Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben bilmem mi yasakhayalim topige yeni kim geliyosa hemen sen konusuyodun ediyodun ama bu sekilde oldu sonu olsun onemli degil kim konusursa konussun napcaksin insanlari mutlu edemezsin mutlu olanlar seninle olsun yeter

edemedim loorimmmsaolsun senin gibi beni bilen biliyoo oda baana yeterr...kareml bebegini kaybetti onun kadar canim yandii cünkü benimde kaybim varrr...dün yine bi yerde kislarla konusuyodum ta oraya geldi haberi bile olmayan kisalrin topiginde laf vuruyo baan sabrettim yineee cünkü ben kendi aramizda olan seyleri bizi tanimayan kislarin bilmesini istemem ama o bu karakterde biri degil alyci alyci konusuyo... bide konulari tam bilmedigi halde ..

yaa böle olduğu için herkese kızıorıummmm artıkk hancekşme hamişlee vs vs herkese o akadr dedm kapatın okunuyu uzamasın gelen yazdı gidenyazdı sonuççç bu olduuu yasakımm ben sana kızmıorum sana anlalattım dedğim gbi olsaydıı tamam derdimmm lakin kimse haklsı hakız değil orda herkes kendice haklı ve hakısz keşke yaoabildğimi yapıp tarafsız kalsalardı bu kadar olması ben hepinizi çok seviorummmm hem çokkk gecemi gğndüzüme taktım daular yetişsin hak geçmesin kimse üzülmesin diee sonra bi anda büyü bozulduu sen isteğin yere yaz ama beni kanım senin yerin burası yada benim yanımm m seni kendimden ayrı düşünemiorumm bileeee

kızlar ne oldu sorun mu var konu kapanmamışmıydı:26::26:

meelkim konu karamelinde kiskirtmasiyla bu hale gelmis haberim yokkennnhani ilknurum varya sende biliyosun hamille kislar topik acmis saolsunlar jest olsun diye topigin basina benim adimida eklemislerrr bi bakim dedim arkmadan neler olmus bi gecmise bakarsan anlarsinnn

kiscem gecmise baakrsan kimseyi kirmadim ama beni kirdilar bide haberim yokkennn..burda biel degilkennn...iki yüzlü baska topikte denmiss gercek yüzü bu demislerr hepimizi birakip kacmis demislerr sen olsan napardin benim yerimdeee

canım geçmişi de okuyamadım aslında sizin konuştuklarınızdan anladığım kadarıyla konuyu anladım
bizim kk ya gelişimizin nedeni bebeklerimizin özlemi birbirimize yardımcı olmak bilmeyenlere anlatmak
ve bu konuda çok çok yardımcı oldunuz allah razı olsunn
benim demek istediğim boşverin hiç kalp kırmaya gerek yok
hayat kısa bunun için değmez hiç inşallah konu çözülür topik bence yeterince gerildi
ve inanıyorum ki kesinlikle topiğe nazar değdii

o kadarda maşşalahhh dedikkk ama genede değidii

ne oldu ya ben birsey anlamadim...kendinize neden stres yapiorsunuz...???

neyse ben size bir soru sorayim, konu uzamasin bana cevap yazin siz isterseniz

Hashimoto hastaligi olan varmi burda? yada guatr olan? Düsük yasayanlar buna baktirsin lütfen ....
hamile kalmak mümkün yaziyor

geçmişi okuymaya çalışıyorum şimdi çok üzüldüm olanlara ben hepinizi ilhanazı seni ve diğer kızları çook sevdim...
ama dün akşam bende ordaydımhiç bi hakaretli laf edilmedi hatta sen şimdi konuşmayalım başkasının topiğinde demiştin tartışmaa olmasın diye.........
yapmayın kızlar yaaaaaa

