- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.701
inşallah yasakımm yawww ama bunca gayret neticesini verir sen sıkıntı yapmaaa
yaww biz kaçmıoss onlardanda anam biizm bebilerr inatçıı belli şimdidennn
ablan için sevindim canım inşallah sen de yetişirsin ablana da beraber büyütürsünüz
canım doktor beklemen gerektiğini söyle di mi ben de 8 haftalık bebğimi kaybettim ve 3 ay bekledim. sonra korunmayı bıralktık hala olmuyor. bizim hormonlarda problem çıktı. onlarla uğraşıyoruz şimdiselam sevgili arkadaşlar öncelikle Allah hepimize inşallah kısa zamanda sağlıklı hamilelikler nasip eder..ben birbuçuk ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim aranızda benim gibi bebeğini kaybetmiş olan var mı ne gibi testler yapıldı.. ve nekadar beklemeyi düşünüyorsunuz...sevgiyle kalın hepiniz...güzel günler yakındır inşallah...
aynenn edamm yawww bende düşünemiorummmmwalla yaaa eskıden yokmus ama sımdı var ben netsız bır hayatt dusunemıyorummm
gelmisti aslinda bi alisverise cikim canim biseyler istedi dedi ciktigelince yeriz artikin moremm
aslinda ben yalnizda yerimde o yalniz yemeyi sevmiyoooo cok acsan ye diyo ama simdik acikmadim biraz beklim gelir birazdann
ben elimden geleni yapimda moremm rabbim nasip edecekmi o önemliinapim ondan gelen herseye raziyimm:26:
canım doktor beklemen gerektiğini söyle di mi ben de 8 haftalık bebğimi kaybettim ve 3 ay bekledim. sonra korunmayı bıralktık hala olmuyor. bizim hormonlarda problem çıktı. onlarla uğraşıyoruz şimdi
hoş geldinnn canımmm bende senin gibiyim gell benimde 2 ay oldu 8 haftalıkdı kalbi durduu :26::26::26:
rabbim tekrar vermesin inş..
aynenn edamm yawww bende düşünemiorummmm
can sıkıntısıı valla nettiszzz
ben elimden geleni yapimda moremm rabbim nasip edecekmi o önemliinapim ondan gelen herseye raziyimm:26:
ahanda geldim :79::79::79::79::79::79::79::79::79:
allah söyletti canım yaa buryukun ablasına sen yetişcen anlaşılano buryukun ablası canım benm değil .. Inşallah bizim de olur tabi orası ayrı :)))
hoş geldinnn ipekimmmmmm
allah söyletti canım yaa buryukun ablasına sen yetişcen anlaşılan
aminnnn canım hangi testler yapıldı ilhanazz sana, bbenim patalojiden birşey çıkmadı eşimin sperm sayımıda çok iyi çıktı genetik tarama sonucumu da yarın alacağım...inşallah birşey çıkmazsa korunmayı düşünmüyorum korunma verdi mi doktor sana acaba...kaderdaşımı bulunca soru yağmuruna tuttum damdan düşenin halini damda düşer anlar hesabıyla....sevgiyle kal canım..
canım doktor beklemen gerektiğini söyle di mi ben de 8 haftalık bebğimi kaybettim ve 3 ay bekledim. sonra korunmayı bıralktık hala olmuyor. bizim hormonlarda problem çıktı. onlarla uğraşıyoruz şimdi
elimizden geleni yapmaya çalışırken sabırlı olmaya da çalışmak işe güce bakmak günlük hayata devam etmek ve beklemek bazen çok koyuyo bana yaa
ahh o hormonlar yordu beni iyice .. üzülme canım biraz zaman ver daha çok yeni yine de
evet dedi canım 3 ay bekle dedi bu psikolojiden ancak sağlıklı bir hamilelik ve bebekle çıkarım herhalde o yüzden korunmasak mı acaba diye düşünüyoruz .. geçmiş olsun inşallah hemencecik düzelir ve hep beraber kavuşuruz bebeklerimize...Allah büyük en kısa zamanda olur inşallah ..
valal bitranemm bana bişey yapmadılar açıkcası ilk düşük dieee
ama ben buradaki kardeşleriminnn yardımı ile kendim gittim genetik taramaya kan verdim şimdi sonuçlarını bekliorumm
burda aynı kaderi paylaşan çok kızçemiz var bitanemmm napalım ne gelirse Allahtann
ben bıraktım korunmayıııama gribimmm şimdi yanii bu ayda paydosss :13::13::13:
kısmet artıkk inş. sonuçlarınn iii çıkar sen hep düşünn ii olcakk
Senin de mi bebişin 8haftalıkken kalbi durdu. Neden olmuş peki doktor bi şey dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?