- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.721
kürtaj oldunmu peki canım ??
valla canım patalojide bşey çıkmadı bende kendim gitim kan pıhtı testi yaptırdımmmay sonu çıkcak sonuçlarımmm inş. kısmet artıkkk
rabbim bir daha vermesin kimseyeee
evet dedi canım 3 ay bekle dedi bu psikolojiden ancak sağlıklı bir hamilelik ve bebekle çıkarım herhalde o yüzden korunmasak mı acaba diye düşünüyoruz .. geçmiş olsun inşallah hemencecik düzelir ve hep beraber kavuşuruz bebeklerimize...Allah büyük en kısa zamanda olur inşallah ..
evet canım vakumla kürtaj yapıldı... 10. haftadaydı ama gelişim 6. haftada kalmıştı...
inşallah canım sağol desteğin için birdaha hamile kalırsam zaten kimseye söylemeyeceğim anneme bile bitek burda sizinle paylaşırım...:)
inşallah canım. daha yeni evliymişsiniz siz de bizim gibi. bence doktorun dediklerine uy ve kendine dikkat et üşütme falan derler büyükler çok doğruymuş kürtajdan sonra üşütüp de tüpleri kapananları çok okuyoruz bu sitede aman dikkat et canımevet dedi canım 3 ay bekle dedi bu psikolojiden ancak sağlıklı bir hamilelik ve bebekle çıkarım herhalde o yüzden korunmasak mı acaba diye düşünüyoruz .. geçmiş olsun inşallah hemencecik düzelir ve hep beraber kavuşuruz bebeklerimize...Allah büyük en kısa zamanda olur inşallah ..
aynı kanıdaymmmm cankuşummmmbende sülemicemmm kimseye hatta anacıma bilem 10 hafta olmadan sülemicemmm napimm yanii korkuorummm ikimseyide üzmek istemiorum benimleeee
amann Allah korusunn rossammminşallah canım. daha yeni evliymişsiniz siz de bizim gibi. bence doktorun dediklerine uy ve kendine dikkat et üşütme falan derler büyükler çok doğruymuş kürtajdan sonra üşütüp de tüpleri kapananları çok okuyoruz bu sitede aman dikkat et canım
inş.. düzelcekk ipekim iştee Rabbim dert verioda dermanınıda versin bize napalımm dayancas sabretces inş. mükafatımız yakındır
evet canım vakumla kürtaj yapıldı... 10. haftadaydı ama gelişim 6. haftada kalmıştı...
Moremm ben hemen soylerım heralde ılk gebelıgım olucakk cunku herkese yayın ederımmm cunku oyle mutlu olurumkııı herkesın bu mutluluguma eslık etmesını ısterımm aama rabbım saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp etsınnnn elı ayagı duzgun
o nasıl oluyor canım yaa. hiç duymadımvalla canım patalojide bşey çıkmadı bende kendim gitim kan pıhtı testi yaptırdımmmay sonu çıkcak sonuçlarımmm inş. kısmet artıkkk
rabbim bir daha vermesin kimseyeee
sende haklın edammm işte biz böle kötü tecrube yaşayıncaaa böle geri çekioz kendimiizi
inş. bitanem tez vakkite hamiş kalda halayını çekicess inş...
elimizden geleni yapmaya çalışırken sabırlı olmaya da çalışmak işe güce bakmak günlük hayata devam etmek ve beklemek bazen çok koyuyo bana yaa
ahh o hormonlar yordu beni iyice .. üzülme canım biraz zaman ver daha çok yeni yine de
amin canım benm öledir inşallah
benm de 5-6 haftalık geliişm durmuştu 7. hafta sonunda kendiliğinden düşük oldu( bundan tam1,5 sene önce, o zamandan beri bidaha kalamadım (( ama kürtaj olunca biraz da olsa ara vermek faydalı olabilir ynede sen bilrsin tabiki .. hani rahmin dinlenmiş olur 1 ay veya 2 ondan sonra düşünebilrsiin .. bi taraftan da bş arkdaşm kürtaj oldu .. bkere adet görüp denedi ve hemen kaldı şimdi bebeği yaşına geliyo nerdeyse
hoşbundum beyaa
yasakım atlamış süpürgesine bi orda bi burdamesajlarımı göremedi haliyle
senin o ağzın varsa bal yesin balparmakların dert görmesin .. yüce rabbim bana dileyene mislini versin inşallah
cokk gecmıs olsunnn heterojen arkadasım rabbımm bırdaha boyle acılar yasatmasınn ınsallahh rabbımızden gelene sukretmekten baska caremız yokk rabbım ne verırse hayırlısını versınnn son acın olsun bıtanemm
o nasıl oluyor canım yaa. hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?