Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hosgeldin nuarinim

Hep okicam kendimi nas felak fln.

Yaw kutum benim de ole oldu gecen ay bu ayda kacirdim die yapmadim.

sübyan duasını biliomusnnn mersahımmm :26::26::26:

banada geçen bir arkadaşım söledii ama nedir ne değildir bilemmm

inşallahhh canım inşallahhh her halimize çokk şükür rabbimden gelen her şey kabulümüz ama yokluğu üzüyo işte
biraz sabırsızız sanırım :26::26::26::26:

geçen bir arkadaşım dediki ben üzülünce aslında ben 4 senedir her ay öyle heycanla bekliyorumki sanki bu ay olacak diyerek dört sene önce istemediğim zamanlarda hayatım nasıl geçiyordu unuttum beni ne üzüyordu ne sevindiriyordu dedi
okadar sabırla ama bir okadar sabırsızlıkla bekliyorki o beklemeyide seviyor onu anladım

ben ılk yaptıgımdaaan dune kadar hepp tekk cızgıydııı moremm dun bugun hep kopkoyu cıft cızgı cıkmaya basladıı bakalımm bundan sonrası nasıl olacakk:26:

ii olcak bundn sonraaaa edammm inş. ay sonuuu yuuppi decesss Allahım inşalalhhhh

sübyan duasını biliomusnnn mersahımmm :26::26::26:

banada geçen bir arkadaşım söledii ama nedir ne değildir bilemmm

Bilmiyom ki nazim
Benim bebis oldugunda ailede zaten seviliyodum. bide ilgi artti die gozumun onunde kiskananlarin catirti sesleri geliyodu. elimde bardaklar catir catir kiriliyodu su icerken catirt azima cam geliyodu. nazar die bisi var diyo zaten hocalar bilmem artik dusuncelerim yanlis mi ama tedbir almaliyim dua fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…