Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yumurtlaam dönemi sart degil eger 2 gün öncesinde yada bi gün sonrasinda biseyler olduysa olabilir bunlardada bisey olmadiysa imkansizzzzyaw bide reglin gecmis tabi sonuc verir bi test yap senn

bence iki hafta daaha sabirrrbide girmesin yaw kaynanan yaninaaa

öylemi diyorsun yasakcitir.. iki hafta daha yasak mi? yaa bu 2013 kasim annelerinde doktorlar bastan beri hep yasak degil demisler. anlamadim ben bu olayi....kaiynvalidem girmez olur mu yawww.. kadin heyecandan yerinde duramiyor..

doru söylüyosun zaman ah o zamannnnnnnnnnnn

başın sağolsun hamilcim inşallah yavrun seni fazla bekletmeden anneliği yaşatır acını hafifletir...

yaw bende öyleyim aama cevre öylesini elestiriyo hic biseyini anlatmaz diyolar bu seferdee

ooo çevreye bakarsan
benim bütün arkadaşlarım ya biz seni çok havalı bişey sanıyoduk ama çok sıcaksın diyorlar
sıcağım hemide çok sevdiklerimi ısıtıyorum sevmediklerimi kavuruyorum
banada öle derken ketummuşum
burayı okumadıkları iyi oluor

öylemi diyorsun yasakcitir.. iki hafta daha yasak mi? yaa bu 2013 kasim annelerinde doktorlar bastan beri hep yasak degil demisler. anlamadim ben bu olayi....kaiynvalidem girmez olur mu yawww.. kadin heyecandan yerinde duramiyor..

senin belki basta bi tehlike yasadigin icin miamoremm iyi girsin ozmanamn kaynanann

doru agzi büzülesicelerrr herseye bahane bulurrr

annemmmmm yaa ama diger hamilelere yasak dememis. benim kanamam da yokk:)))akintim bile yok kupkuruyum:)

oy bilemedimmm şimdiii yapcanızz yaniii
sor bekm ni decek cankuş bende merakladımmm

saol karameliminsallah herkes anne olurrrrr

annemmmmm yaa ama diger hamilelere yasak dememis. benim kanamam da yokk:)))akintim bile yok kupkuruyum:)

miamorem banada yasak koymamıştı ama arkadaşıma koymuştu :44:
sana neden yasak koydu bişeymi vardı
tehlikeli olabiliyor bazen ilk 3 ay olmaması daha iyi diyen doktor çok

herkese merhaba ben geldimm
ama bişler olmuş galiba :44:
sayfalar kayıyo sanki:44: ahan da böle oldum

aynurum hosgeldin aman kiscem anlatmasin kimse simdi basa döner olaylarrrr yeni kapandi

net bugün hepimizi zorluyoohaberin olsun carsambaya kadar zeynebnura basladik yine iki meryem suresii

miamorem banada yasak koymamıştı ama arkadaşıma koymuştu :44:
sana neden yasak koydu bişeymi vardı
tehlikeli olabiliyor bazen ilk 3 ay olmaması daha iyi diyen doktor çok

kanaam tehlikesi gecirene cogunlukla koyuyo yasaki doktorlar karamelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…