- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.221
bende cok acimi paylasmayi sevmem karamelimmmama paylasanda olursa dinleriz konusuruzzz cogu derdini paylasarak rahatlar bazisida yalniz kalarakk rahatlar
amaninnnnnnn benim bebeis 10 haftalik olmusssss. tr de saat 12 yi gecti tabii degisti.... ahahaah daha dün 4 gr di iki saatte 6 gr olmus:)))) Rabbim dileyen herkese tez zamanda versin insalllahhhh....
aminnnnn cankuşumm
kontrolümüz nezamannnn yarın mı öbür gün müü
bende cok acimi paylasmayi sevmem karamelimmmama paylasanda olursa dinleriz konusuruzzz cogu derdini paylasarak rahatlar bazisida yalniz kalarakk rahatlar
aminnn rabbim kimsenin kucagini bos koymasinn insalalhhh
o benim iişte yalnızz savaşcıı
aminnnnnnnn... kafalari bosaltin, hamilelikle ilgili düsünmeyinnnn... hayirlisiyla gelirrrr
oovvv işte buna sevndmm nasılsnn hiç yazamadm sana yazdmda özrümü aldn dimiiii :26:yok bitanem onu nerden cikardinnbazi mesajlari kaciriyom netimde iyi degil simdikkkk donam var ekrandaa
ayyyy evet carsamba, 55 km yol gitcem. isin kötüsü esim bu sefer gelemiyor calisiyor, kayinvalidem gelicek benle. araba kullanirken bazen sekerim düsüyor. ve ben bu sefer doktora soaracaktim seks hala yasak mi yoksam bitti mi. hani iki aydir esimle abi kardes olduk bittimi yasak diye soracaktim.. kayinvalidenin yanindada sorulmaz kiyaa seks delisi gelin gibi:)))
işte bende öyleyim yasağım yanlızlık beni kendime getirir etrafımda bana üzülenleri gördükçe ben bide onlara üzülürüm
rabbim bizim için üzülenleri etrafımızdan eksik etmesin ama yanlızlık zaman gibi çok iyi bir ilaç
işte bende öyleyim yasağım yanlızlık beni kendime getirir etrafımda bana üzülenleri gördükçe ben bide onlara üzülürüm
rabbim bizim için üzülenleri etrafımızdan eksik etmesin ama yanlızlık zaman gibi çok iyi bir ilaç
hayırrrrr kabul etmiorummmmmm
hayır hayır hayır hayır hayır hayır.....................
saOL hamilim edern sizde edinnn
bide şu polenler çıkınca böle olurun sonra rahatım inşallahhh
ayyyy evet carsamba, 55 km yol gitcem. isin kötüsü esim bu sefer gelemiyor calisiyor, kayinvalidem gelicek benle. araba kullanirken bazen sekerim düsüyor. ve ben bu sefer doktora soaracaktim seks hala yasak mi yoksam bitti mi. hani iki aydir esimle abi kardes olduk bittimi yasak diye soracaktim.. kayinvalidenin yanindada sorulmaz kiyaa seks delisi gelin gibi:)))
gız ilknurum nasılsın canım benim gel öpiverem seni
yaw bende öyleyim aama cevre öylesini elestiriyo hic biseyini anlatmaz diyolar bu seferdee
kızlar çok özür dileyerek araya girip bişey sormak istiyorum. Cehaletimi mazur görünYumurtlama dönemine denk gelmeden hamile kalma olasılığım ne kadardır? Baş dönmesi bulantı kusma gibi belirtiler var bende acaba üşüttümmü hamile olabilirmiyim karar veremiyorum? Regli dönemim şu sıralar bikaç gün geçti sadece ama mevsim değişikliğinden de olabilir... Kafam çok karışık hamilelik testleri şimdi yapsam sağlıklı sonuç verirmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?