herkes sen ve ben gibi düsnmedi iste kiscem hamille dün yok denecek kadar kislar konustu yine gelmis ben yokken aynisi olmusssmesaal yine hamille konusulsaydi nolurdu kimseye bi saygisizligi olmadiki kizin ne denirse sizi seviyom gitmiycem dedi..dün halen bana soruyo ya kislar beni özledimi ben ösledim onlari diyooo...gelcem aam yasakim beni istemiyolar soru soracam konuscam ama cekiniyom demiss..yazik degilmi neyi paylasamiyozzz..amacimiz ne sive yada baska biseymi bebek askina yandigimizmiitamam ben görüslerimi yazdim yine diyorum sizi birakan yokkkk ama baska arkadaslrimin topiginide ziyarette ederim lütfen farkli oyrumlanmasinn....burda o kadar cok kiscem varki ismini su an saymadigimmmmm nasi bi kac kissi yüzünden onalri tamamn terk ederimmm mantiklimi bu allah askinaaaa

o kadarda maşşalahhh dedikkk ama genede değidii

nazımm ağlama yaa sen ağlayanları üzülenleri sevmezdinn hiç kızardınn hemen hadi toparla kendini merak etme yasakım bizimle
hem orda da yazabilir burdada veya başka topiklerde de dermanı nerdeyse yazar zaten amacımızda bu değil mi hadi üzülmeyin artıkk

naazım üzme kendini ne olur yapma böyle bak daha burda hepimiz hamile kalıp bebeklerimizi büyütücez

inşallahhh melekimmm hakslınnnn bizm daha büyükk sorunlarımız varrr

kızlarr kapatalımmm konuyuu artıkkk

ben inanıorummm herşeyy güzell olucakkk

meelkimm bak biliyosun kiscem aam karsiliginda karamel ne yazdi alalyci bisekilde okumak isteyen okusunnn yazik yani..ben kimsenin topigin durumunu bilmsin cabasindayim o elinden gelse tüm kk ya naklen canli yapacak..

asıl gğndem konumuzzz zeynebimin duası bugün sonnn yarın hancekime başlıcass

Allah hepimizn duasını kabul etsinnnn inşallah tez vakkiye bittirelim bu dualrı artıkkk

kiscem basam benim var hipo yani hasimato yarin doktora gidiyomm hap kullancam hamile kalmadan önceee

ben hamilin yanında oldum hep hatta ilk erkek mi die ben şüpelnedimm hepmiz oldun koca koca kadınlarızzz gerisi boş zatennn
ben şuan sadece dualara odaklanmak istiorumm bitsin artıkk dualarda rahatlayayımmm

tamam presnsesmmm ağlamıorummm artıkkk dedğim gibi gündemiiz dualarr bitirelim el birliğiyle neolurrr

yasakımmm seni biz bilioruzzzz.. eminim diğer kızçerimde biliodur... sen nere istiosan yazzz hakkındır. bende bazen canım sıkılıo topik topik geziorum ama burası gibi değil bana göre. buranın yeri ayrı.. ilhanazım var sen varsın, hançekim var... diğer kızlar filan.. çok farklıydı topiğimiz yaaa... nazarlara geldik bebem...
sen nere gidersen git ben senin samimiyetine inanıorum seni çooookkk seviorummmmm...

nazım benimmmm gerçektende olan bişi yokken olay nasıl böle oldu anlamadımm sende üzme kendini bebemmmm yasakım seni bilio..
yasakın yanı bizim yanımız bizim yanımız yasakın yanı

inşallahhh melekimmm hakslınnnn bizm daha büyükk sorunlarımız varrr

kızlarr kapatalımmm konuyuu artıkkk

ben inanıorummm herşeyy güzell olucakkk
nazım sarışekerim konuyu kapatalım artık dedğinn gibi hamile kalmak için neyapabiliriz ona bakalım
meelkimm bak biliyosun kiscem aam karsiliginda karamel ne yazdi alalyci bisekilde okumak isteyen okusunnn yazik yani..ben kimsenin topigin durumunu bilmsin cabasindayim o elinden gelse tüm kk ya naklen canli yapacak..

biliyorum yasakım aslında hiç bi kırıcı söz yoktu bana göre yanlış anlama olayı bence..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…