyor..
o kendini biliooo karamelimmmm
10 dakka engeleri sevmiorumm deliolcammmm
başın sağolsun hamilcim inşallah yavrun seni fazla bekletmeden anneliği yaşatır acını hafifletir...
ooo çevreye bakarsan
benim bütün arkadaşlarım ya biz seni çok havalı bişey sanıyoduk ama çok sıcaksın diyorlar
sıcağım hemide çok sevdiklerimi ısıtıyorum sevmediklerimi kavuruyorum
banada öle derken ketummuşum
burayı okumadıkları iyi oluor
annemmmmm yaa ama diger hamilelere yasak dememis. benim kanamam da yokk:)))akintim bile yok kupkuruyum:)
herkese merhaba ben geldimm
ama bişler olmuş galiba :44:
sayfalar kayıyo sanki:44: ahan da böle oldum
başın sağolsun hamilcim inşallah yavrun seni fazla bekletmeden anneliği yaşatır acını hafifletir...
ooo çevreye bakarsan
benim bütün arkadaşlarım ya biz seni çok havalı bişey sanıyoduk ama çok sıcaksın diyorlar
sıcağım hemide çok sevdiklerimi ısıtıyorum sevmediklerimi kavuruyorum
banada öle derken ketummuşum
burayı okumadıkları iyi oluor
annemmmmm yaa ama diger hamilelere yasak dememis. benim kanamam da yokk:)))akintim bile yok kupkuruyum:)
miamorem banada yasak koymamıştı ama arkadaşıma koymuştu :44:
sana neden yasak koydu bişeymi vardı
tehlikeli olabiliyor bazen ilk 3 ay olmaması daha iyi diyen doktor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?