Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inşallahhhh güzelll arkadaşım inşallahhhh bana da korun dedi ama ben ilk adeten sonra korunmadımmm bu ay boş geccek belli ama olsunn kısmetten ötesi yok rabbimm sağğlıklı versinde napalımmm

evet canım vakumla kürtaj yapıldı... 10. haftadaydı ama gelişim 6. haftada kalmıştı...

cokk gecmıs olsunnn heterojen arkadasım rabbımm bırdaha boyle acılar yasatmasınn ınsallahh rabbımızden gelene sukretmekten baska caremız yokk rabbım ne verırse hayırlısını versınnn son acın olsun bıtanemm

inşallah canım sağol desteğin için birdaha hamile kalırsam zaten kimseye söylemeyeceğim anneme bile bitek burda sizinle paylaşırım...:)

aynı kanıdaymmmm cankuşummmm bende sülemicemmm kimseye hatta anacıma bilem 10 hafta olmadan sülemicemmm napimm yanii korkuorummm ikimseyide üzmek istemiorum benimleeee

inşallah canım. daha yeni evliymişsiniz siz de bizim gibi. bence doktorun dediklerine uy ve kendine dikkat et üşütme falan derler büyükler çok doğruymuş kürtajdan sonra üşütüp de tüpleri kapananları çok okuyoruz bu sitede aman dikkat et canım

aynı kanıdaymmmm cankuşummmm bende sülemicemmm kimseye hatta anacıma bilem 10 hafta olmadan sülemicemmm napimm yanii korkuorummm ikimseyide üzmek istemiorum benimleeee

Moremm ben hemen soylerım heralde ılk gebelıgım olucakk cunku herkese yayın ederımmm cunku oyle mutlu olurumkııı herkesın bu mutluluguma eslık etmesını ısterımm aama rabbım saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp etsınnnn elı ayagı duzgun

amann Allah korusunn rossammm

inş.. düzelcekk ipekim iştee Rabbim dert verioda dermanınıda versin bize napalımm dayancas sabretces inş. mükafatımız yakındır

amin canım benm öledir inşallah

evet canım vakumla kürtaj yapıldı... 10. haftadaydı ama gelişim 6. haftada kalmıştı...

benm de 5-6 haftalık geliişm durmuştu 7. hafta sonunda kendiliğinden düşük oldu ( bundan tam1,5 sene önce, o zamandan beri bidaha kalamadım (( ama kürtaj olunca biraz da olsa ara vermek faydalı olabilir ynede sen bilrsin tabiki .. hani rahmin dinlenmiş olur 1 ay veya 2 ondan sonra düşünebilrsiin .. bi taraftan da bş arkdaşm kürtaj oldu .. bkere adet görüp denedi ve hemen kaldı şimdi bebeği yaşına geliyo nerdeyse

sende haklın edammm işte biz böle kötü tecrube yaşayıncaaa böle geri çekioz kendimiizi
inş. bitanem tez vakkite hamiş kalda halayını çekicess inş...

sende haklın edammm işte biz böle kötü tecrube yaşayıncaaa böle geri çekioz kendimiizi
inş. bitanem tez vakkite hamiş kalda halayını çekicess inş...

ınsalllahhhh nazımmm yawww kısss senı yerımmm yerrrrr agızcıkındann ballar damlıyorrrr ayyyy kendımı hamılelık havasına sokuyom bıandaaa yawwww umıtlenmekk ıstemıyorum ama ıcım de ole demıyorr kııı sevınıyorumm hemennn

Son düzenleme:

koysada elimizden bisey gelmiyokiikeske gelsegünlük hayatta beni encok zorlayann kim soru soracak oluyorr..hani carsida pazarda görüp nasilsin arkasindan bebek varmi sorusuuu:26:ne cevap versem ne desem diye onun palnini yapmaktan biktimm

Allahım birdaha yaşatmasınnn ipekimmm

senin kalbin okadar temiz o kadar güzelkiii sen rabbime güven bak en kısa zamnda vercek sanadaa

şu hormoncukalrın düzelcek önce sonra gelcek meleğimizzzz

görmedim vala ipemm bi yandanda mutfaga bakiyomm masayi hazirliyommmmsimdikte cikacammm yemegimizi daaha yeni yiycez esim yeni geldi hoscakalinn

Son düzenleme:

teşekkür ederim edacım Allah birdaha hiçbirimize yaşatması inşallah hep birlikte burda yaşarız sevincimizi heycanımızı...

o nasıl oluyor canım yaa. hiç duymadım

canım banada yasakım söledi kanamalı düşüklerde olubilomuş kan pıhtılaşmasııı bende gittim cerrahpaşaya genetik tanıyaa verdim kanıı geldimm bakalım inş... ii sonuç alıırmmm :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…