Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

amaninnnnnnn benim bebeis 10 haftalik olmusssss. tr de saat 12 yi gecti tabii degisti.... ahahaah daha dün 4 gr di iki saatte 6 gr olmus:)))) Rabbim dileyen herkese tez zamanda versin insalllahhhh....

aminnn rabbim kimsenin kucagini bos koymasinn insalalhhh

aminnnnn cankuşumm

kontrolümüz nezamannnn yarın mı öbür gün müü

ayyyy evet carsamba, 55 km yol gitcem. isin kötüsü esim bu sefer gelemiyor calisiyor, kayinvalidem gelicek benle. araba kullanirken bazen sekerim düsüyor. ve ben bu sefer doktora soaracaktim seks hala yasak mi yoksam bitti mi. hani iki aydir esimle abi kardes olduk bittimi yasak diye soracaktim.. kayinvalidenin yanindada sorulmaz kiyaa seks delisi gelin gibi:)))

bende cok acimi paylasmayi sevmem karamelimmm ama paylasanda olursa dinleriz konusuruzzzcogu derdini paylasarak rahatlar bazisida yalniz kalarakk rahatlar

ben acımda yanlız kalmayı susmayı sevenlerdenim anneler günü geliyo annemi kaybedeli 22 sene olcak 1 yasında annesiz kaldım ve hep içimde annem ...

bende cok acimi paylasmayi sevmem karamelimmm ama paylasanda olursa dinleriz konusuruzzzcogu derdini paylasarak rahatlar bazisida yalniz kalarakk rahatlar

işte bende öyleyim yasağım yanlızlık beni kendime getirir etrafımda bana üzülenleri gördükçe ben bide onlara üzülürüm
rabbim bizim için üzülenleri etrafımızdan eksik etmesin ama yanlızlık zaman gibi çok iyi bir ilaç

hayırrrrr kabul etmiorummmmmm

hayır hayır hayır hayır hayır hayır.....................

hay allh iyiliğnii versin miamoremmm

yapılmaz kızzz bebiş va ordaaa

kızlar çok özür dileyerek araya girip bişey sormak istiyorum. Cehaletimi mazur görün Yumurtlama dönemine denk gelmeden hamile kalma olasılığım ne kadardır? Baş dönmesi bulantı kusma gibi belirtiler var bende acaba üşüttümmü hamile olabilirmiyim karar veremiyorum? Regli dönemim şu sıralar bikaç gün geçti sadece ama mevsim değişikliğinden de olabilir... Kafam çok karışık hamilelik testleri şimdi yapsam sağlıklı sonuç verirmi??

doru söylüyosun zaman ah o zamannnnnnnnnnnn

yaw bende öyleyim aama cevre öylesini elestiriyo hic biseyini anlatmaz diyolar bu seferdee

bence iki hafta daaha sabirrrbide girmesin yaw kaynanan yaninaaa

Son düzenleme:

merhaba, yumurtama dönemini kesin olarak bilmen imkansiz. bazen bir ayda iki kere olabiliyor. o yüzden test yap en mantiklisi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…