- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.501
esrarengizimm boyle deme ya bende foto koyuyorum sonra da uzuluyorum keske koymasaydim diyorum sizleri boyle gorunce bende gectim bu yollardan her ay hayal kirikliginin ne demek oldugunu gayet net biliyorum dua et sabret elbette zamani var olucak olmicak diye bisey yok sadece sabir gerekli rabbim en kisa zamanda sizlere nasip etsin insallah
cookkkk sagolun kizlar rabbim sizlerede nasip etsin insallah
maşallah canım fındığımız büyümüş desene.rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah:)
oyy oyyy maşallahh kuzum erkek gibi sanki yawrun....
loorim masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkis bu findikliktan cikmis kocaman olmus o benim garpuzum artikinn göbüs te garpuzum burdayim diyo bellii yanii
seni çok seviyoz kızçem...
üzme sen kendini.
şimdi çıkmak zorundayım allaha emanetsinz....
loorim masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkis bu findikliktan cikmis kocaman olmus o benim garpuzum artikinn göbüs te garpuzum burdayim diyo bellii yanii
yasakımm dun ovu testı yaptımm sonunda cıft cızgıyı yakaladm
inşallahh loorim dua et bize
bak gördünmü yumurtlaama oluyo korkma artikinnn yeterki yumurtlama olsunn reglin gecikebilir o önemli degill..kacinci günündü pekii
Eki Görüntüle 675455 Eki Görüntüle 675456
bebis tam dogum pozisyonunda kafasi asagida bacaklari yukarida
yasakımm dun ovu testı yaptımm sonunda cıft cızgıyı yakaladm
hee hee loorim çok tatlı olmuşsun MAŞALLAHRabbim korusun sizi........................
kızlar en yakın bat kimin mersah var dimi yarın ???
Yaw ne yazmissiniz ne dalmissiniz konulara cikamadim isin icinden oku oku bitmiyo
Kimse kimseyi uzmesin hepmiz hamos kalalim burda beraber sevinelim. herkesi ayri ayri cok seviyorum kimse uzuesin. ne guzel karpuzlarimiz kahvelerimiz var nazar degmesin
Loorim yerim ben o findigi gobis cikmisbelin kalinlasirsa kiz gobis cikarsa erkekmis
kiscem ben bundan ik iyil önce hap kullanmistimm 6 ay kadar iyilestim hapi birakmistim tsh 4,6 di ..en son 6 ay önce doktor bakmisti cok güzeldi 1,4 nasi olduysa iki hafta önce yaptirdigim ölcümde 4,00 cikti..aslinda siniri gecmemisss ama kadin doktorum bunu 2,5 altina düsürmeliyiz dedi.. endokrinolojiye gidecem yarin bakimo ne diycem hangi hapi verir bilmiyorum..hem düsüge neden oluyomus hemde hamile kalmayi zorlastiriyomussssbenimki birden böyle oldu yosam kolay hamile kaliyodummmm senin tsh kac simcikkk
hayalim nerdesin ben geldim gariiii haydeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?