- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.741
Selamkizlar nasilsiniz
ınsalllahhhh nazımmm yawww kısss senı yerımmm yerrrrragızcıkındann ballar damlıyorrrr ayyyy kendımı hamılelık havasına sokuyom bıandaaa yawwww umıtlenmekk ıstemıyorum ama ıcım de ole demıyorr kııı sevınıyorumm hemennn
Selamkizlar nasilsiniz
teşekkür ederim edacım Allah birdaha hiçbirimize yaşatması inşallah hep birlikte burda yaşarız sevincimizi heycanımızı...
koysada elimizden bisey gelmiyokiikeske gelse günlük hayatta beni encok zorlayann kim soru soracak oluyorr..hani carsida pazarda görüp nasilsin arkasindan bebek varmi sorusuuu:26:ne cevap versem ne desem diye onun palnini yapmaktan biktimm
selam iyi akşamlar kızlar
Bende iyiyim coksukura.slm merşah hoşgeldin çok şükür rabbime sen nasılsın
hoşgeldınnn mersahımmm guzell kızcemmmm
yi beni yiii
inşlllahh eedammm hepini mutlu görmeyyiii çookkk istiorummm çokkk
çok seviorum siziiii
hoşbulduk canikommm napıyonnn
görmedim vala ipemm bi yandanda mutfaga bakiyommmasayi hazirliyommmm simdikte cikacammm yemegimizi daaha yeni yiycez esim yeni geldi hoscakalinn
hoşbulduk canikommm napıyonnn
Selamkizlar nasilsiniz
Bende iyiyim coksukur
Hosbulduk yumos yumos edam catlattinmi yumoslarini
ozman benimkinden farklı canım benim hiç kanamam olmadı aksi gibi akıntım bile olmamıştı bir ay sonra farkettim zaten kontrole gittiğimizde öğrendik.canım banada yasakım söledi kanamalı düşüklerde olubilomuş kan pıhtılaşmasııı bende gittim cerrahpaşaya genetik tanıyaa verdim kanıı geldimm bakalım inş... ii sonuç alıırmmm :18::18::18::18:
teşekkür ederim edacım Allah birdaha hiçbirimize yaşatması inşallah hep birlikte burda yaşarız sevincimizi heycanımızı...
hoş geldinn karamelliii ballı çöreğimmmm
b günn bi bakmışın sana böle die die yimişimmmm
napıyonuzz kızlarrr
iyi cnm anca bitti işler
bide gittim bebiş sevdim geldim sen ne yapıyorsun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?