Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

loorim masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkis bu findikliktan cikmis kocaman olmus o benim garpuzum artikinngöbüs te garpuzum burdayim diyo bellii yanii

maşallah canım fındığımız büyümüş desene.rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah:)

oyy oyyy maşallahh kuzum erkek gibi sanki yawrun....

buryukummm amin tatlimm darisi sizlerin basina insallah en kisa zamanda

kizz nunummm nasil anladin bunu kim hamile oldugumu duyuyosa erkek diyo bende tesaduf olamaz herhalde sasiriyorum valla onemli olan saglikli olmasi tabiki ikiside yok nasil olsa

seni çok seviyoz kızçem...
üzme sen kendini.
şimdi çıkmak zorundayım allaha emanetsinz....

kiscem tek üzüldüügüm hani tanimayanlar neysede taniyanlarinda yanlis düsünmesiiineyse canlari saolsunnn ....

allaah emanettt ol

loorim masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkis bu findikliktan cikmis kocaman olmus o benim garpuzum artikinngöbüs te garpuzum burdayim diyo bellii yanii

evet teyzesi findikliktan cikti gobus yandan oyle gorunuyo ama normalde pek bisey gorunmuyo 400 gr almisim sadece dun miamorem isyanlardaydi intihar edicem diyo

hee hee loorim çok tatlı olmuşsun MAŞALLAHRabbim korusun sizi........................

kızlar en yakın bat kimin mersah var dimi yarın ???

Yaw ne yazmissiniz ne dalmissiniz konulara cikamadim isin icinden oku oku bitmiyo
Kimse kimseyi uzmesin hepmiz hamos kalalim burda beraber sevinelim. herkesi ayri ayri cok seviyorum kimse uzuesin. ne guzel karpuzlarimiz kahvelerimiz var nazar degmesin
Eki Görüntüle 675455 Eki Görüntüle 675456

bebis tam dogum pozisyonunda kafasi asagida bacaklari yukarida

Loorim yerim ben o findigi gobis cikmis belin kalinlasirsa kiz gobis cikarsa erkekmis

yasakımm dun ovu testı yaptımm sonunda cıft cızgıyı yakaladm

ohh ne güzel edamm sakın bugünleri atlama.. her gün olsun... testi de hergün tekrarla.... silik olsa da devam.. tek çizgiyi görünce bırakın ilişkiyi ve batı bekle tatlım... hadi bakalım hayırlı haberi sen ver durgunluk olmasın topikte.. bu hafta da haber verenler olsun inşallah bende dahil

Son düzenleme:
meraba kızlar nassınız bakimmmmm

melek1984 sen nasılsın canım ikinci aşılamayı ne zaman yaptırcan canımmmmm

kiscem ben bundan ik iyil önce hap kullanmistimm 6 ay kadar iyilestim hapi birakmistim tsh 4,6 di ..en son 6 ay önce doktor bakmisti cok güzeldi 1,4 nasi olduysa iki hafta önce yaptirdigim ölcümde 4,00 cikti..aslinda siniri gecmemisss ama kadin doktorum bunu 2,5 altina düsürmeliyiz dedi.. endokrinolojiye gidecem yarin bakimo ne diycem hangi hapi verir bilmiyorum..hem düsüge neden oluyomus hemde hamile kalmayi zorlastiriyomussssbenimki birden böyle oldu yosam kolay hamile kaliyodummmm senin tsh kac simcikkk

cok sagol mersahimm darisi sizlerin basina insallah hayirlisi olsun insallah merakta etmiyorum degil

hayalim nerdesin ben geldim gariiii haydeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…